E, άμα πήρε tuono......που θα πάει? θα περάσει κι απο............Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
Ας ερχοσουν για να δεις!!!!![]()
![]()
![]()
Εγω το μονο που θα πω ειναι οτι καποιος/α πηρε ενα ολοκαινουριο Tuono κουτιου...
![]()
![]()
![]()
Και θα το μάθουμε!![]()
E, άμα πήρε tuono......που θα πάει? θα περάσει κι απο............Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
Ας ερχοσουν για να δεις!!!!![]()
![]()
![]()
Εγω το μονο που θα πω ειναι οτι καποιος/α πηρε ενα ολοκαινουριο Tuono κουτιου...
![]()
![]()
![]()
Και θα το μάθουμε!![]()
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
Συνεργείο έχεις ;Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
E, άμα πήρε tuono......που θα πάει? θα περάσει κι απο............![]()
Και θα το μάθουμε!![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
κάνουμε και καμμιά πλακίτσα![]()
![]()
![]()
Δε βαριέσαι....μια συνήθεια είναι όλα...Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
κάνουμε και καμμιά πλακίτσα![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
....και γιατί δεν το λέει; Αν το πει πρέπει να μας σκοτώσει μετά;![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Όχι.... εγώ το κάνω αυτό![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πάντως... απο το κακό στο χειρότερο αυτότο παιδί.... απο Ζ σε τουΡτουόνο.....![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Βυρωνα δεν το λεει γιατι μαλλον δεν έχει κατέβει ακόμα απ' την σέλα!Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
![]()
![]()
![]()
![]()
Πάντως... απο το κακό στο χειρότερο αυτότο παιδί.... απο Ζ σε τουΡτουόνο.....![]()
Μην λες πολλα για τα Ζ γιατι αν αρχησουν καποιες ψυχες δεν βλεπω να σταματανε και θα μας ζαλησουν με τα μοτορια τους....![]()
Live fast...
Die Young...
And leave a Beautiful Corpse...
What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..
Α δε ξερω αυτο ειναι δικο του θεμα.... :oΑρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Παντος το δουλεμα το εφαγε![]()
Live fast...
Die Young...
Ο idi αποκλείεται.... πήρε ο γαμπρός του aprilia. Ο adam πήρε προπέλα..... O ταξιδευτής παλεύει με τις πεταλούδες... οι μισοί κάτοχοι 750 θέλουν να τα πουλήσουνΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
απο Ζ σε τουΡτουόνο.....![]()
![]()
Ποιός μένει ρε γαμώτο![]()
Ενας απο αυτους τους μισους των κατοχων που θελαν να πουλησουν το Ζ τους!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Ο idi αποκλείεται.... πήρε ο γαμπρός του aprilia. Ο adam πήρε προπέλα..... O ταξιδευτής παλεύει με τις πεταλούδες... οι μισοί κάτοχοι 750 θέλουν να τα πουλήσουν![]()
Ποιός μένει ρε γαμώτο![]()
![]()
Live fast...
Die Young...
Αστον..... θα τον φτιάξω μάγκα μόλις έρθει από το apriliabikers και αρχίσει τις ερωτήσειςΑρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
Ενας απο αυτους τους μισους των κατοχων που θελαν να πουλησουν το Ζ τους!!!![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Αστον..... θα τον φτιάξω μάγκα μόλις έρθει από το apriliabikers και αρχίσει τις ερωτήσεις![]()
γιατί ?![]()
![]()
του χάλασε κιόλας?
![]()
![]()
![]()
Λες να φταίει η ηλικία του και να παίρνει λάθος απαφάσεις??Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μια χαρά έκανε και το πούλησε και πήρε το tuono![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Πήρε πληροφορίες απ τον gixxerpapΑρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Αστον..... θα τον φτιάξω μάγκα μόλις έρθει από το apriliabikers και αρχίσει τις ερωτήσεις![]()
![]()
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!