Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 108

Θέμα: Διαβάστε τι άποψη έχουν κάποιοι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Οσο για τα φαναρια και τις διαβασεις προσωπικα παντα τις καβαλαω. Και ο λογος????? Οτι αν κατσω ενδιαμεσα με εφαγαν. ΜΙΑ μονο φορα το εκανα πισω απο το καραβελ επειδη βαριομουνα να κουνηθω και επεσε πανω μου ενα Fiat punto παλιο.

Οποτε κανε μπροστα καπτεν....χωραμε....

[/B][/QUOTE]

Και μενα ρε συ!!!!!στη μιχαλακοπουλου με ΤΕΛΕΙΟ κοκκινο και καρφω8ηκε ο αλλος πανω μου...Ξερεις τι μου ειπε????''ε....χαζευα"και "σε καταλαβαινω εχω κ εγω μηχανη''(για να ειμαι αντικειμενικη...):hypnotize :hypnotize
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4

Οι δρομοι στην Ελλαδα κρατανε οπως κραταει μια βρεγμενη λευκη διαχωριστικη γραμμη στην Αγγλια
    Κορυφαιο.

ΣΩΣΤΟΣ
    :a19:

Έπρεπε να βλέπατε πέρισυ το καλοκαίρι που γυρνούσαμε απο Ολλανδία, στο πέρασμα του Μπρένερ (Αυστρία για Ιταλία), δρόμος φαρδύς μεν (νησίδα κλπ) με στροφές δε, κατι σαν το Αρτεμίσιο (αλλά εκεί σταματάνε οι ομοιότητες)

Να βρέχει και να προσπερνάμε φορτηγά που ΔΕΝ σηκώναν νερό απο τις ρόδες....

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της cbanthropos
    χαχαχαχα :rotflmao: :rotflmao:
    εχει πηξει πολυ ο χαζουλης, και δεν ξερει ουτε ο ιδιος γιατι συνεχιζει να οδηγει το αμαξι του...

Ας παρει και το λαπτοπ του μαζι και οταν πηζει να το ανοιγει και να γραφει κουταμαρες...
    Δε βλεπουν τα χαλια τους οι κοπριτες που γυρνανε με ενα κινητο στο αυτι ολη μερα και εχουν κατακλαδεψει τους μηχανοβιους..
    -------------
    I don't kill flies, but I like to mess with their minds. I hold them above
    globes. They freak out and yell "Whooa, I'm *way* too high."
    -- Bruce Baum

CB400SF '97
    CBR600F '03

ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΕΙΤΕ ΣΤΟ...

ams@motorpress.gr
    yian

κοιτα τι γραφει ο μ@λ@κ@ς!!!!!

αντι να σκεφτει πως αν δεν ηταν τα μηχανακια που κατηγορει και ολοι τους ειχαν κουτακια θα ετρωγε την διπλασια κινηση και ταλαιπωρεια απο την τωρινη!

απορω πως το δημοσιευσανε κι ολας!!

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4

Οσο για τα φαναρια και τις διαβασεις προσωπικα παντα τις καβαλαω. Και ο λογος????? Οτι αν κατσω ενδιαμεσα με εφαγαν.
    Πολυ καιρο σκεφτομουνα γιατι παταω της διαβασης των πεζων(εχοντας επηρεαστη και απο δω μεσα) και γιατι δεν καθομαι ακριβως πριν απ'αυτες.

Καταλαβα αλλη μια ανοργανωτη κινηση των προστατων της κυκλοφοριας.

Παρατηρηστε ολα τα φαναρια τελειωνουν ακριβως στο τελος του δρομου,αναγκαστικα οι διαβασεις ειναι πριν απο τα φαναρια ή ως αυτα,θελω να πω οτι τα φαναρια θα επρεπε να ειναι κοντα στα 3 μετρα πριν το τελειωμα του δρομου και μετα να αρχισει η διαβαση.Σκεφτειτε το.

Πολυ απλο και δεν θα το ειχα καταλαβει αν δεν ειχα την τυχη να βρεθω σε καποιες χωρες στο εξωτερικο.Ηταν αδιανοητο να πατησεις την διαβαση.Χωρις κοπο και προσπαθεια.

Οσο για το κειμενο .......ειμαι σιγουρος οτι οι αυτοκινητακιδες εχουν τετοια αποψη για τους 'μηχανοβιους' και ξερω οτι καθημερινα παιζω το κεφαλι μου για να εχω καποιες <<διεκολυνσεις>> στο δρομο σε σχεση μ' αυτους ,ας κανουν τα κουμαντα τους και μεις τα δικα μας.

Οταν σε πολυ κινηση ολα τα αμαξια εχουν αφησει κενο για να περασεις και βλεπεις τον μπαρμπαχειλα να καθεται μες την μεση του δρομου(ολοι σταματημενη),τι κανεις?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της madtank
    Αυτο που καταλαβα εγω ειναι οτι ο συγκεκριμενος αυτοκινητιστης τα εχει περισσοτερο με τις μοτοσυκλετες σαν οχηματα και λιγοτερο με τους μοτοσυκλετιστες. Για τους οδηγους των αυτοκινητων δεν αναφερει τιποτα μιας και ολα τα κανουν σωστα. Εκτος φυσικα απο αυτους που ξεχνανε τον καθρεφτη τους κλειστο ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΜΩΜΕΝΑ.

ΡΕ ΔΕΝ ΕΡΧΕΣΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΤΑ ΜΥΓΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΕΛΑΤΙΝΑ...........

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. ΦΤΙΑΞΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΑΡΚΕΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΕΟΦΩΡΕΙΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΡΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΡΥΠΑ.
    Μηχανίστα μου - Riding is a way of thinking...
    Yamaha XT500 '80, Kawasaki Z1R 1000 '81
    BMW R100GS '87, BMW F650 Funduro '94
    BMW R1150GS '99, BMW R1150GS Adv '03
    BMW R1200GS '05, BMW K1200GT SE '08

Τελικά, αν κάποιος κομπλεξικός, μαλάκας, κουτακιας, και οτι άλλο χαρακτηρισμό του δώσουμε, γράψει κάποια στραβά που ΚΑΝΟΥΜΕ την γάμησε.
    Ολοι είμαστε σωστοί και τα παίρνουμε οταν μας θίξουν.
    Το ότι βολεύει όλους να περνάμε ανάμεσα (διήθηση) το ξέρουμε.
    Αυτό ΔΕΝ το κάνει νόμιμο, και ότι δεν είναι νόμιμο μπορεί να το καυτηριάζει ο κάθε 'μαλάκας' και με όποιον τρόπο θέλει.
    Αμα θέλετε να μην δίνουμε αφορμή να μας την λένε θα πρέπει να είμαστε νόμιμοι.
    Αφού δεν είμαστε σωστοί και νόμιμοι τι αρπαζόμαστε?
    Διαφέρουμε σε τίποτα από τον κομπλεξικό που τα πήρε και έγραψε το άρθρο?
    Προκατάληψη αυτός, προκατάληψη και εμείς.
    Παράνομοι εμείς παράνομοι και αυτοί.
    Για πέστε μου ρε μάγκες, καλόπαιδα, και προνομιούχοι αυτού του κωλοκράτους (γιατί έτσι φερόμαστε), τι άλλο θα έπρεπε να κάνουν όσοι μας εμποδίζουν στο να παρανομούμε οδηγώντας της μηχανάρες μας? (και γκρινιάζουν κιόλας οι μαλάκες!) Σε τι καιάδα πρέπει να ρίξουμε όσους δεν καταλαβαίνουν πόσο δίκαιο έχουμε όταν απαιτούμε να κάνει ο κουτάκιας στην άκρη και ο μαλάκας δεν μας έχει προβλέψει χώρο?
    Τι βούρδουλα να πάρουμε τον απλό η το φραγγέλιο? Γιατί κάτι άλλοι ,πάνε με 140 στην εθνική και δεν προβλέπουν οι μαλάκες οτι αφού κοιτάξουν, έχοντας βγάλει φλάς, εμείς θα έρθουμε απο το πουθενά με 250 και θα μας σκοτώσουν οι αλήτες?

Εντάξει ό αρθρογράφος είναι γάματα. αλλά και εμείς απ'ότι διάβασα δεν απέχουμε από τα παραπάνω. Ετσι? Νόμιμα παράνομα δικά μας!

Μέλος Το avatar του/της nasos75
    Αντι να λεει και ενα ευχαριστω σε ολους οσους εχουν τ@ @ρχιδι@ να καβαλε μηχανες και δεν περνουν το αμαξι και να πηζει ακομη περισσοτερο, επιτηθεται και απο απο πανω...ε ρε ξυλο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    Εντάξει ό αρθρογράφος είναι γάματα. αλλά και εμείς απ'ότι διάβασα δεν απέχουμε από τα παραπάνω. Ετσι? Νόμιμα παράνομα δικά μας!
    κοίτα να δεις πως συμφωνούμε...

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Το θεμα ειναι απλο...ο συντακτης εχει συγκεκριμενο "κοινο" που περιμενει να διαβασει κατι σαν απαντηση για τα στραβα των αυτοκινητων που γραφουν τα μοτοπεριοδικα...

Καποιος αναγνωστης θα του εστειλε κανενα μαιλ αγανακτισμενος και πηρε αφορμη και τα εγραψε οπως θα ηθελαν να τα ακουσουν οι αναγνωστες...

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Τις διαβασεις ΔΕΝ τις παταμε.
    Γιατι?
    Φαντασου ποσο ξεφτυλας θα νιωσεις οταν θα δεις εναν συνανθρωπο σου με αναπηρικο αμαξιδιο να προσπαθει να περασει αναμεσα απο ατακτως ερριμενα μηχανακια,αν βεβαια καταφερει πρωτα να κατεβει στο δρομο, μιας και ολο και καποιος ΗΛΙΘΙΟΣ θα εχει κλεισει την ειδικη ραμπα.
    Αν φοβαστε μη σας χτυπησει κανεις απο πισω , απλα κοιτατε τους καθρεφτες σας.Και μην ακουσω το κλασσικο , ''εβγαλα τους καθρεφτες για να ειναι μουρη το μηχανακι''....

Εγω προσωπικα με το που σταματαω ( πρωτος) σε φαναρι το πρωτο πραμα που θα κανω ειναι να κοιταξω πισω μου , με την 1η κουμπωμενη...
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Εγώ πάντως μέσα απο εδώ ευχαριστώ τον οδηγό του ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ της γραμμής παρακαλώ, που στην Αλίμου την ωρα του πηξίματος έκοψε όλο το τιμόνι δεξιά και ενω ήταν σταματημένος ξεκίνησε και έκανε λίγο χώρο για να περάσω.
    Οπως και τους αμέτρητους νταλικέρηδες που βγάλαν φλάς για να περάσω σε στενά στροφιλίκια, όπως και τους πάμπολους καθημερινούς οδηγούς που αν ξεμείνουν στην διαχωρηστική κάνουν στην άκρη.
    Και πραγματικά νομίζω οτι υπάρχει πολύς κόσμος που είναι ευγενικός και βοηθάει την κυκλοφορία.

Και προειδοποιώ κάτι κάγκουρες στην καλλιθέα που κρατάνε παρκάρισματα με τις μηχανές τους για να βάλουν το αυτοκινητάκι τους το βράδυ, οτι την επόμενη φορά που θα ψάχνω να παρκάρω το τζιπάκι θα το κάνω πάνω στις κολομηχανές τους.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV

Φαντασου ποσο ξεφτυλας θα νιωσεις οταν θα δεις εναν συνανθρωπο σου με αναπηρικο αμαξιδιο να προσπαθει να περασει αναμεσα απο ατακτως ερριμενα μηχανακια,αν βεβαια καταφερει πρωτα να κατεβει στο δρομο, μιας και ολο και καποιος ΗΛΙΘΙΟΣ θα εχει κλεισει την ειδικη ραμπα.

Ουτε καν στη ράμπα δεν θα φτάσει ο άνθρωπος.
    Βλέπω στην παραλιακή τελευταία που βάζουν νέες στάσεις λεωφορείου, απο τις οποίες δεν χωράει να περάσει καρότσι ούτε απο εμπρός ούτε απο πίσω.
    Στό δρόμο πρέπει να κατεβει για να περάσει.
    Και όλα αυτά ενώ υπάρχει νόμος που επιβάλει ειδική μέριμνα για ΑμΕΑ στις νέες κατασκευές.

Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. τι κοινό εχουν...
    από GST στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 10/10/2006, 10:47
  2. τι κοινο εχουν.......;;;;
    από sotpag στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 07/02/2006, 13:10
  3. Τι κοινο εχουν . . . . . .
    από Omni στο forum Off topic