Σελίδα 29 από 52 ΠρώτοΠρώτο ... 19242526272829303132333439 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 421 έως 435 από 769

Θέμα: R1 vs Everything !!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	img060415-011.jpg 
Προβολές:	216 
Μέγεθος:	55,4 KB 
ID:	82849
    AOYYYY

γ@μιστερο μελος Το avatar του/της mob rules
    Αρχικά δημιουργήθηκε από likos600
    TRE αυτό το πιάνει το radar
    kalorizhko re sy,kai kalota3ido!!

T.R.E., για πές...μια και έβγαλες φωτό από Dragster (αν ήσουν εσύ...θεωρώ πως ήσουν), τι χρόνο κάνεις στα 402μ με το Gixxer σου? Ή έστω, τι 0-18μ έχεις σε χρόνο?

Διότι αν είσαι Dragsteras, ξέρω κάτι Dragsterάδες που τα GSX1000R και Hayabusa τα έχουν για πρωινό με R1 ή και σε κάποιες περιπτώσεις και με R6 2006.

Και το Gixxer γρηγορότερο από το ΖΧ10R δεν είναι. Άντε σε επιταχύνσεις έχουν μικρές διαφορές, ελάχιστες ούτε ένα μήκος μηχανής, αλλά σε τελικές είσαι πιο κοντά σε R1 παρά σε ZX10R. Ειδικά στο ΖΧ10R του 2006 πάντε από 6ες στα 250χ.α.ω. και ανοίξτε το γκάζι να δείς πόσο πίσω θα μείνεις.

Και κάτι άλλο, έχει διαπιστωθεί σε ΙΤΑΛΙΚΟ περιοδικό πως το R1 στην ευθεία της Valencia, βγάζει περισσότερη ταχύτητα στην ευθεία και γενικά καλύτερο χρόνο στο γύρο από το Gixxer.

Και τέλος, το Gixxer Κ5-Κ6, το R1 2004-06, αλλά και το ΖΧ10R 2005 (το 2006 δεν μου πολυαρέσει ως εμφάνιση) είναι υπέροχες μηχανές με τρελά γκάζια. Δεν με πολυαπασχολεί πιο είναι πιο γρήγορο σε αυτό το επίπεδο.

Παίδες αν μπορούσα να τα αγοράσω θα τα αγόραζα φυσικά αλλά δεν θα ήξερα πιο να πρωτοκαβαλήσω. Οπότε όσο και να τρώγεστε....εγώ σας έχω όλους αφού τα έχω όλα.....

edit: με το νούούούμμμμ.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
    T.R.E., για πές...μια και έβγαλες φωτό από Dragster (αν ήσουν εσύ...θεωρώ πως ήσουν), τι χρόνο κάνεις στα 402μ με το Gixxer σου? Ή έστω, τι 0-18μ έχεις σε χρόνο?

Διότι αν είσαι Dragsteras, ξέρω κάτι Dragsterάδες που τα GSX1000R και Hayabusa τα έχουν για πρωινό με R1 ή και σε κάποιες περιπτώσεις και με R6 2006.

Και το Gixxer γρηγορότερο από το ΖΧ10R δεν είναι. Άντε σε επιταχύνσεις έχουν μικρές διαφορές, ελάχιστες ούτε ένα μήκος μηχανής, αλλά σε τελικές είσαι πιο κοντά σε R1 παρά σε ZX10R. Ειδικά στο ΖΧ10R του 2006 πάντε από 6ες στα 250χ.α.ω. και ανοίξτε το γκάζι να δείς πόσο πίσω θα μείνεις.
    Δεν καταλαβαινω τι εννοεις οταν λες οτι εβγαλα φωτο απο το dragster,και ποιος θεωρεις οτι ημουν...

Ουτε εχω κατεβει σε αγωνα dragster ακομα για να ξερω με ακριβεια το χρονο μου...

Και ναι,Dragsteras ne R6 '06,που βγαινει 1ος στο πανελληνιο με χαμηλο 10αρι παιζει να μ'εχει...

Αυτα ομως ειναι χαμηλωμενα,βελτιωμενα-στημενα γι'αυτο το σκοπο...

Εμενα το Gixxer μου ειναι καθημερινο βολταδικο...

Για το 10αρι που λες ποσο πισω θα μεινω...Με 250 χλμ εχουμε αλλαξει μολις σε 4η,γιατι να παμε με 6ες?

Καπου μπερδευεσαι μαλλον...Ειναι πιο δυνατο το kawasaki στις ρεπριζ?

Και αυτο για τις τελικες των R1 μην το πεις πουθενα,με 5η τα φτανουν δεν τα φτανουν τα Gixxer..

Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
    Δεν καταλαβαινω τι εννοεις οταν λες οτι εβγαλα φωτο απο το dragster,και ποιος θεωρεις οτι ημουν...

Ουτε εχω κατεβει σε αγωνα dragster ακομα για να ξερω με ακριβεια το χρονο μου...

Και ναι,Dragsteras ne R6 '06,που βγαινει 1ος στο πανελληνιο με χαμηλο 10αρι παιζει να μ'εχει...

Για το 10αρι που λες ποσο πισω θα μεινω...Με 250 χλμ εχουμε αλλαξει μολις σε 4η,γιατι να παμε με 6ες?

Και αυτο για τις τελικες των R1 μην το πεις πουθενα,με 5η τα φτανουν δεν τα φτανουν τα Gixxer..
    +1
    γιατι το καβασακι εχει δυναμη στις μεσαιες στροφες.

AOYYYY

YEC Το avatar του/της alexk

Και που'σαι χερα,σου ραβω ενα κουστουμακι με τον ταφο σου οταν βαλεις Ohlins,ανθρακονηματινες ζαντες και Supercorsa Pro,Carbon fairing,μαργαριτες και γαρυφαλλα,οπου γουσταρεις σε οποια διαδρομη εκτος πιστας,για να δεις και ποσο δουλευουν τα μπλιμπλικια σου στην πραξη....
    Ωραία.
    Πες διαδρομή.
    Ε ρε Μακρής που θα σε πάρει και θα σε σηκώσει.
    www.clubcsl.com

Έλα ρε συ. Μάλλον δεν το έθεσα σωστά.

Αν έχεις γενικότερα σχέση με τα Dragster, διότι αν δεν κάνω λάθος πόσταρες φωτό. Εκτός αν έκανες πλάκα.

Όσο για τα στημένα....το περυσινό χαμηλό 10άρι δεν ήταν πειραγμένο το R6 (δεν τα ξέρεις καλά). Χαμήλομένο λίγο ναί (μόνο εμπρός), ολόσωμη ναί, αλλά περισσότερο τα λέω για οδηγό που ξέρει να εκκινεί κι όχι εποχούμενο καβαλάρη.

Αν και το θέμα μας δεν είναι το ΖΧ10R, παρόλα αυτά παραθέτω ένα γεγονός (κι άμα θες το δοκιμάζεις) για το πιο είναι το πιο γρήγορο.

Τώρα για το R1 2004-06, μαμά και τα 2 σας κι όχι τίποτα χάρχαλα....είστε αρκετά κοντά με ίδιους οδηγούς, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι τόση η διαφορά που να δικαιολογεί τα μύρια όσα, τέλος πάντων και για πλάκα, που λές. Πιστεύω να γίνομαι κατανοητός.

Και για να σου ρωτήσω κάτι άλλο. Με το μάτι είσαι πιο γρήγορος στις τελικές ή με GPS?
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

τελικα πιο ειναι πιο καλο το ρ1 η το κ7???
    αντε γιατι θελω να παρω καινουριο μηχανακι!

Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
    τελικα πιο ειναι πιο καλο το ρ1 η το κ7???
    αντε γιατι θελω να παρω καινουριο μηχανακι!

ΤΟ R6 μακράν
    AOYYYY

Αρχικά δημιουργήθηκε από likos600
    ΤΟ R6 μακράν
    Αν συμβιβάζεσαι με λιγότερο γκάζι... μαζί σου!

Το R6 ξυρίζει αλλά το μεγάλο του αδελφάκι δε πιάνεται!
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Α! ρε σύ κόψε λίγο το καφέ θα πάθουν τα νεύρα σου!
    Αν πίνεις απο ένα καφέ στο κάθε ποστ σε βλέπω σε κλινική του χρόνου!

Α! Και η εφημερίδα που διαβάζεις είναι χτεσινή! :rotflmao:
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
    Α! ρε σύ κόψε λίγο το καφέ θα πάθουν τα νεύρα σου!
    Αν πίνεις απο ένα καφέ στο κάθε ποστ σε βλέπω σε κλινική του χρόνου!

Α! Και η εφημερίδα που διαβάζεις είναι χτεσινή! :rotflmao:
    κοιτα για κ7 σκεφτωμουν,αλλα με τα κομμενα πλαισια που εχω δει,με εχουν κανει να το ξανασκεφτωμαι!

του το εχω πει και'γω για τον καφε...δεν πρεπει να υπαρχει απαντιση που να μην εχει βαλει αυτο το εμοσιον!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
    κοιτα για κ7 σκεφτωμουν,αλλα με τα κομμενα πλαισια που εχω δει,με εχουν κανει να το ξανασκεφτωμαι!

του το εχω πει και'γω για τον καφε...δεν πρεπει να υπαρχει απαντιση που να μην εχει βαλει αυτο το εμοσιον!!

Koita ego nomizo oti ama de trakaris de ginete na spasi.. ena plesio.

An kai balane kainourio plesio nomizo sto k7.

ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΟ ISDE ΛΕΜΕ Το avatar του/της nantin

ομορφια

επιοικως τα σουτζουκι ειναι πιο ομορφα αν και τρελαμενος χρονια με τα ρ1 φετος δεν μου αρεσε καθολου αν επαιρνα 100 θα επαιρνα κ7 αλλα στα 600 το γιαμαχακι ειναι πανεμορφο το θελω τρελα .γιατι δεν βγαλανε το 1000 ιδιο δεν μπορω να το καταλαβω

Παρόμοια θέματα

1. R1 vs 911 vs Tornado
    από mrklyk στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 02/08/2007, 09:27
  2. R1 Vs K5?
    από Dionisisk5 στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2006, 21:20
  3. R1 Vs Carrera4
    από as_pino στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 06/03/2006, 01:23
  4. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 17/11/2005, 22:33
  5. R1 Vs Busa...
    από DEMINIO στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 75
    Τελευταίο μήνυμα: 24/08/2004, 05:16