Σήμερα το πρωί κάθώς επέστρεφα με το κουτί μου απο το σπίτι της κοπέλας μου και περίμενα σε ένα φανάρι και βλαστημούσα τα κουτιά και το περίμενε, λέω δεν βάζω το αγαπημένο μου τραγουδάκι αυτή την περίοδο να το ακούσω λίγο να περνάεω καλύτερα τουλάχιστον?
Βάζω λοιπόν το K.I.N.G απο Satyricon και αρχίζω να απολαμβάνω. Κοιτάω αριστερά και βλέπω στο πεζοδρόμιο διάφορα πενηντάευρα πεταμένα κάτω!!!!! Σκέφτομαι ψεύτικα χαρτιά μωρέ είναι και ξανακοιτάω μπροστά. Ξανακοιτάω όμως και λέω"μαλάκα αυτά φαίνονται κανονικά"!! Για πότε άναψα αλάρμ, έβγαλα ζώνη, άνοιξα πόρτα και μάζεψα τα χαρτονομίσματα δεν λέγεται. Τα χρήματα ήταν κανονικά και δεν υπήρχε κανένας πιο πάνω ή πιο κάτω που να είχε περάσει μόλις. Πόσα ήταν?
300 ευρά ζεστά(είχε ήλιο χεχε).
Το ζήτημα είναι τώρα: Πού να τα ξοδέψω γιατί αυτά ήρθαν εκτός προυπολογισμού αν και χθές έκανα μια αγορά 650 ευρώ για το σπίτι μου και φυσικά μου λείπουν κάποια. Δεν πρέπει όμως να τα τσακίσω αφού απο τύχη ήρθαν στα χέρια μου? Ελπίζω όμως να μην έπεσαν απο κανέναν κακομοίρη αλλά απο κάποιον που τα είχε.