Μόλις γύρισα από Ελευσίνα, έκανα ένα test ride τη 1098 όπως είχα πει.
ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΣΩΣΕ!!! ΤΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!!!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΝΙΩΣΕΙ ΣΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΑΩ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ.!!!
ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΗ 1098 ΜΕ ΤΟ Κ7 Ο ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ!!! ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ, ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΥΞΗΣΗΣ ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΑΠΟΚΟΣΜΟ. ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΑΛΛΑ. ΠΙΟ Κ7, TI FAZER KAI ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ! ΚΑΙ 50.000 ΝΑ ΕΙΧΕ , ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΙΡΝΑ!
Προσπαθώντας λίγο να ηρεμήσω τώρα, ΄να πώ με λίγα λόγια περι τινος πρόκειται. Απίστευτη δύναμη, απίστευτο ήχο, απο design δεν υπάρχουν λέξεις, σωστή θέση οδήγησης. Το μόνο που πρέπει να συμβιβαστείς, είναι ο ήχος από το ΞΗΡΟΚΑΜΠΑΝΟ. Ναι, βαράει σαν τρελό, αλλά κι αυτό ανήκει στο όλο παραμύθι, αναλόγως πως θα το δείς. Στην αρχή δεν μου άρεσε, όμως μετά.....το ήθελα! Θα το πάρω. Δεν το συζητάω. Αυριο, μεθαύριο θα το έχω. Οπου δείτε 1098s tricolore , μάλλον εγώ θα είμαι, οπότε σταματείστε με για καμια κουβέντα παραπάνω. 25 χιλιάρικα είανι ΠΟΛΛΑ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ , ιδίως αν ΔΕΝ τα έχεις! Κι εγώ δεν τα έχω, αλλά θα σκιστώ να τα πληρώσω!
ΥΓ. ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ, ΜΗΝ ΤΚΑΝΕΤΕ TEST RIDE ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΕΤΕ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΒΈΠΩ ΝΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ!