Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!Μπορώ,ως πρώτος,να πάρω μαζί και τα αυγά γιατί βαριέμαι να βάφω?!![]()
![]()
![]()
![]()
Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ,Η KAWASAKI ΟΧΙ...
ναι ρε μαζι με τα αυγα πανε!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Ωραία...Πες μου διέυθυνση να έρθω με τον kawaσουλα να τα φορτώσω....Να σε καλά ρε ozzzzzzy....Δεν πιστεύω να είναι από αυτά του Ευαγγελάτου....Από πρόπερσι και κότες με καρκίνο!!!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ,Η KAWASAKI ΟΧΙ...
Δεν είναι Πέμπτη αλλά Μ. ΠΕΜΠΤΗ!![]()
Καλημέρα!
![]()
![]()
![]()
Είμαι μέσα στους 8 ;![]()
Είμαι μέσα στους 8 !!:rotflmao:
Καλημέρα σε όλους, κερνάω αυγουλάκι !:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
κατι ηξερα που ξυπνησα νωρις σημερα
![]()
καλημερουδια αυγουλακια μου
κ λοιποι συντροφιμοι
![]()
![]()
respect εσυ επειδη μπηκες για να κανεις παρατηρηση δεν παιρνεις αυγα! θα παρεις κατι αλλα παρομοιου σχηματος με τα αυγα σε μικροτερο μεγεθος εβρισκομενα υπο του ===========D![]()
![]()
αντε επειδη ειναι καλος χριστιανος παρε και 2 αυγα για να βουλωσεις τις εξατμισεις απο το "μπρικι" σου![]()
![]()
Καλημέρα
![]()
5/2/2008 Καλωσόρισες!
22/1/2013 Καλωσόρισες!
:a07:
Καλημερες....
Πρόλαβα αυγοθήκη;;;;;;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
The golden light above you show me where you're from
The magic in your eye bewitches all you gaze upon
You stand upon your hill and behop all around you
They wonder where you're from oh yeah they wonder where I found you
Oh my love it's a long way where you're from, it's a long way
Aμμουλιανη, διακοπές 2007
Ανακοίνωση - προειδοποίηση Υπουργείου Εσωτερικών - Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης
ναι φιλε..ο πρωτελευταιος εισαι!!!
(αν υπαρχει αυξημενη ζητηση θα κυκλοφορησει στην motoforum-αγορα και δευτερη παρτιδα!)
επισης υπαρχουν και αυτοκολλητακια με μηχανες για να κανετε πιο προτοτυπα τα αυγα σας!
για δικροκο αυγο μοντελο μαρτιου 2007 υπαρχει ολοσωμη arrow..μονο που μετα τις 5000 στροφες μυριζει κλουβιο αυγο :rotflmao: :rotflmao:
πλεροφοριες στο "κλουβιο αυγο του κοκκορα": me_epiase_kopsimo@gamiseta.gr
Δυστυχώς όχι αλλά κερνάω αυγουλάκι λέμε αν θέλεις !Αρχικά δημιουργήθηκε από Tsakalaki
Πρόλαβα αυγοθήκη;;;;;;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Α εσύ δεν μετράς στα ενδιάμεσα ποστς σου ;Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
ναι φιλε..ο πρωτελευταιος εισαι!!!
Κι εγώ νόμιζα πως καβάντζωνες αυγοθήκες τόση ώρα
:rotflmao: :rotflmao: