kalorizhko re sy,kai kalota3ido!!Αρχικά δημιουργήθηκε από likos600
TRE αυτό το πιάνει το radar
![]()
![]()
T.R.E., για πές...μια και έβγαλες φωτό από Dragster (αν ήσουν εσύ...θεωρώ πως ήσουν), τι χρόνο κάνεις στα 402μ με το Gixxer σου? Ή έστω, τι 0-18μ έχεις σε χρόνο?
Διότι αν είσαι Dragsteras, ξέρω κάτι Dragsterάδες που τα GSX1000R και Hayabusa τα έχουν για πρωινό με R1 ή και σε κάποιες περιπτώσεις και με R6 2006.
Και το Gixxer γρηγορότερο από το ΖΧ10R δεν είναι. Άντε σε επιταχύνσεις έχουν μικρές διαφορές, ελάχιστες ούτε ένα μήκος μηχανής, αλλά σε τελικές είσαι πιο κοντά σε R1 παρά σε ZX10R. Ειδικά στο ΖΧ10R του 2006 πάντε από 6ες στα 250χ.α.ω. και ανοίξτε το γκάζι να δείς πόσο πίσω θα μείνεις.
Και κάτι άλλο, έχει διαπιστωθεί σε ΙΤΑΛΙΚΟ περιοδικό πως το R1 στην ευθεία της Valencia, βγάζει περισσότερη ταχύτητα στην ευθεία και γενικά καλύτερο χρόνο στο γύρο από το Gixxer.
Και τέλος, το Gixxer Κ5-Κ6, το R1 2004-06, αλλά και το ΖΧ10R 2005 (το 2006 δεν μου πολυαρέσει ως εμφάνιση) είναι υπέροχες μηχανές με τρελά γκάζια. Δεν με πολυαπασχολεί πιο είναι πιο γρήγορο σε αυτό το επίπεδο.
Παίδες αν μπορούσα να τα αγοράσω θα τα αγόραζα φυσικά αλλά δεν θα ήξερα πιο να πρωτοκαβαλήσω. Οπότε όσο και να τρώγεστε....εγώ σας έχω όλους αφού τα έχω όλα.....![]()
![]()
edit: με το νούούούμμμμ.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Δεν καταλαβαινω τι εννοεις οταν λες οτι εβγαλα φωτο απο το dragster,και ποιος θεωρεις οτι ημουν...Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
T.R.E., για πές...μια και έβγαλες φωτό από Dragster (αν ήσουν εσύ...θεωρώ πως ήσουν), τι χρόνο κάνεις στα 402μ με το Gixxer σου? Ή έστω, τι 0-18μ έχεις σε χρόνο?
Διότι αν είσαι Dragsteras, ξέρω κάτι Dragsterάδες που τα GSX1000R και Hayabusa τα έχουν για πρωινό με R1 ή και σε κάποιες περιπτώσεις και με R6 2006.
Και το Gixxer γρηγορότερο από το ΖΧ10R δεν είναι. Άντε σε επιταχύνσεις έχουν μικρές διαφορές, ελάχιστες ούτε ένα μήκος μηχανής, αλλά σε τελικές είσαι πιο κοντά σε R1 παρά σε ZX10R. Ειδικά στο ΖΧ10R του 2006 πάντε από 6ες στα 250χ.α.ω. και ανοίξτε το γκάζι να δείς πόσο πίσω θα μείνεις.
Ουτε εχω κατεβει σε αγωνα dragster ακομα για να ξερω με ακριβεια το χρονο μου...
Και ναι,Dragsteras ne R6 '06,που βγαινει 1ος στο πανελληνιο με χαμηλο 10αρι παιζει να μ'εχει...
Αυτα ομως ειναι χαμηλωμενα,βελτιωμενα-στημενα γι'αυτο το σκοπο...
Εμενα το Gixxer μου ειναι καθημερινο βολταδικο...
Για το 10αρι που λες ποσο πισω θα μεινω...Με 250 χλμ εχουμε αλλαξει μολις σε 4η,γιατι να παμε με 6ες?![]()
![]()
Καπου μπερδευεσαι μαλλον...Ειναι πιο δυνατο το kawasaki στις ρεπριζ?
Και αυτο για τις τελικες των R1 μην το πεις πουθενα,με 5η τα φτανουν δεν τα φτανουν τα Gixxer..
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Δεν καταλαβαινω τι εννοεις οταν λες οτι εβγαλα φωτο απο το dragster,και ποιος θεωρεις οτι ημουν...
Ουτε εχω κατεβει σε αγωνα dragster ακομα για να ξερω με ακριβεια το χρονο μου...
Και ναι,Dragsteras ne R6 '06,που βγαινει 1ος στο πανελληνιο με χαμηλο 10αρι παιζει να μ'εχει...
Για το 10αρι που λες ποσο πισω θα μεινω...Με 250 χλμ εχουμε αλλαξει μολις σε 4η,γιατι να παμε με 6ες?![]()
![]()
Και αυτο για τις τελικες των R1 μην το πεις πουθενα,με 5η τα φτανουν δεν τα φτανουν τα Gixxer..![]()
![]()
![]()
γιατι το καβασακι εχει δυναμη στις μεσαιες στροφες.![]()
AOYYYY
Ωραία.Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Και που'σαι χερα,σου ραβω ενα κουστουμακι με τον ταφο σου οταν βαλεις Ohlins,ανθρακονηματινες ζαντες και Supercorsa Pro,Carbon fairing,μαργαριτες και γαρυφαλλα,οπου γουσταρεις σε οποια διαδρομη εκτος πιστας,για να δεις και ποσο δουλευουν τα μπλιμπλικια σου στην πραξη....![]()
![]()
![]()
Πες διαδρομή.
Ε ρε Μακρής που θα σε πάρει και θα σε σηκώσει.
www.clubcsl.com
Έλα ρε συ. Μάλλον δεν το έθεσα σωστά.Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Δεν καταλαβαινω τι εννοεις οταν λες οτι εβγαλα φωτο απο το dragster,και ποιος θεωρεις οτι ημουν...
![]()
Και αυτο για τις τελικες των R1 μην το πεις πουθενα,με 5η τα φτανουν δεν τα φτανουν τα Gixxer..
Αν έχεις γενικότερα σχέση με τα Dragster, διότι αν δεν κάνω λάθος πόσταρες φωτό. Εκτός αν έκανες πλάκα.
Όσο για τα στημένα....το περυσινό χαμηλό 10άρι δεν ήταν πειραγμένο το R6 (δεν τα ξέρεις καλά). Χαμήλομένο λίγο ναί (μόνο εμπρός), ολόσωμη ναί, αλλά περισσότερο τα λέω για οδηγό που ξέρει να εκκινεί κι όχι εποχούμενο καβαλάρη.
Αν και το θέμα μας δεν είναι το ΖΧ10R, παρόλα αυτά παραθέτω ένα γεγονός (κι άμα θες το δοκιμάζεις) για το πιο είναι το πιο γρήγορο.
Τώρα για το R1 2004-06, μαμά και τα 2 σας κι όχι τίποτα χάρχαλα....είστε αρκετά κοντά με ίδιους οδηγούς, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι τόση η διαφορά που να δικαιολογεί τα μύρια όσα, τέλος πάντων και για πλάκα, που λές. Πιστεύω να γίνομαι κατανοητός.
Και για να σου ρωτήσω κάτι άλλο. Με το μάτι είσαι πιο γρήγορος στις τελικές ή με GPS?
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
![]()
τελικα πιο ειναι πιο καλο το ρ1 η το κ7???
![]()
![]()
αντε γιατι θελω να παρω καινουριο μηχανακι!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
![]()
τελικα πιο ειναι πιο καλο το ρ1 η το κ7???
![]()
![]()
αντε γιατι θελω να παρω καινουριο μηχανακι!![]()
ΤΟ R6 μακράν![]()
AOYYYY
Αν συμβιβάζεσαι με λιγότερο γκάζι... μαζί σου!Αρχικά δημιουργήθηκε από likos600
ΤΟ R6 μακράν![]()
Το R6 ξυρίζει αλλά το μεγάλο του αδελφάκι δε πιάνεται!
Α! ρε σύ κόψε λίγο το καφέ θα πάθουν τα νεύρα σου!
Αν πίνεις απο ένα καφέ στο κάθε ποστ σε βλέπω σε κλινική του χρόνου!
Α! Και η εφημερίδα που διαβάζεις είναι χτεσινή! :rotflmao:
κοιτα για κ7 σκεφτωμουν,αλλα με τα κομμενα πλαισια που εχω δει,με εχουν κανει να το ξανασκεφτωμαι!Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Α! ρε σύ κόψε λίγο το καφέ θα πάθουν τα νεύρα σου!
Αν πίνεις απο ένα καφέ στο κάθε ποστ σε βλέπω σε κλινική του χρόνου!
Α! Και η εφημερίδα που διαβάζεις είναι χτεσινή! :rotflmao:![]()
του το εχω πει και'γω για τον καφε...δεν πρεπει να υπαρχει απαντιση που να μην εχει βαλει αυτο το εμοσιον!!![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
κοιτα για κ7 σκεφτωμουν,αλλα με τα κομμενα πλαισια που εχω δει,με εχουν κανει να το ξανασκεφτωμαι!![]()
του το εχω πει και'γω για τον καφε...δεν πρεπει να υπαρχει απαντιση που να μην εχει βαλει αυτο το εμοσιον!!![]()
![]()
![]()
![]()
Koita ego nomizo oti ama de trakaris de ginete na spasi.. ena plesio.
An kai balane kainourio plesio nomizo sto k7.
επιοικως τα σουτζουκι ειναι πιο ομορφα αν και τρελαμενος χρονια με τα ρ1 φετος δεν μου αρεσε καθολου αν επαιρνα 100 θα επαιρνα κ7 αλλα στα 600 το γιαμαχακι ειναι πανεμορφο το θελω τρελα .γιατι δεν βγαλανε το 1000 ιδιο δεν μπορω να το καταλαβω