Μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι όταν είδα αυτό το βίντεο.![]()
![]()
Μιλάμε για θράσος όχι αστεία.
Οχι ότι η Ελλάδα πάει πίσω σε τέτοια θέματα.
http://www.nothingtoxic.com/media/11...nnocent_People
Μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι όταν είδα αυτό το βίντεο.![]()
![]()
Μιλάμε για θράσος όχι αστεία.
Οχι ότι η Ελλάδα πάει πίσω σε τέτοια θέματα.
http://www.nothingtoxic.com/media/11...nnocent_People
ΓΑΜΑΤΑ ΚΟΛΟΚΑΤΑΣΤΑΣΙ.
Ε ΡΕ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ
![]()
![]()
toy poysth den toy rixnane mia klwtsia na brethei katw apo ena fortigo. gamhm@na kwlopaida. perimenan me thrasos san korakia
Καλα εχω πα8ει σοκ!!!!Ειδατε ξυλο στη αλλη που δεν αφηνε την τσανατ???Εκει φιλε 8ελει να ξερεις ενα ωραιοτατο kick-boxing να το τουλουμιασεις το κωλ@ρχιδι στο ξυλο να μην ξερει απο που του ηρ8ε...
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
....έχω μείνει άφωνος...απλά άφωνος
I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams
Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/
Κωλόπαιδα γαμώ το μουν.....Άσε δεν το λέω....![]()
![]()
![]()
Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ,Η KAWASAKI ΟΧΙ...
Πω πω...συμορία ολόκληρη...εκει ειναι να σκάσεις μύτη με ενα 5κιλο καστρόλ και μετά να κάνεις χάζι τις τουμπες τους...και να τους θυμίσεις τι έκανε ο Μαο στο Θιβέτ![]()
Την ομορφη εμπειρια του να σπασω τα μουτρα σε 2 τετοια κωλοπαιδια πρεζακια ειχα το 2002,κατι που δεν θα ξεχασω ποτε στην ζωη μου.
Αρπαξανε την τσαντα μιας θειας μου στην αρχη του στενου με ενα παπακι και στο τελος του στενου ημουν εγω,ενω περνουσαν απο διπλα μου πατησα μια κλωτσια στα ποδια του οδηγου και φυγαν κατω απο ενα αμαξι,ε μετα ηρθε το τελος,ημουν με αρβυλες και μου βγηκε ενα απεριγραπτο μισος γιατι μου περασε απο το μυαλο οτι μπορει να ηταν η μητερα μου,τους βαρουσα στην μαπα εναλαξ για να μην σηκωθουν,σε 2 λεπτα ειχε κατευει ο θειος μου και ενας ματατζης που εχουμε στην γειτονια και κατι αλλοι,πολυ ξυλο σας λεω,και πληρωσαν και το αμαξι που εσκασε το παπι,και μεσα τους χωσανε απο οτι μαθαμε....
-οχι ρε παιδια,αρρωστακια ειμαστε.....και αλλες τετοιες μαλακιες
Α βγαλανε τον ωμο της θειας μου απο το τραβηγμα....
Ο πυργος της Βαβελ
εκτος των αλλων εχουν ηλιθια τακτικη και.....αχρηστες μηχανες..τουλαχιστον ο ελληνας σκαει με κανα xt με κανα ss..οχι με τα μπρικια..
ενταξει περα απ την πλακα θελουν ξυλο με βοϊδοπουτσα....
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
![]()
Ρε γ@μησΙ που θελουν τα γ@μ#%$$%%!!Και πανε και αναπαοδα στην εθνικη τα κωλοπαιδια!!Καλα ρε αυτοι οι μαλακες οι κινεζοι δεν αντιστεκονται?Στο τελος που της παιρνουν την τσαντα καθεται και κοιταει ο τριμ@λ@κ@ς!!Ρε αμα τους εβλεπα στο αντιθετο και εκανα αυτα τα πραγματα θα επεφτα πανω τους και και θα τους αφηνα αναπηρους του φουστηδες,εναν εναν θα τους κοπαναγα και θα εβαζα και οπισθεν να τα ξεκανω για τα καλα!!
Τι θελετε κυριε τροχονομε,αντιθετο πηγαιναν δεν προλαβα να αντιδρασω!!![]()
![]()
Keep spamming!!!:a13:
ΑΥτο το βιΔεο ειναι 2 χρονων και τραβηγμενο απο την Κινεζικη αστυνομια.
Τα λεωφορεια αυτα ειναι τα αντιστοιχα ΚΤΕΛ δικα μας και φερνουν κινεζους αγροτες που ψαχνουν να βρουν την τυχη τοθς στο Πεκινο.
Η αστυνομια τους τσακισε σε μια νυχτα στην κυριολεξια...ειχε γεμισει το μερος με μυστικους και τους τσαντακιδες τους κοπαναγανε εν ψυχρο απο τα παπια.Εναν τον πιασανε απο τον λαιμο την ωρα που γκαζωνε για να φυγει και εσκασε με το κεφαλι στο κρασπεδο.
Αυτα τα εδειξε στο Ιταλια στις ειδησεις πριν 2 χρονια περιπου.
Απο τοτε δεν υπαρχουν τσαντακιδες τουλαχιστον σε εκεινο το μερος.![]()
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law
Αυτό είναι το promotion της Κίνας για τους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες?
Ωραία:a31:
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad