arni =![]()
psari rulez
ξερετε οτι :
το σπερμα εχει τη γευση της τροφης που καταναλωθηκε προσφατα!
παλι καλα που δεν ειμαι γυναικα!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
den eisai ginaika, alla tin exeis parei tin tzoura sou apo ti feneteΑρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
ξερετε οτι :
το σπερμα εχει τη γευση της τροφης που καταναλωθηκε προσφατα!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sto thema mas tora, parolo tin omorfi gefsi + tin prolipsi gia ton karkino tou mastou den to ektiman idiaitera.. den mporo na ta katalavo afta ta plasmata![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Kαι εγω το σιχαινομαι το αρνι και ολα τα παραγωγα του...ειδικα τα κανιβαλιστικα εδεσματα με εντοσθια , ματια , πνευμονια και μυαλα μου προκαλουν αναγουλα....και επειδη γενικα στην οικογενεια εχουμε την ιδια αποστροφη , ψηνουμε μπριζολιδια , μπιφτεκονια , λουκανικουμπες , πανσετουμπες κτλ-κτλ...ετσι και αλλιως ολοι ειμαστε κινητες βομβες τριγλυκεριδιων και χοληστερινης αυτη την περιοδο , οποτε το μεσο λιγο σημασια εχει...
ελπιζω να περασατε ολοι καλα![]()
![]()
![]()
![]()
Εγω το τρώω (...το αρνί...) απλά οχι και τόσο φανατικά οσο αλλα κρέατα.
Δηλαδή αν έχουμε κουνέλι στιφάδο ή τηγανητό και στο φούρνο κοκκινηστό αρνί, χαλααααρά και θα κάνω μαγικά πράγματα με το κουνέλι.
Τώρα αμα πάω πουθενά ορεινά και βρω οφτό ή αντικρυστό αρνί θα το τιμήσω δεόντως!![]()
ΜΟΝΟ ΜΑΚΗ ΔΕΝ ΤΡΩΩ!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
ΔΕΝ τρωω κρεας φιλτατε,οποτε δεν με ενδιαφερουν τα αρνακια.Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
...τελικά πολλοί από εσάς δεν το τρώτε το αρνί,ε?![]()
Γιατί?![]()
Μή πως το δοκιμάσατε με τη γούνα μαζί και γι αυτό δεν σας άρεσε?
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
Εσυ γιατι ανακινεις το θεμα,μηπως ετοιμαζεσαι για εξεταση χοληστερινης???![]()
![]()
![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Δηλαδη ο Ψινακης τι να πει???Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
den eisai ginaika, alla tin exeis parei tin tzoura sou apo ti fenete![]()
![]()
sto thema mas tora, parolo tin omorfi gefsi + tin prolipsi gia ton karkino tou mastou den to ektiman idiaitera.. den mporo na ta katalavo afta ta plasmata![]()
μαρτυριες φιλε μου!!
μπορεις να το τσεκαρεις με μια απλη ερωτηση,
δεν ειναι αναγκη να πας στη σεληνη για να σιγουρευτεις οτι ανθρωπος πατησε στο φεγγαρι!!!
![]()
![]()
![]()
Παρακαλουνται οσοι δεν τρωνε το αρνι, να μου το στειλουν κ ας κρατησουν τη σουβλα
ευχαριστω
![]()
+5000Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Kαι εγω το σιχαινομαι το αρνι και ολα τα παραγωγα του...ειδικα τα κανιβαλιστικα εδεσματα με εντοσθια , ματια , πνευμονια και μυαλα μου προκαλουν αναγουλα....και επειδη γενικα στην οικογενεια εχουμε την ιδια αποστροφη , ψηνουμε μπριζολιδια , μπιφτεκονια , λουκανικουμπες , πανσετουμπες κτλ-κτλ...ετσι και αλλιως ολοι ειμαστε κινητες βομβες τριγλυκεριδιων και χοληστερινης αυτη την περιοδο , οποτε το μεσο λιγο σημασια εχει...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
...ειδικα τα κανιβαλιστικα εδεσματα με εντοσθια , ματια , πνευμονια και μυαλα μου προκαλουν αναγουλα...
![]()
![]()
![]()
να φανταστω οτι απεχεις κ απο τον πατσα, τις σοκολατες, το καπνισμα, το σεξ κ αλλες ηδονικες απολαυσεις??!????!!?!?!!?
απο τον πατσα και εγω απεχω!Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
να φανταστω οτι απεχεις κ απο τον πατσα, τις σοκολατες, το καπνισμα, το σεξ κ αλλες ηδονικες απολαυσεις??!????!!?!?!!?
τι εχει να λεει???![]()
...ειδικα τα κανιβαλιστικα εδεσματα με εντοσθια , ματια , πνευμονια και μυαλα μου προκαλουν αναγουλα....
Τους Cannibal Corpse τους ξέρεις?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Fireball400
...ειδικα τα κανιβαλιστικα εδεσματα με εντοσθια , ματια , πνευμονια και μυαλα μου προκαλουν αναγουλα....
Τους Cannibal Corpse τους ξέρεις?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καπνιζω , πινω , κανω σεξ και αν δεν κανω σεξ τρωω σοκολατες....απλα δεν γουσταρω καθολου τα εντοσθια και ορισμενα κρεατα.Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
να φανταστω οτι απεχεις κ απο τον πατσα, τις σοκολατες, το καπνισμα, το σεξ κ αλλες ηδονικες απολαυσεις??!????!!?!?!!?![]()