Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 82

Θέμα: επαρχία

όπου γης Το avatar του/της iosif

επαρχία

εδώ και ενάμιση χρόνο μετακόμισα από ευρύτερη περιοχή αθήνας σε επαρχιακή -σχετικά ανεπτυγμένη-πρωτεύουσα της μακεδονίας, σε αναζήτηση της λεγόμενης "ποιότητας ζωής".
    ανακάλυψα λοιπόν,εκτός όλων των άλλων κάποια πράγματα, όπως
    1. το ότι να οδηγείς μοτό σε καθημερινή βάση και εκτός πόλης είναι ολίγον τι εξωτικόν.
    2. η περίπτωση να βρεις καλά μαστόρια είναι τζόκερ με τριπλό τζακποτ
    3. η περίπτωση να βρεις άτομα για βόλτα που δεν είναι ψώνια με χάρλει ή κάγκουρες με RRRR1679cc που κάνουν endo μπροστά σε σχολεία είναι πρωτοχρονιάτικος πρώτος αριθμός
    4. το να αγοράσεις κράνος ή άλλο εξοπλισμό είναι περιπέτεια από αυτές που δίνουν μυθιστορήματα 700+σελίδων
    (παλεύω ένα μήνα να βρω κράνος. επισκέφτηκα άλλες 2 πόλεις του νομού. σε αντιπροσωπεία γιαμάχα-άρα και κράνη σαρκ-είχε 2! κράνη και μπόλικα σοέι. και μου λέει. δοκίμασε το μίντιουμ και εάν δεν σου κάνει να παραγγείλουμε σμολ από ίντερνετ! σε διευκρινήσεις που ζήτησα απλά μπήκε στο σάιτ της μοτοδυναμικής και μου διάβαζε. και πολλά άλλα ευτράπελα όπως κράνος που έχει 250 ευρώ μου ζήταγε 350!)
    5. τα φλας στα αυτοκίνητα είναι διακοσμητικά αντικείμενα τα οποία τα αλλάζουν για να ταιριάζουν με το χρώμα του αμαξιού.
    6 σε 1μιση χρόνο βρήκα 2 φορές την μοτό πεσμένη κάτω-χωρίς κανένα σημείωμα εννοείτε-και τρακαρισμένη σε βαθμό ολικής αντικατάστασης την πόρτα του παρκαρισμένου μου αυτοκινήτου -χωρίς κάποιο σημείωμα εννοείτε.
    7 αν δεν διαθέτεις ίντερνετ είσαι χαμένος από χέρι.
    8. η εκκλησία είναι παντοδύναμη. (σε χώρο που διαμορφωνόταν για μεγάλη πλατεία και μάλιστα με χωμάτινα μονοπάτια ξεφύτρωσε ναός -ογκόλιθος! πάει η πλατεία!)
    9. το απλό είναι περίπου άθλος (μία απλή παρουσίαση εργασίας μαθητών λυκείου βαφτίζεται επίτευγμα το οποίο προλογίζουν ο δήμαρχος, ο στρατιωτικός διοικητής του σώματος και ο μητροπολίτης).
    10. η μη κατοχή 2 ΙΧ ανά οικογένεια συνιστά λόγο είσπραξης σχολίων τύπου "δεν πειράζει με τον καιρό θα αγοράσετε δεύτερο"
    11. το να πιεις μπύρα σε παγκάκι σε κατατάσει ή σε μετανάστη άνευ εστίας ή σε τζάνκι.

αλλά
    (και μόνο που πηγαίνοντας για δουλειά βλέπω γεράκια, πελαργούς, αλεπούδες και λαγούς) δεν γυρνάω αθήνα!
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag

ενα τετοιο ποστ δινει κ σ αλλους ( ) την ωθηση να φυγουν μακρια...

Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

XeRox member......
    τον τελευταιο χρονο εχω αρχισει να σκεφτομαι πολυ σοβαρα το ενδεχομενο
    φυγης απο την Θεσσαλονικη!!! βρε λες?????
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

μα αυτο λεω κ εγω...

μαλακια δεν ειναι να μενεις στον νεοκοσμο οταν λιγα χιλιομετρα πιο εξω εχεις αυτο ?

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	cimg0463.jpg 
Προβολές:	453 
Μέγεθος:	88,6 KB 
ID:	83446

Ένα τέτοιο ποστ μου δυναμώνει τους λόγους να μη φύγω ποτέ απο την Αθήνα.

ειδικά τα 8 & 9

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

XeRox member......
    Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
    μα αυτο λεω κ εγω...

μαλακια δεν ειναι να μενεις στον νεοκοσμο οταν λιγα χιλιομετρα πιο εξω εχεις αυτο ?

το εχεις κ καθεται???
    θα ειχα φυγει χωρις δευτερη σκεψη!!!

αν δεν το εχεις το ,εεεε δεν εγινε κ τιποτα!!!
    το μονο που με προβληματιζει κ δεν με αφηνει
    να παρω την αποφαση ειναι η δουλεια!!!
    :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από l@gos

το εχεις κ καθεται???
    θα ειχα φυγει χωρις δευτερη σκεψη!!!

αν δεν το εχεις το ,εεεε δεν εγινε κ τιποτα!!!
    το μονο που με προβληματιζει κ δεν με αφηνει
    να παρω την αποφαση ειναι η δουλεια!!!
    :rotflmao: :rotflmao:
    το χω..το χω λεμε...

δουλεια βρισκεται...αρκει να γυριζω κ να πινω καφεδακι παρεα με την θεα...

το μελεταω το μελεταω...Salamina Rulz!!

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    k opws vlepw ta pragmata exw polles pithanotites na perasw thessaloniki..wx wx wx (elpizw na min me ephreasi kati apo ta parapanw stin 5xronia diamoni mu )
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Τι να πω..επιλογες ειναι αυτες..
    Εγω προσωπικα δε 8α μπορουσα να μεινω και να ζησω στην επαρχια..Περα απο βασικους λογους που με κρατανε στην Α8ηνα, δε νομιζω οτι 8α μπορουσα να αντεξω τη νοοτροπια μιας κλειστης κοινωνιας...Για παραδειγμα 8α μου εσπαγε τα νευρα να γνωριζουν ΟΛΟΙ λιγο-πολυ τι κανω που πηγα με ποιους κανω παρεα με τι ασχολουμαι κλπ.κλπ. και να ακουω ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ για ολα τα παραπανω...
    Επειτα οι επιλογες 8εωρω οτι ειναι πολυ περιορισμενες...(μουσεια-εκ8εσεις-8εατρα-δρωμενα-μαγαζια ειναι ψιλοανυπαρκτα)
    Και μονο οτι μεσα σε σχετικα λιγο χρονικο διαστημα εχεις γνωρισει ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ και δεν εχεις την επιλογη μια φορα να κανεις μια βολτα και απλα να ''χα8εις''μεσα στο πλη8ος.....μου φαινεται αφορητο..
    Συμφωνοι, ειναι διαφορετικα κοντα στη φυση, αλλα στην τελικη το λυνεις το 8εμα με μικρες αποδρασεις...
    Παντως εφοσον το επελεξες και απο οτι καταλαβαινω τελικα το προτιμας ...εγω.....:a19: :a19:
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
    k opws vlepw ta pragmata exw polles pithanotites na perasw thessaloniki..wx wx wx (elpizw na min me ephreasi kati apo ta parapanw stin 5xronia diamoni mu )
    εσυ βρισκεσαι σε διαφορετικη φαση.οταν εισαι φοιτητης καποια πραγματα δεν περνανε καν απο το μυαλο σου , ή τα αντιμετωπιζεις διαφορετικα.

αλλωστε αν προσεξεις..παρα τις τυχον δυσκολιες που συναντα ο φιλος μας-οι οποιες ειναι διαφορετικες απο της πολης οπως βλεπεις-
    καταληγει ξανα στο συμπερασμα οτι δεν γυρναει!!!

αλλωστε εσυ θα περασεις Θεσσαλονικη -με τοκαλο , ενω ο φιλος μας ειναι εξω απο την θεσσαλονικη αν καταλαβα καλα..

οποτε μαλλον ειναι το τελευταιο που πρεπει να σε προβληματιζει ..

όπου γης Το avatar του/της iosif
    σε μία ωρίτσα (πειραιάς-κηφισιά δηλαδή) είμαι σαλόνικα-για βιβλία, σινεμά, συναυλίες.μία ωρίτσα καλής βόλτας
    αλλά ρε παίδες

η μόνη ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΗ για μένα είναι η αθήνα
    ακόμα και η σαλόνικα είναι απλά μεγάλη επαρχιακή πόλη. την έζησα στα 19 μου για ένα χρόνο και γενικώς την επισκέπτομαι πολύ συχνά.λόγω δουλειάς ανέβαινα από αθήνα δυο φορές το μήνα για 3-4 μέρες. και δυστυχώς τα τελευταία χρόνια περνάει φάση μεγάλης "εσωστρέφειας" για να το πω κομψά...εκεί στα 1987-1997 ήταν η καλή εποχή της νομίζω

πάντως τα προβλήματα της επαρχίας δίνουν και ένα κίνητρο: να παλέψεις να τα αλλάξεις!
    αν και το σημαντικότερο πρόβλημα είναι να βρεις άτομα να συγχνωτιστείς, διότι σε 4 εκατ. θα βρεις κάποιους αλλά σε μερικές δεκάδες χιλιάδες ψιλοδύσκολο-ειδικά εάν δεν είσαι φοιτητής ή τζόβενο...
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif

πάντως τα προβλήματα της επαρχίας δίνουν και ένα κίνητρο: να παλέψεις να τα αλλάξεις!
    αν και το σημαντικότερο πρόβλημα είναι να βρεις άτομα να συγχνωτιστείς, διότι σε 4 εκατ. θα βρεις κάποιους αλλά σε μερικές δεκάδες χιλιάδες ψιλοδύσκολο-ειδικά εάν δεν είσαι φοιτητής ή τζόβενο...
    ειναι ισως το μονο θεμα που με κανει να το σκεφτομαι...

Φύγετε ρε παιδιά όσοι θέλετε και δε σας αρέσει η Αθήνα

άντε μπας και λιγοστεψουμε

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
    Τι να πω..επιλογες ειναι αυτες..
    Εγω προσωπικα δε 8α μπορουσα να μεινω και να ζησω στην επαρχια..Περα απο βασικους λογους που με κρατανε στην Α8ηνα, δε νομιζω οτι 8α μπορουσα να αντεξω τη νοοτροπια μιας κλειστης κοινωνιας...Για παραδειγμα 8α μου εσπαγε τα νευρα να γνωριζουν ΟΛΟΙ λιγο-πολυ τι κανω που πηγα με ποιους κανω παρεα με τι ασχολουμαι κλπ.κλπ. και να ακουω ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ για ολα τα παραπανω...
    Επειτα οι επιλογες 8εωρω οτι ειναι πολυ περιορισμενες...(μουσεια-εκ8εσεις-8εατρα-δρωμενα-μαγαζια ειναι ψιλοανυπαρκτα)
    Και μονο οτι μεσα σε σχετικα λιγο χρονικο διαστημα εχεις γνωρισει ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ και δεν εχεις την επιλογη μια φορα να κανεις μια βολτα και απλα να ''χα8εις''μεσα στο πλη8ος.....μου φαινεται αφορητο..
    Συμφωνοι, ειναι διαφορετικα κοντα στη φυση, αλλα στην τελικη το λυνεις το 8εμα με μικρες αποδρασεις...
    Παντως εφοσον το επελεξες και απο οτι καταλαβαινω τελικα το προτιμας ...εγω.....:a19: :a19:

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ!.

περαν επισεις οτι η νοοτροπια των απεξω απεχει πολυ απο την δικια μας (οσων τελος παντων εχουν γεννηθει εδω οχι μονο αυτοι αλλα κανα 2-3 γενιες πισω-οπως εγω που δεν εχω χωριο δεν εχω καν καταγωγη κατι χανετε στο βαθος των χρονων μην πω αιωνων απο νησια αλλα ουδεις πλεον θυματε....)και ειναι λογικο μιας και εκει δε σε παιρνει να κανεις πραγματα οπως εδω ......
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Βασικα, το 8εμα ειναι πως :οκ αμα γουσταρεις οτι 8ελεις το κανεις..ΑΛΛΑ ποιος αντεχει τα οποια σχολια και το ''ονομα'' που ο κα8ε ενας μπορει να σου βγαλει...και χωρις λογο μαλιστα!!!
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ιχδες αθηναιοι στην επαρχια vol.II
    από bikas στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2009, 19:25
  2. Μ@λ@κ....ες ΙΧδες Αθηναιοι στην επαρχια
    από bikas στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 130
    Τελευταίο μήνυμα: 11/08/2009, 18:05
  3. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΕΠΑΡΧΙΑ
    από ACHEXAR75 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2008, 19:09
  4. ένα απο τα καλά του να ζείς στην επαρχία...
    από TOMASKTM στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2007, 00:39
  5. EΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΠΑΡΧΙΑ
    από necromayhem στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 67
    Τελευταίο μήνυμα: 20/03/2006, 15:46

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας