Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 88

Θέμα: Honda Xlv 1000 Varadero

Μια λέξη αξίζει για το varadero....ΑΠΟΤΥΧΙΑ......είναι το μηχανάκι που κράτησα λιγότερο απο όλα και εχασα τα περισσότερα απο όλα (σε χιλιάδες ευρώ), και να αναφέρω και 2-3 χαρακτιριστικά, δεν στρίβει, δεν φρενάρει, και είναι βόδι σε ελιγμούς και...... θα μπορούσα να γράψω πολλά....... Συγνώμη αν έγινα κακός

Αρχικά δημιουργήθηκε από smavrid
    και να αναφέρω και 2-3 χαρακτιριστικά, δεν στρίβει, δεν φρενάρει, και είναι βόδι σε ελιγμούς και......

Οκ, εγραψες τα θετικα χαρακτηριστικα
    Τα αρνητικα τωρα?

Honda XL1000V Varadero Το avatar του/της the_passenger
    Αρχικά δημιουργήθηκε από smavrid
    Μια λέξη αξίζει για το varadero....ΑΠΟΤΥΧΙΑ......είναι το μηχανάκι που κράτησα λιγότερο απο όλα και εχασα τα περισσότερα απο όλα (σε χιλιάδες ευρώ), και να αναφέρω και 2-3 χαρακτιριστικά, δεν στρίβει, δεν φρενάρει, και είναι βόδι σε ελιγμούς και...... θα μπορούσα να γράψω πολλά....... Συγνώμη αν έγινα κακός

Η κάθε μηχανή έχει το στόχο της.

πχ. ταξίδι στο εξωτερικό με παπί, εντουράδα με R1, delivery με Harley Davindson, 48ωρο με cafe racer, motogp με trial, dragster με μοτοποδήλατο κλπ κλπ...

Φυσικά υπάρχει και το Varadero που δεν κάνει για τίποτα ναι φίλοι μου.. ευχαριστημένοι όλοι τώρα?.. ωραία γιατί βαρέθηκα να γράφω άλλο εδώ...
    georgE

http://www.moto.gr/arthra/00034.php

Αρχικά δημιουργήθηκε από the_passenger
    Η κάθε μηχανή έχει το στόχο της.

πχ. ταξίδι στο εξωτερικό με παπί, εντουράδα με R1, delivery με Harley Davindson, 48ωρο με cafe racer, motogp με trial, dragster με μοτοποδήλατο κλπ κλπ...

Φυσικά υπάρχει και το Varadero που δεν κάνει για τίποτα ναι φίλοι μου.. ευχαριστημένοι όλοι τώρα?.. ωραία γιατί βαρέθηκα να γράφω άλλο εδώ...

Πως δεν κανει για τιποτα?
    Μπορει να κοπει και τα κομματια να χρησιμοποιηθουν για μπαζωματα σε τρυπες των δρομων
    Επισης τα μεταλα της γινονται πρωτης ταξεως κονσερβες αν ανακυκλωθουν
    Μπορω να σου βρω αλλα 10

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Λοιπόν (και επειδή παράγινε το κακό...)

Το Varadero είναι και γ@μώ τα μηχανάκια !!! :a19:

άντε γιατί με πνίγει το δίκιο...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Πως δεν κανει για τιποτα?
    Μπορει να κοπει και τα κομματια να χρησιμοποιηθουν για μπαζωματα σε τρυπες των δρομων
    Επισης τα μεταλα της γινονται πρωτης ταξεως κονσερβες αν ανακυκλωθουν
    Μπορω να σου βρω αλλα 10
    άσε άσε.. τώρα κατάλαβα τί κάνεις με το μηχανάκι σου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    georgE

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Λοιπόν (και επειδή παράγινε το κακό...)

Το Varadero είναι και γ@μώ τα μηχανάκια !!! :a19:

άντε γιατί με πνίγει το δίκιο...

Ωρίστε, μόνο ο Κολλητός Του Μάστορα με καταλαβαίνει εδώ, γειά σου μεγάλε μαν
    georgE

BMW R 1200 GS Adventure. Το avatar του/της felter
    Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να παίζουμε όλοι τα παιχνίδια τον εταιριών
    Λες και είμαστε μετόχι η βγάζουμε κάτι από αυτό.
    Δεν υπάρχει το τέλειο μηχανάκι που τα κάνει όλα αυτά που θέλουμε είναι το μόνο σίγουρο
    ( χώμα κράτημα και άσφαλτο 300+ στο κοντέρ να είναι φτηνό με φτηνά ανταλλακτικά και σέρβις ελαφρύ με χορούς για φόρτωμα και πιο γρήγορο
    από όλα τα αλλά )
    αυτό μου άρεσε αυτό πήρα αυτό κάνει για με και την σύζυγο αυτό με κάνει να
    περνάω ωραία όση ώρα είμαι επανωτού

Αυτό είναι!

Να τονίσω ότι σε καμία περίπτωση δεν έχω κι εγώ τη διάθεση να "παίξω" το παιχνίδι των εταιριών, και ποσός με ενδιαφέρουν οι πωλήσεις τους κλπ.. απλά "υποστηρίζω" την επιλογή μου, είναι αυτό θέλω εγώ (και πολλοί άλλοι φυσικά), όπως και είναι αυτό που κάποιοι άλλοι ΔΕΝ θέλουν, πολύ λογικό και σεβαστό και αυτό..

georgE

Αυτό είναι!

Να τονίσω ότι σε καμία περίπτωση δεν έχω κι εγώ τη διάθεση να "παίξω" το παιχνίδι των εταιριών, και ποσός με ενδιαφέρουν οι πωλήσεις τους κλπ.. απλά "υποστηρίζω" την επιλογή μου, είναι αυτό θέλω εγώ (και πολλοί άλλοι φυσικά), όπως και είναι αυτό που κάποιοι άλλοι ΔΕΝ θέλουν, πολύ λογικό και σεβαστό και αυτό..

:
    wave2:
    ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΗΔΙΑ ΠΙΑ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙ-VARADERO.ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΠΟΤΕ VARADERO ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΦΕΡΟΥΝ ΓΝΩΜΗ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από traveller79
    ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΗΔΙΑ ΠΙΑ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙ-VARADERO.ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΠΟΤΕ VARADERO ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΦΕΡΟΥΝ ΓΝΩΜΗ.

Δεν ειμαι εγω ρατσιστης, ΑΥΤΕΣ ειναι VARADERO!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Δεν ειμαι εγω ρατσιστης, ΑΥΤΕΣ ειναι VARADERO!!!

Φίλε Γιώργο, επειδή έχεις αναλώσει πολλά πόστς σου για το Varadero και πάντα με το ίδιο ύφος (το θυμάμαι πολύ καλά από παλιότερα όπου είχα αρκετή συμμετοχή στο moto.gr), απάντησέ μου κάτι: το έχεις καβαλήσει καθόλου; Να καταλάβουμε και πόση αξία έχει η γνώμη σου δηλαδή, όχι τίποτα άλλο...............
    georgE

Φίλε Γιώργο, επειδή έχεις αναλώσει πολλά πόστς σου για το Varadero και πάντα με το ίδιο ύφος (το θυμάμαι πολύ καλά από παλιότερα όπου είχα αρκετή συμμετοχή στο moto.gr), απάντησέ μου κάτι: το έχεις καβαλήσει καθόλου; Να καταλάβουμε και πόση αξία έχει η γνώμη σου δηλαδή, όχι τίποτα άλλο...............
    Ναι το εχω καβαλησει

Εχει φανταστικο κινητηρα, αλλα δεν με εμπνεει καθολου για γρηγορη οδηγηση, οπως το TDM για παραδειγμα
    Πολυ βαρυ για τα γουστα μου, με το βαρος να ειναι συγκεντρωμενο πολυ ψηλα, σαν να το εχεις στην τιμονοπλακα

Ολα τα μηχανακια εχουν ελαττωματα
    Μην παρεξηγιεσαι, στο κατω κατω της γραφης, χαβαλε κανουμε

καλή είναι η πλάκα και ο χαβαλές αλλά αν η σύγκριση που κάνεις μεταξύ των δύο αυτών μηχανών (vara - tdm) είναι σοβαρή τότε μαλλον έχεις μπερδευτεί λίγο γιατί συγκρίνεις ανόμοια πράγματα.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	3.jpg 
Προβολές:	346 
Μέγεθος:	59,0 KB 
ID:	83841
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ανακοίνωση για Honda XLV 1000, VFR 800, CBR 1100XX, GL 1800 και STX 1300
    από McGyver στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 12/07/2005, 13:01