καλησπερα, μηπως ξερει καποιος να μου πει που μπορω να βρω μονωτικο υλικο για να γεμισω την εξατμιση μου; εχω μια yoshimura rs3. κανει πολυ περισσοτερο θορυβο απο αλλες που εχω ακουσει. ευχαριστω.
καλησπερα, μηπως ξερει καποιος να μου πει που μπορω να βρω μονωτικο υλικο για να γεμισω την εξατμιση μου; εχω μια yoshimura rs3. κανει πολυ περισσοτερο θορυβο απο αλλες που εχω ακουσει. ευχαριστω.
Υαλοβαμβακα σε μαγαζια με μονοτικα !!!
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΑΝΤΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ !!
![]()
Καλύτερα να βάλει πετροβάμβακα, Κώστα ...
("καίγεται" αργότερα - αλλά δεν συνίσταται για Δίχρονα γιατί στομώνει από το λάδι...)![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Καμμια αντιρηση για τον πετροβαμβακα Αντωνιε.....Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Καλύτερα να βάλει πετροβάμβακα, Κώστα ...
("καίγεται" αργότερα - αλλά δεν συνίσταται για Δίχρονα γιατί στομώνει από το λάδι...)![]()
![]()
Αυτο που λες με τα διχρονα και το λαδι.... Με την προαναφερθεν yoshimura τι σχεση εχει ???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καμία (και είναι "προαναφερθείσα"...) !!Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Αυτο που λες με τα διχρονα και το λαδι.... Με την προαναφερθεν yoshimura τι σχεση εχει ???![]()
![]()
![]()
(το ανέφερα σαν γενικό μειονέκτημα του πετροβάμβακα - και σαν πολλάκις παθών ...)![]()
Σωτηρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη........Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
[B]Καμία (και είναι "προαναφερθείσα"...) !!![]()
![]()
Δεν εχει δουλεια ο κυριος....![]()
Για βγαλε ποστ σχετικα με εκεινα τα καινουργια σεταρισματα απο τους Bergus που λεγαμε....
Α και να μου πει καποιος γιατι καιγετε συνεχεια η ασφαλεια του βεντιλατερ μου...![]()
![]()
Γιατί δεν ρωτάς σε μαγαζί με γυναικεία αξεσουάρ ...???Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Α και να μου πει καποιος γιατι καιγετε συνεχεια η ασφαλεια του βεντιλατερ μου![]()
Πηγα και ρωτησα βρε Αντωνη..... Και μαντεψε τι μου ειπε το ξεκωλο....Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Γιατί δεν ρωτάς σε μαγαζί με γυναικεία αξεσουάρ ...???![]()
![]()
-Δεν ασχολουμεθα με ΚΤΜ κυριε...![]()
Και ρωταω ΕΣΕΝΑ τωρα.... 5ΑΜΡ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ???![]()
Αν δεν θες να απαντησεις σε μενα καντο για το πολυαγαπημενο μου παραφλου...![]()
![]()
![]()
![]()
Ποιούς βέργους, εδώ πάμε για σετάρισμα Back to The feature (Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Σωτηρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη........![]()
Δεν εχει δουλεια ο κυριος....![]()
Για βγαλε ποστ σχετικα με εκεινα τα καινουργια σεταρισματα απο τους Bergus που λεγαμε....
![]()
![]()
![]()
![]()
και άλλη μία
) στο αμορτισέρ τώρα (και μην μου ξαναπεί κανείς ότι είναι race ready γιατί είναι ΜΑΚΡΥ το αμορτισέρ του PDS και ίσως πέσει μεγάλο καποιανώνενενε.....νενενε)
![]()
![]()
You BETA believe...
ωραια ολα αυτα ρε μαγκες. πετροβαμβακα που θα βρω;
Σε μαγαζια που εχουν μονοτικα !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από plumber
ωραια ολα αυτα ρε μαγκες. πετροβαμβακα που θα βρω;![]()
Που θες να ξερουμε σε ποια περιοχη μενεις ωστε να ψαξουμε εμεις για σενα στο νετ ??? :hypnotize
Πιθανόν...Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
5ΑΜΡ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ
(δεν ξέρω πόσα Watts είναι ο ανεμιστήρας - δεν βρίσκω το spare parts list του κινητήρα), αλλά έχω την εντύπωση ότι στα μοντέλα που ήταν extra δίνανε μεγαλύτερη ασφάλεια μαζί με το κιτ του βεντιλατέρ ...)
Πριν βάλεις μεγαλύτερη ασφάλεια, τσεκάρησέ τον αν γυρίζει ελεύθερα..![]()
Γυριζει ελευθερα....Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Πιθανόν...
(δεν ξέρω πόσα Watts είναι ο ανεμιστήρας - δεν βρίσκω το spare parts list του κινητήρα), αλλά έχω την εντύπωση ότι στα μοντέλα που ήταν extra δίνανε μεγαλύτερη ασφάλεια μαζί με το κιτ του βεντιλατέρ ...)
Πριν βάλεις μεγαλύτερη ασφάλεια, τσεκάρησέ τον αν γυρίζει ελεύθερα..![]()
![]()
Eβαλα μια 7.5σαρα που βρηκα προχειρη...![]()
Και αμα καει.. Στα @ρχιδι@ μας--σας !!!![]()
![]()
![]()
![]()
Άμα όμως ΔΕΝ καεί... Θα καούν τα @ρχίδι@ ΣΟΥ !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Και αμα καει.. Στα @ρχιδι@ μας--σας !!!
(κανόνισε να αρχίσουν να παίρνουν φωτιές τα καλώδια της μπαταρίας - ειδικά γύρω από την ασφαλειοθήκη...)![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Άμα όμως ΔΕΝ καεί... Θα καούν τα @ρχίδι@ ΣΟΥ !!!
(κανόνισε να αρχίσουν να παίρνουν φωτιές τα καλώδια της μπαταρίας - ειδικά γύρω από την ασφαλειοθήκη...)![]()
...............kai na einai konta o julius me to mpitoni gia na sou valei venzina
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: