Τσαμπα σου μιλαγα τόση ώρα!
γιατι αλαζεις τα ποστ σου?
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
τσαμπα σου μιλαγα και εγω αντε καληνυχτα μας ευτυχώς που δεν παλκωνομαστε ετσι και με τα μηχανακια![]()
![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
http://www.youtube.com/watch?v=fbGkxcY7YFU
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ti? δεν ειμαστε στα ανεκδοτα?
α σορυ ειδα τον αλχιμιστι και μπερδευτηκα (οχι εσενα στελλιο)
![]()
![]()
![]()
![]()
Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..
Alximisth +1
οποιος ειναι εξω απ το χορο πολλα τραγουδια λεει...στο ντιρι
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
Ναι καλά!
Αγωνιστές, αναρχικοί, αντιεξουσιαστές...
Εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου είναι και αντικοινωνικοί κομπλεξικοί τύποι που κρύβονται πίσω από μάσκες ιδεολογίας.
Αποδείχτηκε όταν τους έπιασαν οι κάμερες στα επεισόδια της ΑΕΚ στο Περιστέρι, όταν έκλεψαν πολλάκις τα μαγαζιά με τους υπολογιστές στην Στουρνάρη, όταν έκλεψαν τα ρολόγια και τα κοσμήματα στη Πανεπιστημίου, όταν έκαναν τη ληστεία στην Τράπεζα (τότε που πυροβόλησαν τον έναν και οι άλλοι πήγαν και για συμπαράσταση -μαλακία που δεν τους μπουζουριάσανε όλους μαζί να ησυχάσουμε).
Αυτοί είναι ρε οι ψευτο-ιδεολόγοι που κοροϊδεύουν δήθεν επαναστατημένα παιδάκια που δεν έχουν ιδέα περί Αναρχίας και της ιδεολογίας που πρεσβεύει.
Τί είναι ρε αναρχία; Να καις τα πανεπιστήμια; Να καις τα αμάξια, τις μηχανές και τα σπίτια του άλλου; Να καις τις τράπεζες (που στα @@ γιατί τα έχουν όλα ασφαλισμένα);
Τί σχέση έχουν αυτοί με τα προβλήματα του κόσμου; Θεωρίες, θεωρίες, θεωρίες και όταν έρθει η ώρα για λύσεις όλοι κοκό...
Να σας πω κι εγώ μια θεωρία; Θέλω να κάθομαι και να τρώω, να έχω το αμαξάκι μου, το σπιτάκι μου, την οικογένειά μου, τις διακοπές μου, την DSL μου και το moto.gr, να έχω μόνο δικαιώματα και όχι υποχρεώσεις, χωρίς νόμους, στρατούς, σύνορα, θρησκείες, γλώσσες κλπ
Καλά κρασία! Ομαδική τρικυμία εν κρανίω...
''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)
"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)![]()
![]()
η προβοκατορες της ελληνικης αστυνομιας...Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Ναι καλά!
Αγωνιστές, αναρχικοί, αντιεξουσιαστές...
Εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου είναι και αντικοινωνικοί κομπλεξικοί τύποι που κρύβονται πίσω από μάσκες ιδεολογίας.
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
η προβοκατορες της ελληνικης αστυνομιας...![]()
![]()
+100000000000000000000000000000000000!!!!!!!!!!!!!!!!
Τωρα αμα λες οτι εισαι αναρχικος και πας και κανεις οτι περιγραφει ο sferopetadhn(καλα το εγραψα???)εεε...τοτε απλα...ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ!!!![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Αυτά που έγραψα έγιναν, γίνονται και θα γίνονται και ναι δεν είναι αναρχικοί αυτοί που τα κάνουν.
Επίσης δέχομαι ότι υπάρχουν και πουστιές της αστυνομίας.
Δε δέχομαι όμως ότι όλα είναι πουστιές της και όλοι αυτοί είναι και καλά προβοκάτορες. Μου φαίνεται πολύ εύκολο σαν δικαιολογία.
Με αυτή τη λογική απλοποιούμε τα πάντα και λέμε προβοκάτορες:
αυτούς που πετάνε τις μολότωφ
αυτούς που σκότωσαν τον τύπο στην Παιανία
αυτούς που πετάνε αντικείμενα στα γήπεδα και τιμωρούνται οι ομάδες
αυτούς που έκαναν τις σφαγές (εκατέρωθεν) στη Γιουγκοσλαβία, τη Ρουάντα, το Ιράκ κλπ
αυτούς που...
...
...
Δυστυχώς είναι πολύ εύκολο για να είναι (μόνο αυτό) αληθινό.
''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)
![]()
Nai de diafwnw...malakes uparxoun padou...
Κι επειδή τα πήρα με το όλο θέμα...
http://www.youtube.com/watch?v=qIJV3...elated&search=
![]()
εγω να ρωτησω κατι πολυ απλο...Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Αυτά που έγραψα έγιναν, γίνονται και θα γίνονται και ναι δεν είναι αναρχικοί αυτοί που τα κάνουν.
Επίσης δέχομαι ότι υπάρχουν και πουστιές της αστυνομίας.
Δε δέχομαι όμως ότι όλα είναι πουστιές της και όλοι αυτοί είναι και καλά προβοκάτορες. Μου φαίνεται πολύ εύκολο σαν δικαιολογία.
Με αυτή τη λογική απλοποιούμε τα πάντα και λέμε προβοκάτορες:
αυτούς που πετάνε τις μολότωφ
αυτούς που σκότωσαν τον τύπο στην Παιανία
αυτούς που πετάνε αντικείμενα στα γήπεδα και τιμωρούνται οι ομάδες
αυτούς που έκαναν τις σφαγές (εκατέρωθεν) στη Γιουγκοσλαβία, τη Ρουάντα, το Ιράκ κλπ
αυτούς που...
...
...
Δυστυχώς είναι πολύ εύκολο για να είναι (μόνο αυτό) αληθινό.
αν θελουνε οι υπευθηνοι (μη χεσω) δε μπορουνε να πιασουνε τους 150-200 μαλακες που τα κανουνε ολα πουταναριο και τα 500 @@ που πηγανε να σφαχτουνε???
εν ολιγης δεν διαφωνω με αυτα που λες.απλα θετω και κατι ακομα για προβληματισμο.
Εγώ απλώς αναφέρομαι στους τύπους που νομίζουν ότι κάνουν επανάσταση χωρίς να ξέρουν τί τους γίνεται.
Όσο γι' αυτό που λες μάλλον ισχύει το ότι "η ύπαρξη του εχθρού είναι απαραίτητη για την ύπαρξη των ίδιων" και αυτό ισχύει και για τις δυο πλευρές...
![]()
+1000000000Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Εγώ απλώς αναφέρομαι στους τύπους που νομίζουν ότι κάνουν επανάσταση χωρίς να ξέρουν τί τους γίνεται.
Όσο γι' αυτό που λες μάλλον ισχύει το ότι "η ύπαρξη του εχθρού είναι απαραίτητη για την ύπαρξη των ίδιων" και αυτό ισχύει και για τις δυο πλευρές...
![]()
![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
[B]εγω να ρωτησω κατι πολυ απλο...
αν θελουνε οι υπευθηνοι (μη χεσω) δε μπορουνε να πιασουνε τους 150-200 μαλακες που τα κανουνε ολα πουταναριο και τα 500 @@ που πηγανε να σφαχτουνε???
εν ολιγης δεν διαφωνω με αυτα που λες.απλα θετω και κατι ακομα για προβληματισμο.
[/B/QUOTE]
Απο αποριες αλλο τιποτα...Τη Δευτερα εχουμε συνέλευση και ειμαι πολυ περιεργη να δω ΤΙ ΘΑ ΛΕΝΕ τα λαμογια που κανανε ''κρα'' για καταληψη και μετα την κανανε με ελαφρα....Και τους λεω λαμογια, οχι επειδη ξεκινησανε τις οποιες κινητοποιησεις, αλλα επειδη κατα 90% το μονο που 8α κανουν ειναι να πλακωθουν μεταξυ τους για τα κομματα,δε 8α καταληξουν πουθενα και το ολο 8εμα 8α κλεισει εκει....τους επεσε βαρυ το αρνακι βλεπεις και δεν εχουν ορεξη για πολλα-πολλα...