ΤΙ ΑΠΟΨΗ ΤΟ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ ΤΟΥ IDI ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΕΧΩ ΓΡΑΜΕΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κ.α.ρ.ε.λ.η.ς![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
ΤΙ ΑΠΟΨΗ ΤΟ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ ΤΟΥ IDI ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΕΧΩ ΓΡΑΜΕΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κ.α.ρ.ε.λ.η.ς![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lefkadaaaara gia panta reeee
γιατι κακως σε λιγο θα μας πεις πως δεν σου αρεσαν οι 2 φωτογραφιες εγω δεν πιστευω οτι δεν σου αρεσαν!!!!!!!!!!!!!!
κ.α.ρ.ε.λ.η.ς.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε καρελακο δεν βαζουμε πορνο φωτογραφιες πουθενα υπαρχει και σχετικο ποστ....μην το παιρνεις προσωπικα...
ενταξει ρε παιδια δεν ξαναβαζω πουτανιτσες!!!!!!!!!!!!!!
κ.α.ρ.ε.λ.η.ς![]()
![]()
![]()
![]()
ΜΗ ΒΑΖΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΩΤΟ..ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ..ΜΕ ΚΑΡΔΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ...ΖΑΧΑΡΟ ..Κ.Α. ΤΕΤΟΙΑ ΟΜΟΡΦΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ...ΟΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ...ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΡΕΧΑΜΑΤΑ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ...
ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ..΄ΠΩΣ ΕΠΑΘΕ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΣ ΗΛΕΚΤΟΠΛΗΞΙΑ ΑΠΟ....ΟΘΟΝΗ..CRT...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
καλα ρε φιλε μου τοσο γεροντας εισαι και αν δεν εισαι εσυ ποιος ειναι γεροντας και δεν τον ξερω!!!!!!!!!!!!!!!
κ.α.ρ.ε.λ.η.ς![]()
![]()
![]()
![]()
απο δω το πηγα απο κει το φερα του hornet την αποψη ακολουθησα δεν πειραζει ολοι ειστε φιλοι μου και σας ακουω επειδη ειμαι μικροτερος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
κ.α.ρ.ε.λ.η.ς![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΠΟΙΑ ΣΟΦΙΑ ΜΟΥ??ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΕΦΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ??
χαχαχαχαχχαα !!!Αρε πουτανε!
Καρελακο ελα απο κει στη κοντρα που κανουμε χαβαλε και μην μου τσαντιζεσαι
τι δινω φιλε idi αυτος λεει πως της μαριας του της αρεσουν οι γεροντες γιαυτο ειναι μαζι του ΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κ..Α.Ρ.Ε.Λ.Η.Σ.![]()
![]()
![]()
![]()