http://www.pitstop.gr/showthread.php?t=602
Για βοηθατε ρε.
http://www.pitstop.gr/showthread.php?t=602
Για βοηθατε ρε.
Ωραία!!!
Πάντως για το μοίρασμα μπορώ να είμαι Κυριακή από μεσημέρι και μετά στην έκθεση!!!!
Πείτε μου αν είναι να κατέβω!![]()
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
και σαββατο και κυριακη μπορω να ειμαι εκει ολη μερα.
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
ενημερωνω πως μιλαμε για το ερχόμενο ΠΣΚ: 20-21-22/04
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..
Με όλο το θάρρος... [σαν παρατηρητής εννοώ(ακόμα...) ]
Λογικό δεν είναι να μην ξέρουμε το άλλο ΠΣΚ που θα είμαστε και τι θα κάνουμε?
Προχωρώντας το, πιστεύω πως θα βοηθούσε ένας απλός πίνακας με τις ημέρες, τα τρίωρα και τα κενά που υπάρχουν, ανάλογα πάντα με τις ανάγκες. Όποιος θέλει να βοηθήσει θα μπορεί να προτείνει το αντίστοιχο ελεύθερο τρίωρο ή ακόμα και τυχόν γνωστό του συμφορίτη που προτιμάει...
Ξέρω δεν είμαστε σχολείο να διαλέξουμε τον διπλανό μας στο θρανίο, ή πότε μας βολεύει, αλλά με δεδομένη την εθελοντική μορφή του εγχειρήματος πρέπει να γίνει ελκυστική η όλη διαδικασία και για συμφορίτες που δεν ξεχειλίζει το θάρρος από τις τσέπες τους…
Ακόμα θα ήταν καλό να εξηγηθεί η όλη διαδικασία με απλά λόγια (σε ποια σημεία θα μοιραστούν τα φυλλάδια κτλ), ποιες οι υποχρεώσεις του κατά την διάρκεια της “βάρδιας” με στόχο την κατανόηση της απλότητας του όλου θέματος, αλλά και την σχετική σοβαρότητα που απαιτείται.
Ας μην την πατήσουμε και υπάρξει κινητοποίηση χωρίς νόημα. Θα πρέπει η πρώτη επαφή όλων των συναδέλφων με την CC να είναι ευχάριστη και με νόημα. Υπερπροσφορά εθελοντικών χεριών προκαλεί “ξενέρωμα” έως και εκνευρισμό. Ο “εθελοντής”, έχει ανάγκη να νιώσει χρήσιμος. Μην του το στερήσετε αλλά από την άλλη μην πέσουμε στην παγίδα και βγάλουν όλη την δουλεία 3-4 άτομα… Συνήθως οι εμπνευστές της ιδέας…
Όλα τα παραπάνω μπορεί να μην ισχύουν για την συγκεκριμένη ενέργεια, αλλά την ομάδα την ξεκινήσατε με τις μέγιστες προσδοκίες, οπότε μια συγκεκριμένη λογική διαχείρισης των εθελοντικών πόρων θα ήταν καλό να υπάρχει από τα πρώτα βήματα της ομάδας. Για παράδειγμα θα μπορούσε κάποιος συμφορίτης προγραμματιστής να ανεβάσει κάπου online μία απλή βάση, που θα εμφανίζει για κάθε ενέργεια τις ανάγκες της CC και θα μπορείς να επιλέγεις μόνο τα διαθέσιμα τρίωρα ή ότι άλλο… Σαν να κλείνεις εισιτήρια ένα πράγμα, ή ραντεβού για visa στους ακατονόμαστους… Η δύναμη του net είναι απίστευτή... Όπως και οι χρήστες που μας διαβάζουν..!
Όλα τα παραπάνω είναι απλές σκέψεις και στόχο έχουν την βελτίωση της λειτουργίας και της εικόνας της CC. Δεν με έχει ενοχλήσει καμία ενέργεια ή κανένα σκεπτικό που έχει ειπωθεί μέχρι στιγμής. Τα αναφέρω σαν απλός μοτοσυκλετιστής και χρήστης του internet. Σκέψεις για το τι θα μου άρεσε σαν “πελάτης” να δω από μία σοβαρή ομάδα προώθησης ασφαλούς νοοτροπίας, ?να το πω?.
Αυτά. Εχθές γνώρισα δύο από τα παιδιά της ομάδας. Το Στελλάρα τον είχα γνωρίσει σε μία εκδρομούλα παλιότερα. Ελπίζω σιγά σιγά να γνωρίσω όλα τα παιδιά και να προσφέρω κάτι και γω στην προσπάθεια.
Πάντα φιλικά και οόρθιοοοςςςς….
καταρχην σε ευχαριστω για τον ενδιαφερον κ το χρονο να γραψεις τις αποριες/ιδεες σου.Ειλικρινα χαιρομαι οταν βλεπω τετοιες κινησεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
Με όλο το θάρρος... [σαν παρατηρητής εννοώ(ακόμα...) ]
Λογικό δεν είναι να μην ξέρουμε το άλλο ΠΣΚ που θα είμαστε και τι θα κάνουμε?
Προχωρώντας το, πιστεύω πως θα βοηθούσε ένας απλός πίνακας με τις ημέρες, τα τρίωρα και τα κενά που υπάρχουν, ανάλογα πάντα με τις ανάγκες. Όποιος θέλει να βοηθήσει θα μπορεί να προτείνει το αντίστοιχο ελεύθερο τρίωρο ή ακόμα και τυχόν γνωστό του συμφορίτη που προτιμάει...
Ξέρω δεν είμαστε σχολείο να διαλέξουμε τον διπλανό μας στο θρανίο, ή πότε μας βολεύει, αλλά με δεδομένη την εθελοντική μορφή του εγχειρήματος πρέπει να γίνει ελκυστική η όλη διαδικασία και για συμφορίτες που δεν ξεχειλίζει το θάρρος από τις τσέπες τους…
χθες ειχαμε μια αρκετα επικοιδομητικη συζητηση , μαζι με τον χαβαλε, κ ναι , συζητησαμε για τα 3ωρα κ τις τριαδες που θα υπαρχουν.καθως κ το σημειο που θα διανεμηθουν τα φυλλαδια.επειδη ομως υπαρχει καποιο ατομο που σημειωνει τα πρακτικα της καθε συναντησης, κ τα ανακοινωνει στο www.pitstop.gr Κ εγω τα μεταφερω εδω , ετσι ωστε να υπαρχουν ακριβως οι διες πληροφοριες κ ενηεμρωση κ στα 2 θρεντ, περιμενω να βρει χρονο να το ποσταρει κ να το μεταφερω.
Ακόμα θα ήταν καλό να εξηγηθεί η όλη διαδικασία με απλά λόγια (σε ποια σημεία θα μοιραστούν τα φυλλάδια κτλ), ποιες οι υποχρεώσεις του κατά την διάρκεια της “βάρδιας” με στόχο την κατανόηση της απλότητας του όλου θέματος, αλλά και την σχετική σοβαρότητα που απαιτείται.
Ας μην την πατήσουμε και υπάρξει κινητοποίηση χωρίς νόημα. Θα πρέπει η πρώτη επαφή όλων των συναδέλφων με την CC να είναι ευχάριστη και με νόημα. Υπερπροσφορά εθελοντικών χεριών προκαλεί “ξενέρωμα” έως και εκνευρισμό. Ο “εθελοντής”, έχει ανάγκη να νιώσει χρήσιμος. Μην του το στερήσετε αλλά από την άλλη μην πέσουμε στην παγίδα και βγάλουν όλη την δουλεία 3-4 άτομα… Συνήθως οι εμπνευστές της ιδέας…
δεν υπαρχει περιπτωση να νοιωσει μη χρησιμος , υπαρχει αρκετη δουλεια , κ λιγος χρονος , οποτε η οποια βοηθεια ειναι καλοδεχουμενη.Οσον αφορα τα μελη , στο απο προωπικη εμπειρια , το περιβαλλον πολυ φιλικο κ δεν προκειται κανεις να νοιωσει αβολα -αν τυχον καποιους τους μπλοκαρει κατι τετοιο.αλλωστε , επετρεψε μου τα κεφαλαια(χωρις φωνες) ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΠΟΣΤ ΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΑΛΛΑΚ ΕΜΠΡΑΚΤΑ.
Όλα τα παραπάνω μπορεί να μην ισχύουν για την συγκεκριμένη ενέργεια, αλλά την ομάδα την ξεκινήσατε με τις μέγιστες προσδοκίες, οπότε μια συγκεκριμένη λογική διαχείρισης των εθελοντικών πόρων θα ήταν καλό να υπάρχει από τα πρώτα βήματα της ομάδας. Για παράδειγμα θα μπορούσε κάποιος συμφορίτης προγραμματιστής να ανεβάσει κάπου online μία απλή βάση, που θα εμφανίζει για κάθε ενέργεια τις ανάγκες της CC και θα μπορείς να επιλέγεις μόνο τα διαθέσιμα τρίωρα ή ότι άλλο… Σαν να κλείνεις εισιτήρια ένα πράγμα, ή ραντεβού για visa στους ακατονόμαστους… Η δύναμη του net είναι απίστευτή... Όπως και οι χρήστες που μας διαβάζουν..!
ειναι ομολογω μια πολυ καλη ιδεα αυτη !! ομως , χρειαζεται καποιο ατομο να φτιαξει αυτο το "προγραμματακι" κ να το υποστηριζει!!, δυστυχως , εγω προσωπικα δεν εχω αυτες τις γνωσεις , αλλα φανταζομαι οτι κ αν τις ειχα ο χρονος που μπορω να διαθεσω αλλα κ που εχουμε μεχρι την εκθεση ειναι λιγος.γι αυτο το λογο χρησιμοποιουμε εκτος απο τις συναντησεις κ το μαιλ.η CC εχει ενα κοινο μαιλ που ενημερωνει ολα τα μελη της αυτοματως.
Όλα τα παραπάνω είναι απλές σκέψεις και στόχο έχουν την βελτίωση της λειτουργίας και της εικόνας της CC. Δεν με έχει ενοχλήσει καμία ενέργεια ή κανένα σκεπτικό που έχει ειπωθεί μέχρι στιγμής. Τα αναφέρω σαν απλός μοτοσυκλετιστής και χρήστης του internet. Σκέψεις για το τι θα μου άρεσε σαν “πελάτης” να δω από μία σοβαρή ομάδα προώθησης ασφαλούς νοοτροπίας, ?να το πω?.
Αυτά. Εχθές γνώρισα δύο από τα παιδιά της ομάδας. Το Στελλάρα τον είχα γνωρίσει σε μία εκδρομούλα παλιότερα. Ελπίζω σιγά σιγά να γνωρίσω όλα τα παιδιά και να προσφέρω κάτι και γω στην προσπάθεια.
Πάντα φιλικά και οόρθιοοοςςςς….
ελπιζω να σε καλυψα, για οτι αλλο επιθυμεις, στη διαθεση σου.
να σαι καλα
κ
παντα ορθιος!
Μαρια
@PanVas
Ειναι καλο για να σου λυθουν πολλες αποριες να ρθεις σε μια συναντηση.
Πρεπει να καταλαβουν ολοι οτι η ολη κινηση ειναι μια κινηση απο μια παρεα η οποια δεν εχει αρχηγους ,διοργανωτες,ταμιες κτλ.
Οτι μπορει ο καθενας λεει και κανει, αυτο ειναι και το πιο ωραιο.
Αφου να φανταστεις ο Στελιος(alhimistis) προσπαθει να παει την συζητηση στο φαγητο και
Ακις(catmaster) στα γκρααααμμμμμ γκραααμμμμμ.![]()
Καλα θα ηταν πολυ φιλοσοφοι απο δω μεσα να διναν ενα παρον μια φορα στο τοσο παρα να μας λενε της τοσο καλές ιδεες τους για ολα χωρις να δρουν.
Φιλουμπες again.![]()
Με την πρώτη ευκαιρία...! Αυτή είναι η επιθυμία μου...Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
@PanVas
Ειναι καλο για να σου λυθουν πολλες αποριες να ρθεις σε μια συναντηση.
Αν και δεν ξέρω αν έχω να προσφέρω... (πρακτικά) Γι' αυτό και ξεκιναω γράφοντας. Μπορεί οι ιδέες μου να μην συμβαδίζουν με την ιδεολογία της ομάδας... Αν από τις δέκα προτάσεις μου, έχει αξία έστω η μία, τότε θα είχε κάποιο νόημα η ενεργή συμμετοχή μου.
Αν αναφέρεσαι σε μένα, thanks για τον χαρακτηρισμό.Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Καλα θα ηταν πολυ φιλοσοφοι απο δω μεσα να διναν ενα παρον μια φορα στο τοσο παρα να μας λενε της τοσο καλές ιδεες τους για ολα χωρις να δρουν.
Φιλουμπες again.![]()
Αν πάλι όχι, ευχαριστώ για την αποφυγή του σαρκασμού. Σε βρίσκω λίγο αυστηρό. (?)
Από την θεωρία προχωράμε στην πράξη. Αυτό είναι και το καλό του forum, νομίζω? Ο καθένας γράφει ότι του κατέβει χωρίς κανένα κόστος, δίνοντας στους υπόλοιπους το δικαίωμα κρίσης ή ακόμα και χρήσης των ιδεών του... Η κρίση μπορεί να είναι από κράξιμο έως και επιβράβευση. Για μένα αν δεν είναι spamming, ας πει ο καθένας την αμπελοσοφία του και ας μην κουνηθεί ποτέ από τον καναπέ του...![]()
Και για να μην είναι μία χαζό-διαμάχη όλο αυτό το μήνυμα (από το πουθενά όμως έτσι?) ας κάνω άλλη μία τσάμπα παρατήρηση για το καταπληκτικό φυλλάδιο που σχεδίασε η ομάδα. θα μου άρεσε... Μάλλον άστο. Από κοντά με την πρώτη ευκαιρία. !promise!
Έτσι κι αλλιώς τα πρώτα φυλλαδια θα τα εξαφανίσουμε στο πι και φι!!!Οπότε στα επόμενα μπορούμε να προσθέσουμε ότι θέλουμε!
σημειωσε τις οποιες ιδεες/παρατηρησεις εχεις.( για να μην τι ξεχασΩ)
τα φυλλαδια εχουν ηδη τυπωθει σχεδον.
κρατησε λοιπον τις σημειωσεις/παρατηρησεις σου κ στην επομενη συναντηση θα περιμενουμε να τις ακουσουμε.
θα ακολουθησουν κ αλλα φυλλαδια εννοειται.
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
...
...
Άμα ξεμπλέξω με τις δουλειές και μείνει και κάνα φράγκο για καφέ στο δέλεαρ, θα κατέβω και γω που θα πάει -σιγά μη σας πω ότι είμαι ο zireous και αρχίσετε τα περίεργα.. ψωνάρες.![]()
Για το Σάββατο μπορώ όλη μέρα!!!
Προτιμώ πρωί βέβαια!!!!Αλλά μπορώ να κάτσω και 2 τρίωρα!
Άλλη μέρα δε μπορώ δυστυχώς!!! Αν είναι βάλε με κάπου!!!![]()
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
Οσον αφορά τα μπλουζάκια :
Μετά από συνεννόηση στην συνάντηση της περασμένης Πέμπτης να πάρω τιμή για να τυπώσουμε μπλουζάκια, η προσφορά που έχω είναι η εξής :
Για 20 κομμάτια καλής ποιότητας , μονοχρωμία, τύπωμα μπρος - πίσω, το ποσό είναι 105 - 110€.
LIBYKOS
Παιδιά δυστυχώς δουλεύω αυτή την εβδομάδα απόγευμα και Σαββατοκύριακο. Πείτε μου αν υπάρχει τρόπος να βοηθήσω.
Αν πιάσεις τον άλλο από τα @ρχ@δ@ η καρδιά θα ακολουθήσει!!!!!
διευκρινίστε ότι τα μπλουζάκια είναι για την οδική ασφάλεια (κράνος, copa campagnia) και όχι (με το λογότυπο) του moto.gr
![]()
![]()
![]()
![]()
Για το μπροστινό μέρος οκ.
Για το πίσω νομίζω πως είπαμε να βάλουμε ένα κράνος και από πάνω, ή γύρω γύρω ένα λεκτικό του στυλ, "ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ", ή 'ΒΑΛΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ".
Αν γνωρίζω λάθος πείτε μου
LIBYKOS