Σελίδα 9 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 145

Θέμα: προβληματισμός..βοήθεια?

Πολλά τα χρόνια... Το avatar του/της Antwnis

Φοβερο!

Διαβασα ολο το thread..
    Είτε μας αρέσει, είτε οχι, έχει δικιο η μικρά!!
    Απαξ και εχει διπλωμα να μπορει να το βγαζει στο δρομο, τι σας μέλει εσας?
    Τωρα, αν θα κανει σούζες, αν θα πηγαινει σε πιστες η, αν θα το χρησιμοποιει για να πιάνει το σχοινί της μπουγάδας με ναυτικό κόμπο απο τα κλιπονς, ειναι δικό της θέμα.
    Its a free country!
    Παρόλο που για κάποιους ανθρώπους ορισμένα πράγματα αποτελούν δείγμα κουλτούρας και προεκταση προσωπικής ενασχόλησης και πάθους, για καποιους άλλους δεν είναι παρά μοδάτα προιόντα που τους κάνουν να νοιώθουν επίκαιροι και trendy.
    Πόσοι δεν εχουν αγοράσει land cruisers kai rovers για να βολταρουν στο Κολωνάκι?
    Πόσοι δεν εχουν αγοράσει hi -end stereo twn 10.000 euro για να ακούνε Έφη Θώδη και Τερλέγκα?
    Πόσοι πετάνε λουλουδικά στα μπουζοκομάγαζα και την άλλη μέρα δεν έχουν να πληρώσουν το νοίκι τους?
    Πόσοι αγοράζουν κατοικίδια και μετα απο κάνα δυό μήνες τα βαριούνται και τα πετάνε στο δρόμο?
    Αν εξειδικευσουμε δε στην κατηγορία "γυναικα" , τοτε... Δεν θα βγάλουμε ποτέ άκρη!
    Bottox, κρέμες προσώπου των 300 euro, κομωτήριο των 200 euro (με έως και γελοία αποτελέσματα) γιατι νοιώθουν απλά καλά να το κάνουν. Κέφι. So simple.
    Δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε περισσότερο, νομιζω.
    Και μην πείτε, ναι, αλλα η αδαής με το 1000ρι θαναι δημόσιος κίνδυνος.
    Κάθε σαββατόβραδο οι χιλιάδες που βγαίνουν από τα ξενυχτάδικα ντίρλα στο μεθύσι και καβαλάνε τα γυαλισμένα τους κάρα και μοτοσακό (sic!), δεν είναι δημόσιος κίνδυνος? Ασχολείται κανείς? (επι της ουσίας εννοώ!)
    Ετσι λειτουργούν τα πράγματα σε μια υπερκαταναλωτική κοινωνία. Όσο και αν μερικούς μας πονάει και μας πνίγει.
    Δυστυχώς, σε συνδυασμό με το γνωστό Ελληναράδικο ταπεραμέντο, τα αποτελέσματα καταντάνε κωμικοτραγικά.... Έως και κατάθλιψη μπορούν να επιφέρουν αν τα παρατηρείς και αναρωτιέσαι.
    Αφήστε λοιπόν τον κοσμάκη να εκφραστεί και να ξεκ@υλώσει! Πετάει ο γάιδαρος? Σπούτνικ να απαντάτε!
    Ψυχραιμία και υπομονή! Ζωή είναι, θα περάσει!
    :hypnotize
    Όλα είναι έτσι, μέχρι να αποδειχθεί ότι είναι αλλιώς! :a39:

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper

Re: Φοβερο!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Antwnis
    Διαβασα ολο το thread..
    Τωρα, αν θα κανει σούζες, αν θα πηγαινει σε πιστες η, αν θα το χρησιμοποιει για να πιάνει το σχοινί της μπουγάδας με ναυτικό κόμπο απο τα κλιπονς, ειναι δικό της θέμα.
    Its a free country!
    Παρόλο που για κάποιους ανθρώπους ορισμένα πράγματα αποτελούν δείγμα κουλτούρας και προεκταση προσωπικής ενασχόλησης και πάθους, για καποιους άλλους δεν είναι παρά μοδάτα προιόντα που τους κάνουν να νοιώθουν επίκαιροι και trendy.
    Πόσοι δεν εχουν αγοράσει land cruisers kai rovers για να βολταρουν στο Κολωνάκι?
    Πόσοι δεν εχουν αγοράσει hi -end stereo twn 10.000 euro για να ακούνε Έφη Θώδη και Τερλέγκα?
    Πόσοι πετάνε λουλουδικά στα μπουζοκομάγαζα και την άλλη μέρα δεν έχουν να πληρώσουν το νοίκι τους?
    Πόσοι αγοράζουν κατοικίδια και μετα απο κάνα δυό μήνες τα βαριούνται και τα πετάνε στο δρόμο?
    Αν εξειδικευσουμε δε στην κατηγορία "γυναικα" , τοτε... Δεν θα βγάλουμε ποτέ άκρη!
    Bottox, κρέμες προσώπου των 300 euro, κομωτήριο των 200 euro (με έως και γελοία αποτελέσματα) γιατι νοιώθουν απλά καλά να το κάνουν. Κέφι. So simple.
    Και μην πείτε, ναι, αλλα η αδαής με το 1000ρι θαναι δημόσιος κίνδυνος.
    Κάθε σαββατόβραδο οι χιλιάδες που βγαίνουν από τα ξενυχτάδικα ντίρλα στο μεθύσι και καβαλάνε τα γυαλισμένα τους κάρα και μοτοσακό (sic!), δεν είναι δημόσιος κίνδυνος? Ασχολείται κανείς? (επι της ουσίας εννοώ!)
    Ετσι λειτουργούν τα πράγματα σε μια υπερκαταναλωτική κοινωνία. Όσο και αν μερικούς μας πονάει και μας πνίγει.
    Δυστυχώς, σε συνδυασμό με το γνωστό Ελληναράδικο ταπεραμέντο, τα αποτελέσματα καταντάνε κωμικοτραγικά.... Έως και κατάθλιψη μπορούν να επιφέρουν αν τα παρατηρείς και αναρωτιέσαι.
    Αφήστε λοιπόν τον κοσμάκη να εκφραστεί και να ξεκ@υλώσει! Πετάει ο γάιδαρος? Σπούτνικ να απαντάτε!
    Ωαρία αντιμετώπιση των πραγμάτων....

Μας αρέσει ή δεν μας αρέσει (που δεν τίθεται θέμα αν μας αρέσει ή όχι αλλά δικού της αλλά και δημόσιου κινδύνου) δεν πρέπει να πουμε την άποψή μας; Μπα; Από πότε;

Τι σημαίνει κι άλλοι το κάνουν; Κι άλλοι είναι ληστές ή δολοφόνοι.... Τι πρέπει να κάνουμε; Να πούμε, "δεν βαριέσαι, δουλειά του είναι";

Ζωή είναι και θα περάσει; ΝΑΙ! αλλά να περάσει όσο καλυτερα μπορούμε.... κι αν μπορούμε να πούμε και κάτι και μας ακούσουν, όφελος θα είναι!

Δεν ξέρω αν έχεις δίκιο αλλά ΔΕΝ μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι! Και δικαίωμά μου είναι να έχω διαφορετική άποψη από εσένα.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI

Re: Re: Φοβερο!

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper

Δεν ξέρω αν έχεις δίκιο αλλά ΔΕΝ μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι! Και δικαίωμά μου είναι να έχω διαφορετική άποψη από εσένα. [/B]

ρε συ εχεις δικιο λεμε +750

αλλα πριν ησουν πολυ σκληρος (οχι αδικα αφου αυτο πιστευεις )

αλλα πρεπει να παραδεχτεις οτι ησουν σκληρος ρε φιλε

ποσοι και ποσοι εδω μεσα απο 50ρια πηγαν σε 636 και 1000ρια δεν τους ειπαμε ποτε οτι θα πιουν καφε σε νεκροταφειο ....... εσυ σωστα τα λες αλλα με λαθος τροπο ..... ποσες φορες εδω μεσα και συ και αλλοι πρωσπαθησατε εναν νεο να του πειτε να κανει μαθηματα να περιμενει λιγο να φοραει εξοπλισμο να να να δεν τους πιασατε απο τον λαιμο (και ποσοι εδω το παιζουν γρηγοροι με 1000ρια και οταν τους βλεπεις κανεις το σταυρο σου?)

δεν θελει να ακουσει?ε τι να κανουμε?εσυ προσπαθησες εχεις την συνηδηση σου καθαρη απο κει και περα τι?

φυσικα και συμφωνω αλλα εχω απο την αρχη καταλαβει οτι της εχει καρφωθει στο μυαλο
    τι να κανουμε? να βριζουμε και να λεμε λεμε λεμε? οτι ειπαμε ειπαμε τελος .

γνωμη μου δε παει να πει οτι ειναι και σωστη.

(θυμισου οταν ηθελα το Ζ1000 εκατσες ηρεμα και μου ειπες την γνωμη σου ερχωμουν καθε 10 λεπτα στο δελεαρ με ενα περιοδικο και σου εδειχνα μηχανες και εσυ αφηνες το καφε σου να μου πεις καθε απορια μου, δε με διαολοστειλες γιατι τωρα δε κανεις λιγο υπομονη?)
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Re: Re: Re: Φοβερο!

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    ..........
    Δεν ξέρω αν εχω δίκιο αλλά γνώμη μου είναι και την λέω....

το τι είπα σε εσένα δεν εχει να κάνει ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ με την παρουσα κατάσταση.

"Ειχα 125 και θα πάρω Κ4 και σας γράφω στα @@ μου ΟΛΟΥΣ εσάς που μου λετε να το ξανασκεφτώ" , " όλους εσάς που κάποτε και με πολύ περισσότερη εμπειρία σκεφτόσασταν ότι θα πάρετε 1000 και σας δενόταν κόμπος το στομάχι σκεπτόμενοι την δύναμη της μηχανής"....

Αν της άρεσε το Κ4 το 1000 δεν θα μπορουσε να πάρει το Κ4 600? Ιδια είναι εμφανισιακά....

Άρα μπήκε μέσα να μας πει τι; Να της πούμε τι να προσέξει; Ε σε 1000 ό,τι και να της πούμε (κι ό,τι της είπαν) το έγραψε εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Αρα μένει να της πουμε τα υπόλοιπα που πρέπει να προσέξει... κι όταν της τα λέμε, αντί να τα διαβάσει και να πει "Ευχαριστώ αλλά τα ξέρω" ή να μην πει τίποτα άρχισε τα γκομενίστικα του γυμνασίου "Ξέρω ότι δεν το έχω αλλά θα το έχω για καφέ, δεν θα το βάζω πίστα γιατί έτσι μου είπαν οι παγκόσμιοι πρωταθλητές φίλοι μου στην καφετέρεια" κλπ κλπ

2000 το μήνα και κάνω ότι γουστάρω; Ε δεν πάει έτσι.... Αν το κατάλαβε καλώς.. δεν το κατάλαβε ας κάνει ότι την φωτίσει το κεφάλι της....

Re: Re: Re: Re: Φοβερο!

Δεν ξέρω αν εχω δίκιο αλλά γνώμη μου είναι και την λέω....

2000 το μήνα και κάνω ότι γουστάρω; Ε δεν πάει έτσι.... Αν το κατάλαβε καλώς.. δεν το κατάλαβε ας κάνει ότι την φωτίσει το κεφάλι της....
    δεν μπηκα καν στην διαδικασια να σου πω αν εχεις δικιο η αδικο (αφου συμφωνω)

οκ αυτο ακριβως

Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Ευτυχισμένη Μαγισσούλα Το avatar του/της evvou
    Αρχικά δημιουργήθηκε από doria
    ειναι το μονο που μου αρεσει εμφανισιακα και ειναι το μονο που θα αντικαταστισει το αμαξι μου το καλοκαιρι...εγω το θελω για πολυ light μετακινηση και παρκαρισμα στο τσακ μπαμ εξω απο την καφετερια που πεινω τον καφε μου
    ρε γμτ...εγω τοσο καιρο γιατι δεν σκεφτικα να παρω ενα 1000ρι?? βρηκα τι θα κανω...

θα το εχω σ'ενα παρκιν κοντα στη καφετερια που συχναζω, θα το καβαλαω για 2-3 στενα μεχρι να φτασω (λεμε τωρα ) και θα το παρκαρω με τρελη ανεση εξω απο το καφε και θα ψαρωνω κοσμο :wacko:
    ε?? καλο εεε???

βρε κοριτσι...ακομα και εγω που ειμαι κουλομαρια και ασχετη ξερω πως αυτα δεν γινονται

ο μονος λογος που στη λενε τα παιδια ειναι γιατι η λογικη του "παω απο 125 στα 1000 και θα ειμαι καλο παιδι" ειναι η λογικη που πληρωνεται με σοβαρους τραυματισμους (Για να μην πω κατι χειροτερο...) οσοι προσπαθουν να σου αλλαξουν γνωμη το κανουν γιατι δε θελουν να δουν αλλα αιματα στους δρομους...ειτε το δικο σου επειδη δεν μπορεις να κουμανταρεις τη μηχανη που πηρες για να πας για καφε, ειτε καποιου αλλου που ετυχε να βρεθει μπροστα σου....

10000 φορες μακαρι να το ξανασκεφτεις και να πας για κατι αλλο...σιγα σιγα..μικρη εισαι και εχεις χρονο να φτασεις τα 1000 :smilea:

ρε παιδια ειναι τι ειναι το χρυσο ΤΑΓΚΑΚΙ?

κατι μου διαφευγει τωρα εγω δεν την ξερω αυτην την λεξη μαλλον (ταγκ? ) μηπως...(τανκ -παντ?) γαμωτι
    μια βοηθεια απο το κοινο σι λβου πλε
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    το original α-μηχανο™ μελος

Αρχικά δημιουργήθηκε από zanDark
    ρε γμτ...εγω τοσο καιρο γιατι δεν σκεφτικα να παρω ενα 1000ρι?? βρηκα τι θα κανω...

.........
    Αυτό λες;

Εδώ εγώ λέω να μην ανέβω Σέρρες..... όπως μας πληροφόρησε η δις, οι πίστες δεν είναι ΠΛΕΟΝ για τα SS... έτσι είπαν οι ghostrider φίλοι της.....

Ασε.... κανένα Μπουρνάζι, Θησείο και καμμιά Γλυφάδα για μακρυά.....

Re: Φοβερο!

Διαβασα ολο το thread..
    ναι....οκ...θα παω εγω για καφε στη Μακρη με τον καλο μου και εκει που θα κοβουμε βολτες με τη μηχανη θα σκασει πανω μας καποιο 20χρονο που δεν μπορει να κουμανταρει 1000ρα μηχανη...

Τωρα, αν θα κανει σούζες, .... ειναι δικό της θέμα.
    Its a free country!
    ναι και θα φαει τη μηχανη στα μουτρα επειδη δεν ξερει πως να κανει σουζα και οποιος ειναι πισω της τη γαμησε...φοβερη λογικη...

καλε μου...αυτα δεν εχουν καμια σχεση με τον καθε ασχετο που θα καβαλησει μια μηχανη και θα βαλει σε κινδυνο τη ζωη αλλων...

σαφως και ειναι...

γιατι να ξεκαυλωσει αυτη και να βρεθω εγω η καποιος αλλος που δεν φταιει χτυπημενος η νεκρος??????

ναι ζωη ειναι και θα περασει...αλλα κατι τετοια ατομα τη βοηθανε να περασει πολυ πιο γρηγορα απ οτι θα πρεπε

εγω παντος που πηγα μεχρι το μικρολιμανο με τον τρουπεριδη σημερα πηγα με το rs του αδελφου μου

με βλεπανε στα φαναρια βλεπαν το μηχανακι (που δεν ξεραν οτι ειναι 125) και ψαρωναν

ανοιγαν δρομο απο το φοβο τους που ειδαν γκομενα πανω σε ss o δρομος αδειασε και εφτασα για καφε σε 5'

και γαμω λεμε

(btw λες να παρω ss? ανετο ηταν)

Αυτό λες;

Εδώ εγώ λέω να μην ανέβω Σέρρες..... όπως μας πληροφόρησε η δις, οι πίστες δεν είναι ΠΛΕΟΝ για τα SS... έτσι είπαν οι ghostrider φίλοι της.....

Ασε.... κανένα Μπουρνάζι, Θησείο και καμμιά Γλυφάδα για μακρυά.....

μη το ψαχνεις ρε Νικο μου....ο κοσμος το χει καψει..
    εμεις το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να ελπιζουμε πως δε θα πληρωσουμε εμεις τη μαλακια του αλλου

ΕΙΠΑ ΘΑ ΠΑΡΩ SS KAΛΕ πιο ΠΑΝΩ !

τιποτα

με γραφουν εμενα

τιποτα

με γραφουν εμενα
    ρε φιλεναδα τελικα δεν επρεπε να αφησω τον καλο μου να πουλησει το tuono επρεπε να το κρατησω εγω για να μαθω :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

τιποτα

με γραφουν εμενα

1000 συγνώμη δεσποινίς..... αλλά αν πάρεις SS θα σε χωρίσει ο ανεγκεφαλΙΔΙς....

θα τον περνάς με σούζα..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από zanDark
    ρε φιλεναδα τελικα δεν επρεπε να αφησω τον καλο μου να πουλησει το tuono επρεπε να το κρατησω εγω για να μαθω :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΩΧΧΧΧΧΧΧΧΧ το tuono δεν ειναι ss

ts ts ts

:rotflmao:

ρε τι θα γενει με σενα? κανα γκαιφε θα τον πιουμε? (τον γκαιφε λεμε) :rotflmao:

ελα ελα πηρα και νεο μηχανατσι (το ιδιο δλδ αλλα το s) και το εχω παει μονο στο λαυριο και πισω

ψωφαει για χλμ το καημενο

1000 συγνώμη δεσποινίς..... αλλά αν πάρεις SS θα σε χωρίσει ο ανεγκεφαλΙΔΙς....

θα τον περνάς με σούζα..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    και τωρα τον εχω ρε ειναι η αναλαγια κιλων ανα ιππο

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 9 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βοήθεια για μονοκύλινδρα αερόψυκτα
    από ctpanoramix στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 13/12/2004, 13:01
  2. Γενικός προβληματισμός!!!
    από DIT στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 04/12/2003, 11:54
  3. Βοηθεια ΣΧετικα Με Κοντερ
    από ctpanoramix στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks