γαμω την πουτανα μου που εχουμε καταντησει να κλεβουν και εξατμισεις γαμω τα σπιτια τους.
δεν ξερω εγω παιδια μεχρι και φονο κανω αμα πετυχω να πανε να μου κλεψουν την περουσια μου.
γαμωτο πως φορτωνω με κατι τετοια.
γαμω την πουτανα μου που εχουμε καταντησει να κλεβουν και εξατμισεις γαμω τα σπιτια τους.
δεν ξερω εγω παιδια μεχρι και φονο κανω αμα πετυχω να πανε να μου κλεψουν την περουσια μου.
γαμωτο πως φορτωνω με κατι τετοια.
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet 60
γαμωτο πως φορτωνω με κατι τετοια.![]()
![]()
![]()
![]()
Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ,Η KAWASAKI ΟΧΙ...
Εμένα προχτές μου κλέψανε την κουκούλα της μηχανής...Τι να πω...Δώστε ρε μ@λ@κες 30 ευρώ να πάρετε ένα κάλλυμα που παίζετε τις ζωές σας για να το κλέψετε.....ΓΥΦΤΟΙ....![]()
![]()
![]()
![]()
Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ,Η KAWASAKI ΟΧΙ...
Δεν είναι τα 30?,αλλά η """""ικανοποίηση"""""" της κλοπής...Αν τους σκαγιάσει κανείς όμως,θα δουν ικανοποίηση μετά.Τα ρεμάλια
αν τους σκαγιασεις θα βρεις κ το μπελα σου μετα![]()
αρκει κ αν τον σκοτωσεις κ πεις οτι βρισκοσουν σε νομιμη αμυνα![]()
![]()
![]()
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Δε βγαίνει άκρη ρε παιδιά.Εγώ πριν λίγο καιρό πάω να πάρω τη μηχανή και βλέπω απο μακριά ένα κωλοπαίδι γύρω στα 20 να ετοιμάζεται να την καβαλήσει.Αρχίζω να τρέχω βρίζοντας και τι κάνει το μαλακισμένο?Για να μην τον κυνηγήσω βγάζει το στάντ απο τη μηχανή και την πετάει κάτω στη μέση του δρόμου και φεύγει τρέχοντας.Που να του κοπούν τα πόδια του μαλακισμένου...
Ευτυχώς δεν έσπασε τίποτα.Γρατζουνίστηκε λίγο η δεξιά μεριά αλλά πάλι καλά.
:a015: :a015:![]()
![]()
![]()
And as he flies --- tears in his eyes ---
his wind-whipped words echo the final take
and he hits the trunk road doing around 120
with no room left to brake.
Παίρνεις αυτά!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
αν τους σκαγιασεις θα βρεις κ το μπελα σου μετα![]()
αρκει κ αν τον σκοτωσεις κ πεις οτι βρισκοσουν σε νομιμη αμυνα![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.sellier-bellot.cz/img/fot...12shots-nd.jpg
Και θα κάνει 10 μήνες να κάτσει
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
boreis na tus g@miseis! k pali toso kairo (k perissoteron) tha kanun gia na katsun!
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Σωστό αυτό που λες,αλλά ενέχει έναν κίνδυνο....Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
boreis na tus g@miseis! k pali toso kairo (k perissoteron) tha kanun gia na katsun!
...Να τους αρέσει,και να σου ξανάρθουν!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: