Όχι ρε γμτ..Μαλακία..
Γρήγορα περαστικά & κουράγιο στους tραυματίες ..(Στέλιο '''welcome''' to the club)
Aς διαφωτίσει όποιος ξέρει τι έγινε με το Νίκο..
![]()
![]()
Όχι ρε γμτ..Μαλακία..
Γρήγορα περαστικά & κουράγιο στους tραυματίες ..(Στέλιο '''welcome''' to the club)
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
Back to base.
Γύρισα και από Πάτρα, μετά από μια στάση στην Τράπεζα Αιγίου, για κοψίδια...
Πολύ κίνηση και πολλές μηχανές στον δρόμο!!!!
Summer is coming!![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Όχι ρε γμτ..Μαλακία..
![]()
![]()
Κανενας δεν ηταν μπροστα οταν εγινε οποτε εχουμε μονο τον Νικο να μας εξηγησει και οτι μας ειπε ο οδηγος ΙΧ που τον χτυπησε στο νοσοκομειο.
"Σε καποιο δρομο μεσα στην Τριπολη, ο οδηγος ΙΧ εβγαλε φλας να στριψει αριστερα, ειδε τον Νικο στα 100 μετρα περιπου πισω του και ξεκινησε να στριψει. Πανω στο στριψιμο ηρθε ο Νικος με μεγαλη ταχυτητα και χτυπησε με το δεξι γονατο στην πορτα του οδηγου και απο κει πεταχτηκε στο ανθοπωλειο" (για να παρει λουλουδια για τον Στελιο μαλλον)
Αυτα μας ειπε ο οδηγος του ΙΧ..
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"