πουθενα περιπτερο της triumph σε μια εκθεση που μεχρι baotian και zongshen ειδαμε να μοιραζουν σακουλες......![]()
καμια υποστηριξη.....κριμα....
(το "ντροπη" δεν παει στη triumph φυσικα)![]()
πουθενα περιπτερο της triumph σε μια εκθεση που μεχρι baotian και zongshen ειδαμε να μοιραζουν σακουλες......![]()
καμια υποστηριξη.....κριμα....
Και τι ακριβώς θα έβλεπες σε αυτό το περίπτερο? Οτι και πέρσι μήπως? Για αυτό δεν κατέβηκαν τα παλικάρια. Οργανώνουν test ride για κολλητούς και καθαρίζουν.
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
...Xωρίς καμία πρόθεση να υποστηρίξω την αντιπροσωπεία της Triumph στην Ελλαδα, απλά λέω ότι πιο φιλική συμπεριφορά δεν έχω συνατήσει...και μάλιστα μου δώθηκε δυο φορές μηχανή για test ride με την παραίνεση τους τους να παω να οδηγήσω όποτε θέλω και τα άλλα μοντέλα τους....το καλό να λέγεται!
τωρα το οτι δεν ήταν στην έκθεση και μένα μου χτύπησε άσχημα...
Και εγώ έκανα test ride, και ήταν εξυπηρετικοί. Κακώς δεν ήταν στην έκθεση.Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
...Xωρίς καμία πρόθεση να υποστηρίξω την αντιπροσωπεία της Triumph στην Ελλαδα, απλά λέω ότι πιο φιλική συμπεριφορά δεν έχω συνατήσει...και μάλιστα μου δώθηκε δυο φορές μηχανή για test ride με την παραίνεση τους τους να παω να οδηγήσω όποτε θέλω και τα άλλα μοντέλα τους....το καλό να λέγεται!
τωρα το οτι δεν ήταν στην έκθεση και μένα μου χτύπησε άσχημα...
Αν πιάσεις τον άλλο από τα @ρχ@δ@ η καρδιά θα ακολουθήσει!!!!!
πειτε ρε παιδια γιατι εμενα θα με φανε....![]()
εμενα στην triumph μου χουν φερθει σαν πραγματικοι φιλοι....![]()
Και άλλες εταιρίες δεν είδα πέρα απο την Triumph -η οποία μόλις έβγαλε τον καινούριο Tiger και νομίζω ότι είχε να δείξει πράγματα!
Επίσης δεν είδα- ούτε και στα περίπτερα των "καταστημάτων" κάποια εντουράκια π.χ. εκ των εταιριών VOR- CCM!
Πολλά scouters & ATVs είχε- αυτό δε μου άρεσε και τόσο (Προσωπική άποψη πάντα)
![]()
![]()
ΤΕΛΟΣ
η vor???Αρχικά δημιουργήθηκε από Konti
Και άλλες εταιρίες δεν είδα πέρα απο την Triumph -η οποία μόλις έβγαλε τον καινούριο Tiger και νομίζω ότι είχε να δείξει πράγματα!
Επίσης δεν είδα- ούτε και στα περίπτερα των "καταστημάτων" κάποια εντουράκια π.χ. εκ των εταιριών VOR- CCM!
![]()
![]()
kai h ccm Πρεπει να εχουν βγάλει μονο ενα μοντελο...καποτε..οποτε τι να νοικιαζουν τωρα χωρο για να δείξουν παλι τα ίδια?
αν δεν εχουν κλείσει κιολας..
Αρχικά δημιουργήθηκε από elias_sgr
πουθενα περιπτερο της triumph σε μια εκθεση που μεχρι baotian και zongshen ειδαμε
Απείχαν σαν ένδειξη φόρου τιμής στον Στέλιο.![]()
![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Κακώς....Αρχικά δημιουργήθηκε από elias_sgr
......
Γιατί είδες Ural?![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Κακώς....
Γιατί είδες Ural?![]()
σε βλεπω
![]()
ουτε μενα....Αρχικά δημιουργήθηκε από Konti
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Κακώς....
δεν νομιζω η εταιρεια να μην ηθελε να διαφημιστει.....(να μην ειχε την υποστηριξει ισως...)
![]()
αλλα σκηνικα παιζουν απο πισω.....![]()
Ανατριχιάζω....Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
σε βλεπω
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
αλλα σκηνικα παιζουν απο πισω
Πισωπλατα μαχαιρωματα ε?χμ...διολου απιθανο...
τι να δειξει η triumph?...ισως το καλυτερο για πιστα...675
τι ισως?το μηχανακι ειναι gp!!!
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
τι ισως?το μηχανακι ειναι gp!!!
gp ή gtp ?
[big bad wolf mode] ...![]()
![]()
![]()