:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmaoΑρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
την πατησα.....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmaoΑρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
την πατησα.....
yian
Αρχικά δημιουργήθηκε από yianvoul
αντιθετα τα παιδια των αλβανων μαθαινουν ελληνικα [/B]
Αυτό πάλι.......το ξέρεις φίλε μου ότι τα δικά μου τα παιδιά δεν προχωρούσαν στα μαθήματα-στις τέσσερεις πρώτες τάξεις τού δημοτικού-γιατί τα αλβανάκια δεν καταλάβαιναν τη γλώσσα;![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
+1000Αρχικά δημιουργήθηκε από Brolas
Μα ήδη είμαστε υπαλληλοί τους....Σε οικοδομές και συναφή επαγγάλματα δεν συναντάς πλέον Έλληνα...Σε αυτό τον τομέα καλά να πάθουμε γιατί μας κακοπέφτει να δουλέψουμε οικοδομή...Είναι επάγγελμα της ντροπής...:a31: Εάν δεν αλλάξουμε νοοτροπία εμείς οι ίδιοι να μην περιμένουμε να μας σέβεται κανείς...Εμείς τους δώσαμε δικαιώματα...
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
που ειμαστε υπαλληλοι τους και δεν το χω καταλαβει???Αρχικά δημιουργήθηκε από Brolas
Μα ήδη είμαστε υπαλληλοί τους....Σε οικοδομές και συναφή επαγγάλματα δεν συναντάς πλέον Έλληνα...Σε αυτό τον τομέα καλά να πάθουμε γιατί μας κακοπέφτει να δουλέψουμε οικοδομή...Είναι επάγγελμα της ντροπής...:a31: Εάν δεν αλλάξουμε νοοτροπία εμείς οι ίδιοι να μην περιμένουμε να μας σέβεται κανείς...Εμείς τους δώσαμε δικαιώματα...
yian
Οποία ρομαντικοτης!Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Καλα καφτε τα ολα εσεις !
Να δω τι απιδια θα θα μαζευτε ετσι και πλακωσουν τα φουσατα !!
Μη πει κανενας εχω ραντεβου με τη κομμωτρια απο τη περα γειτονια θα του χωσω τη ξιφολογχη στο κολο !
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Κι αν η κομμωτρια ειναι απο την εδω γειτονια,το σωνουμε το πωπακι μας?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Νο way !!Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Οποία ρομαντικοτης!
Κι αν η κομμωτρια ειναι απο την εδω γειτονια,το σωνουμε το πωπακι μας?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Κρατα πισινη !
![]()
![]()
![]()
Αυτο δεν ειναι μια ωραια πασα για να ρωτησεις το σπινθηροβολο Ελληνικο Κρατος γιατι να μην υπαρχουν σχολεια για μεταναστες οπως πχ υπαρχουν Ελληνικα σχολεια στην Γερμανια?Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Αυτό πάλι.......το ξέρεις φίλε μου ότι τα δικά μου τα παιδιά δεν προχωρούσαν στα μαθήματα-στις τέσσερεις πρώτες τάξεις τού δημοτικού-γιατί τα αλβανάκια δεν καταλάβαιναν τη γλώσσα;![]()
![]()
Τι να λεμε τωρα,οι αλλοι ειναι κουτοφραγκοι,τι ξερουν αυτοι...
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
π.χ.Στις οικοδομές είναι αφεντικά Αλβανοί πλέον.Δεν έχω πρόβλημα με το Αλβανοί...Είναι έξυπνοι και μπράβο τους...Μα με τα χρόνια θα φανουν τα λάθη μας...Είναι σαν να με φιλοξενήσεις σπίτι σου,να με κοιμήσεις στην κρεββατοκαμαρά σου και μετά να πληρώνεις είσοδο για να μπεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από yianvoul
που ειμαστε υπαλληλοι τους και δεν το χω καταλαβει???
Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ,Η KAWASAKI ΟΧΙ...
Αν στη θεση ημων βαλεις Αμερικανους και στην θεση των Αλβανων που περιγραφεις βαλεις τους Ελληνες μεταναστες του Μεσοπολεμου,καπως σαν το ιδιο πραγμα δεν ειναι?Αρχικά δημιουργήθηκε από Brolas
π.χ.Στις οικοδομές είναι αφεντικά Αλβανοί πλέον.Δεν έχω πρόβλημα με το Αλβανοί...Είναι έξυπνοι και μπράβο τους...Μα με τα χρόνια θα φανουν τα λάθη μας...Είναι σαν να με φιλοξενήσεις σπίτι σου,να με κοιμήσεις στην κρεββατοκαμαρά σου και μετά να πληρώνεις είσοδο για να μπεις...
Να σού πω.πρίν δύο χρόναι δούλευα σε οικοδομή.Πλακάκια βάζαμε,Ασχετος εγώ πήγα βοηθός και κάτι έμαθα,δε λέω.Αρχικά δημιουργήθηκε από yianvoul
που ειμαστε υπαλληλοι τους και δεν το χω καταλαβει???
Κάποια στιγμή,ήρθε κι ένας αλβανός.
-Ξέρεις ρε;,τού λέει ο μάστορας.(Ελληνας)
-Αμέ;
-Ξέρεις να κόβεις;
-Ξέρω,
-Ξέρεις να κάνεις λάσπη;
-Ξέρω.
Όλα τα ήξερε.Μέχρι και τοποθέτηση ήξερε.Και να μετράει ήξερε και όλα!Όσα ξέρω εγώ από κβαντομηχανική.....
Ε, ο τύπος μάς παράτησε σε 2 βδομάδες και πήρε δική του δουλειά.Και βρέθηκε και ο μαλάκας(συγγνώμη Ηλία,ο θυσιάζων στον Αυνάν ήθελα να πώ)και τού την έδωσε!![]()
moto perpetuo
hasta luego.
Συμφωνώ απόλυτα μα η οικονομία της Αμερικής σηκώνει και οικονομικούς μετανάστες...Εδώ είμαστε οι μισοί άνεργοι...Εμείς φταίμε όμως,δηλαδή το κεφάλι,οι πολιτικοί...Ανεξαρτήτως κυβερνήσεως...Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Αν στη θεση ημων βαλεις Αμερικανους και στην θεση των Αλβανων που περιγραφεις βαλεις τους Ελληνες μεταναστες του Μεσοπολεμου,καπως σαν το ιδιο πραγμα δεν ειναι?
Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ,Η KAWASAKI ΟΧΙ...
ρατσισμος στο ελληνικο ποδοσφαιρο?
χέζουν οι αρκούδες στο δάσος? :rotflmao:![]()
Χεζουν και δε πληρωνουν προστιμο !
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Κρύβε λόγια μην το πάρει χαμπάρι ο Αλογομούρης και τίς υποχρεώσει να έχουνε μπλοκ!Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Χεζουν και δε πληρωνουν προστιμο !
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
moto perpetuo
hasta luego.
Ποιος ειναι μονδερατορας εδω ειπαμε????:rotflmao: