..αν και καταβαθος πιστευω το αντιθετο..
δεν αγαπαω την μηχανη μου επειδη ειναι σα να κανω σεξ..
..αλλα μαρεσει το σεξ επειδη ειναι σα να οδηγω την μηχανη μου!!!!!(καλο αυτο,μαρεσε!)![]()
..αν και καταβαθος πιστευω το αντιθετο..
δεν αγαπαω την μηχανη μου επειδη ειναι σα να κανω σεξ..
..αλλα μαρεσει το σεξ επειδη ειναι σα να οδηγω την μηχανη μου!!!!!(καλο αυτο,μαρεσε!)![]()
Ένα πράγμα είναι που μου αρέσει πιο πολύ απ' όλα στη μηχανή...
Ξαναβρήκα την έννοια του ΤΑΞΙΔΙΟΥ.
Με στάσεις, με διαλλείματα, με εικόνες, με χαλάρωση.
Ακόμα και η διαδρομή/ρουτίνα Αθήνα-Πρέβεζα που με το αυτοκίνητο είναι ένα 4ωρό συνεχές...με τη μηχανή αποκτά άλλη διάσταση...
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
γιατί δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να πηγαίνεις στην δουλειά κάθε πρωί, να βλέπεις τον ήλιο να σηκώνεται μέσα πό την θάλασσα και η έξαψη στο δεξή σου χέρι να είναι όλο και μεγαλύτερη!!!!!!! Εσύ να τρέχεις να τον προλάβεις και αυτός ατάραχος να συνεχίζει την πορεία του!!! Άλλο ένα ταξίδι ξεκινά!!!!!!!!!!!!!!
(οι μικρές καθημερινές διαδρομές τις επαρχίας έχουν κάθε μέρα και άλλες παραστάσεις)
![]()
![]()
![]()
Το ταξιδι ξεκινα οταν βγαίνεις από την πόρτα σου..............
Για την αίσθηση τού να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος σ' αυτό που κάνεις.....
Αυτό το μόνιμο βουητό,ο ήχος της και ο αέρας που περνάει μέσα από το κράνος,που αντί να σε υπνωτίσει,σε εξιτάρει.......
Εσύ,η μοτοσυκλέτα και ο δρόμος......:a07: :a07: :a07: :a07:
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
ναι ειναι καταπληκτικο
σηκωνεσε το πρωι να πας στη δουλεια σου και με το που στριβεις την γωνια....................μενεις εκει
γιατι τα παντα ειναι τοσο μπλοκαρισμενα μεχρι και τα μηχανακια ειναι μπλοκαρισμενα το ενα πισω απο το αλλο και αρχιζουν να κορναρουν και εσυ να κανεις μανουβρες συναιχεια και αυτη η καψα στο καρπο σου ειναι απο την κουραση αφηνε συμπλεκτη πιασε συμπλεκτη πατα φρενο πρωτη -δευτερα αντε και τριτη αν εισαι ΣΟΥΠΕΡ ΤΥΧΕΡΟΣ και εχεις μονοκυλινδρο φυσικα γιατι τα αλλα δε το συζηταμε δε παιζει ........και ο ηλιος ........ καπου ειναι και βγαινει αλλα δε μπορω τωρα αν τον δω πρεπει να προσεξω τον μ@$@$##% μην με σκοτωσει.
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
στις μεγαλουπόλις ετσι είναι θα συμφωνήσω μαζί σου EVI αλλα στην επαρχία ακόμα και το χάλια οδικό δυκτιο που υπάρχει και για καφέ να πας ταξίδι είναι!!!!!!![]()
Το ταξιδι ξεκινα οταν βγαίνεις από την πόρτα σου..............
είναι μια πολύ ωραία συζήτηση για εμένα που θα ήταν οτι πρέπει για sticky ...
1) Η μηχανή είναι η προέκταση του αναβάτη. Όπου στρίβεις στρίβει και όπου κοιτάς θα πάει. Με λίγα λόγια , είναι το εικονικό είδωλο του οδηγού στον δρόμο. Ταξιδεύεις σαν σύνολο και οχι μέσα σε αυτό.
2) Η αίσθηση του χωροχρόνου. Παλιό αλλά πάντα επουσιώδες. Ταξιδεύεις μέσα στον χώρο και τον χρόνο σαν μέρος του. Δεν κινείσαι σταθερός μέσα σε ενα κλειστό όχημα που όλα κινούνται γύρω σου , αλλά εσύ δεν το καταλαβαίνεις.
3) Οι αισθήσεις δουλεύουν 110% πάνω στην μηχανή. Εκκρίνεις αδρεναλίνη και το σώμα μένει ζωηρό και ζωντανό. Είναι λογικό να βλέπεις μετά ταξιδιώτες με μηχανή , μετά απο 300-400 χλμ διαρκούς οδήγησης να θέλουν να κάνουν ακόμα πράγματα (απο την αδρεναλίνη) σε σύγκριση με οδηγούς άλλων οχημάτων.
4) το συναίσθημα του μοναχικού ταξιδιώτη. Η μετενσάρκωση του αλόγου σε μηχανικό άτι και εκείνου του ταξιδευτή που θέλει να νιώσει και πάλι οτι επιδιώκει το άγνωστο ... ή ακόμα και να το προκαλεί, με την ταχύτητα του.
5) Το συναίσθημα. Εφόσον είσαι ενα σύνολο με την μηχανή σου , γίνεται μέρος του εαυτού σου. Η επέκταση σου που σε πονάει κάθε φορά που θα βρεθεί χτυπημένη , στο συνεργείο και θα σου λείψει σαν κομμάτι σου , όταν δεν την έχεις να την χαρείς. Εξίσου δυνατή και η χαρά , μόλις ξαναοδηγήσεις την μηχανή, κυρίως σε ταξίδια για την δική σου απόλαυση.
6) Είναι σχέση 1-1 ... ναι παίρνει και συνεπιβάτη , αλλά μόνο σαν φορτίο. Ακόμα και αν είναι η γυναίκα που λατρεύεις , σε μια βόλτα με μηχανές, νιώθεις οτι θες να είσαι μόνος. Έστω και ενδόμυχα και τελείως ασυναίσθητα.
7) Αν την συντηρήσεις σωστά και την προσέχεις... ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΟΥΛΗΣΕΙ... κάτι που μόνο πραγματικοί φίλοι το κάνουν.
8) ΓΑΜΩΤΟ... έχω το DR στο συνεργείο και μου ανάψατε τα αίματα πάλι... ΤΟΜΑΡΙΑ!!!
ουααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... Σιέλω την μηχανή μου!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.