Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 36

Θέμα: Ασφαλειες σε blacklist..

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    εγω δεν εχω τετοια προβληματα καθως δεν εχω ασφαλεια :hypnotize

περα απ την πλακα πειτε καμια καλη ασφαλιστικη εδω παν θεσσαλονικη οποιος ξερει .......

Βόριο Μέλος Το avatar του/της symvoulos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Bandit-akos
    εγω δεν εχω τετοια προβληματα καθως δεν εχω ασφαλεια :hypnotize

περα απ την πλακα πειτε καμια καλη ασφαλιστικη εδω παν θεσσαλονικη οποιος ξερει .......
    Εθνικη, Ασπις, Interamerican, Αλφα, κλπ καλες (και ισως ακρυβες) εταιριες...
    ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ
    ΩΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    πριν 2 εβδομαδες αναναιωσα για ενα χρονο την ασφαλεια στην μηχανη στην general union

h ασφαλιστρια μου ειναι συγγενης μου και δουλευει μεσα οχι σαν πρακτορας

αν ηξερε κατι τετοιο δε θα μου την εδινε........
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Βόριο Μέλος Το avatar του/της symvoulos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    πριν 2 εβδομαδες αναναιωσα για ενα χρονο την ασφαλεια στην μηχανη στην general union

h ασφαλιστρια μου ειναι συγγενης μου και δουλευει μεσα οχι σαν πρακτορας

αν ηξερε κατι τετοιο δε θα μου την εδινε........
    οι εργαζομενοι το μαθαινουν ΠΑΝΤΑ τελευταιοι
    ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ
    ΩΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ

To infinity...and beyond! Το avatar του/της argy_kap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από paramedic
    Φίλε μου δεν είμαι είμαι σίγουρος αλλά μου φαίνεται οτι κακώς πληρώσατε σε άλλη εταιρία. Η κοπέλα μου είχε το αυτοκίνητο της ασφαλισμένο στην Εγνατία(και αυτή αρχές ιανουαρίου είχε ανανεώσει) και όταν έκλεισε ο ασφαλιστής της την μετέφερε σε άλλη εταιρία, την intersalonica, και δεν πλήρωσε τίποτα!
    Αυτό το έκανε ο ασφαλιστής από μόνος του για να μην χάσει τον πελάτη.... έτσι κάνουν οι σωστοί επαγγελματίες στους πελάτες τους.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Δεν ξέρω πόσο έγκυρη είναι η πηγή, αλλά δεν το έχω ακούσει να παίζει πουθενά αλλού.
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

ειχα ασφαλισει μηχανη ,μηχανακι,αυτοκινητο στην le monde που εκλεισε.ο ασφαλιστης με αφηνει ενα μηνα επικουρικο και με μεταφερει στην εγνατια με ενα ποσο των 30 ευρω,μεχρι ληξης συμβολαιου to oποιο και εγινε μετα απο 2-3 μηνες.ασφαλιστηκαν ξανα 01-02 στην εγνατια ξανα.
    5 φεβρουαριου εκλεισε..με αφηνει ενα μηνα στο επικουρικο και με αλλα 32 ευρω μεχρι τον ιουλιο νομιζω ,με ασφαλιζει στην EOS. ΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΟΥΦΑ.:rotflmao:
    dagazono
    VINCERE................

φτηνα κτεβατια-επιπλα
    www.kouketa.com

η ποιο σιγουρη λύση είναι η ΕΘΝΙΚΗ !!! ακριβη μεν σιγουρη δε !!
    προσωπικά εχω επιλέξει interamerican για δυο αμάξια και μία μηχανη και με καλό τιμολογιο λογω πακέτου δοκιμάστε και εκεί !!!
    μην εμπειστέυεσται και πολύ τα φτηνά πακέτα αγνωστων ή γνωστών εταιρειών΄! πάντα υπάρχη κομπίνα από πίσω ! καλύτερα μια επώνυμη και με 10€ παραπάνω Εγω για τη interamerican οτα μου χτυπησαν τη μηχανη την εφτιαξα τους εδωσα τα τιμολογια δεν δεν με ενοχλησαν άλλο (τα πηρά ολα τα χρηματα)
    Το ταξιδι ξεκινα οταν βγαίνεις από την πόρτα σου..............

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dragonteo
    ...
    μην εμπειστέυεσται και πολύ τα φτηνά πακέτα αγνωστων ή γνωστών εταιρειών΄! πάντα υπάρχη κομπίνα από πίσω ! καλύτερα μια επώνυμη και με 10€ παραπάνω...
    και αν η διαφορα ειναι 50%-80%-100% πανω???

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    και αν η διαφορα ειναι 50%-80%-100% πανω???
    εσυ μη μιλας καθολου ...

μια χαρα τιμή εχεις παρει.

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    πουτανα K.G.B. ολα τα ξερεις....

με τον αναταγωνισμό που υπάρχει (λόγω χρεωκοπίας εταιρειων ) ακόμα και οι ποιο ακριβες προσφέρουν "πακέτα κάλυψης" αλλά από μια πρόχειρη έρευνα αγοράς οι διαφορές ειναι τις τάξεως του 10%-20% και όχι παραπάνω (για μηχανες μιλάμε όχι για σκάφη αναψηχής!!!!)
    εξαρτάται γιατί καλύψεις ενδιαφέρεται ο καθένας!!!!
    Το ταξιδι ξεκινα οταν βγαίνεις από την πόρτα σου..............

Οταν λες απο σιγουρη πηγη πως το δικαιολογεις αυτο?Βγαινει ο καθενας και ακουει το καθε παπαγαλακι που <<ξερει>> σιγουρα.....Φιλε τουλαχιστον η General Union/Trust(θυγατρικη της πρωτης) μεχρι το τελος του χρονου δεν κλεινουνε.....Εχουν ελεγχθει απο το Υπουργειο και δεν υπαρχει περιπτωση να κλεισουνε(μεχρι το τελος του χρονου) βεβαια δεν ειμαι μαντης να πω τι θα γινει τα επομενα χρονια.....

Πρακτορειο εχω και το 90% των αυτοκινητων τα εχω G.Union.....Δεν αποκλειω την περιπτωση να κλεισει καποια μικρομεσαια εταιρια αλλα πιστεψε με ο πρωτος που αρχισε να ψαχνει αμα υπαρχει αυτη η περιπτωση ειμουνα εγω(και οποιοι αλλοι ασφαλιστες εχουν αυτες τις εταιριες) απο την στιγμη που βγηκε η βρωμα στην αγορα....Συναντηθηκα με Διευθυντες της εταιριας,μιλησα με αλλους πρακτορες κτλ και πραγματικα τουλαχιστον για ενα χρονο περιπου δεν υπαρχει αυτο το ενδεχομενο...

Χαρακτηριστικο παραδειγμα του οτι η General Union δεν κλεινει ειναι οτι προσελαβε υπαλληλους της Εγνατιας που εκλεισε οπως και μερικα στελεχη...

Τωρα αμα καποια απο αυτες κλεισει σε μερικα χρονια δεν ειμαι μαντης να το πω....Αλλα υπαρχει ολοκληρη διαδικασια πριν κλεισει μια ασφαλιστικη εταιρια και μαλιστα του μεγεθους της G.Union(μιλαμε για εκατονταδες εκατομυρια),δεν κλεινουν απο την μια μερα στην αλλη.......Η Εγνατια ειχε απο καιρο οικονομικα προβληματα,η G.Union μεχρι στιγμης τουλαχιστον τα παει αρκετα καλα και δεν εχουμε προβλημα με τις αποζημιωσεις....

Τελος να πω οτι δεν εχω εξαρτημενη σχεση εργασιας με την G.Union για να την υπερασπιστω και αμα μυριστω θεμα να κλεισει εννοειτε οτι θα μεταφερω πελατες σε αλλη εταιρια την ιδια στιγμη....Οση ζημια παθει ο πελατης οικονομικα αλλη τοση θα παθω και εγω.....

Paramedic ο ασφαλιστης δεν θα ειχε αποδωσει τα ασφαλιστρα στην εταιρια για αυτο την μετεφερε αλλου με το ιδιο κοστος....Για αυτο δεν πληρωσε τιποτα...Αμα ειχε δωσει τα ασφαλιστρα στην εταιρια θα της ελεγε ξαναπληρωσε τα λεφτα τα εδωσα στην εταιρια.Αυτο το λεω γιατι ο καθε ασφαλιστης/πρακτορας εχει ενα μικρο περιθωριο να αποδωσει τα λεφτα στην εταιρια.

Edit--->Οταν βλεπετε μεγαλη μειωση των ασφαλιστρων σε καποια εταιρια και μεγαλες καθυστερησεις αποζημιωσης(περα του μηνα) τοτε να αρχιζετε να προσεχετε...Η εγνατια ασφαλιζε τελευταια Ταξι με 250 ευρω τον μηνα οταν η GU στο ιδιο αυτοκινητο εβγαινε 650+..

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    παντού ισχύει ο νόμος της αγοράς...

Οτι πληρώνεις παίρνεις...

Είχα Εγνατία , καθότι όνομα και είχε φτηνές τιμές,... και ...και...

Και στο τέλος ενα κανόνι σαν αυτό του Ναβαρόνε. Οπότε αποφάσισα κάτι τουλάχιστον που να έχει τις λιγότερες πιθανότητες να με κάνει να τρέχω...

Έπιασα 3 και ρώτησα τον ασφαλιστή μου... Nationale Nenderlanden, Εθνική και Interamerican.

Κατέληξα στην τρίτη και νιώθω λίγο πιο ήσυχος... αν μη τι άλλο, αν κλείσει και η Ιντεραμέρικαν , τότε οι μικρές θα έχουν βάλει λουκέτο προ πολλού.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Είχα Εγνατία , καθότι όνομα και είχε φτηνές τιμές,... και ...και...
    Μεγας χορηγός στον ΠΑΟΚ ήταν... τι περιμενεις;

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ασφαλειες σε Crypton 105
    από gmitsiakis στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2010, 13:31
  2. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2003, 15:57
  3. Καλημερα Σε Ολο Το Μοτο...............
    από sozos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2003, 13:32
  4. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2003, 18:50

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ