καρελη δεν εισαι φιλος μου πια....
ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
καρελη δεν εισαι φιλος μου πια....
ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
Φιλε dirtymoto,οτι επιθυμεις.....ας ειναι και ρακες,μπυρες η" οτιδηποτε αλλο...καλοδεχουμενο...
Το σπηλι πολυ ομορφο,οταν ερθεις ριξε ενα συρμα.....
![]()
![]()
![]()
![]()
καλα ρε αυνωνα τι σου εκανα και δεν με εχεις φιλο;
Κ.Α.Ρ.Ε.Λ.Η..Σ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lefkadaaaara gia panta reeee
Αρχικά δημιουργήθηκε από karelis
Ρε συ Καρελακο ...
Την Δευτερα ανοιγουν τα Σχολεια ...
Ανοιξε και κανα βιβλιο, γιατι απ' οτι βλεπω απο ορθογραφια ΔΕΝ τα πας και πολυ καλα και ειναι κριμα ρε μαγκιτη ...![]()
Εσυ τα εχεις και προσφατα τα "γραμματα" ...![]()
Κι αμα αλλαξεις και ομαδα θα εισαι ο καλυτερος !!!![]()
![]()
Ρε φίλε κάτι δεν μου κολάει στο σκηνικό σου .....Αρχικά δημιουργήθηκε από karelis
Κ.Α.Ρ.Ε.Λ.Η..Σ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πολλές λεξούλες ξέρεις για τόσο πιτσιρικάς .....
μπάς και μάς δουλεύεις...?
και η ζωή συνεχίζεται...
re psile min kitas apo esena pou sta 14 ema8es to alfavito ke oti to poulaki sou ektos apo katourima kani ke ala pragmataΑρχικά δημιουργήθηκε από free rider
Ρε φίλε κάτι δεν μου κολάει στο σκηνικό σου .....
πολλές λεξούλες ξέρεις για τόσο πιτσιρικάς .....
μπάς και μάς δουλεύεις...?
tora ta kseroun apo ta 3 tous xronia min psaxnese leme
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
ναι ... ναι ....Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
re psile min kitas apo esena pou sta 14 ema8es to alfavito ke oti to poulaki sou ektos apo katourima kani ke ala pragmata
tora ta kseroun apo ta 3 tous xronia min psaxnese leme
πές κι άλλα....
για πές....
:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
και η ζωή συνεχίζεται...
Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
ναι ... ναι ....
πές κι άλλα....
για πές....
:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
ksipnaaaaaaaaaaaaaa reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
8a xi8i to gala
εισαι GAY-ροςΑρχικά δημιουργήθηκε από karelis
τι σου εκανα και δεν με εχεις φιλο;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Συγνώμη ρε Afro, δεν ήξερα ότι σην γυναίκα σου το παίζεις straight!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
den ine afto pou nomizis pedi mou
ti gineka mou fovame mpeni ke afti kamia fora ke diavazi ti grafo
ke tis proales pou legame tetia arxise pios ine afto pou se ipe aderfi ke kati teti i8ele na ton plakosi stis fapes ke tetia katalaves
alios ego xestika ama se leei aderfi to ksemorameno ksplima katoxos zundap den simeni oti prepi na amin8is kiolas gia afto apla ton profilaso apo to kako
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Επανορθώνω δημοσίως με την παρακάτω δήλωση:
O AFRO δεν ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΗ !!!!![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Συγνώμη ρε Afro, δεν ήξερα ότι σην γυναίκα σου το παίζεις straight!!!
Επανορθώνω δημοσίως με την παρακάτω δήλωση:
O AFRO δεν ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΗ !!!!![]()
![]()
![]()
re papou pes tipota tis prokopis na kanoume pexnidi giati afta me tis aderfes ine vareta..
παιδια ακουστε ειμαι 14 χρονων αλλο οτι ξερω πολλες λεξεις τις εμαθα για να σας τις λεω εδω και 2 σιγα μην κατσω να διαβασω αλλη ορεξη δεν εχω και 3 σιγα μην αλλαξω ομαδα δεν ειμαι σαν μερικους αυνωνες χανουμιδες εξερω τον dirtymoto και σαν μερικους βαζελους ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΥΝΕΝΩΗΘΗΚΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κ.Α.Ρ.Ε.Λ.Η.Σ.![]()
![]()
![]()
lefkadaaaara gia panta reeee
Δεν είμαι καλά σήμερα, γιατί κοπανήθηκα χθες με το zundap μου στα χιόνια (άσε που το ανέβασα κανά χλμ στην πλάτη) και πονάει ο κω@#ς μου!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
re papou pes tipota tis prokopis na kanoume pexnidi giati afta me tis aderfes ine vareta..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
Τυχεροί άνθρωποι, με τις πολυθρόνες σας....![]()
Υ.Γ.
Είσαι καλά κατά τα άλλα???![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από karelis
παιδια ακουστε ειμαι 14 χρονων αλλο οτι ξερω πολλες λεξεις τις εμαθα για να σας τις λεω εδω και 2 σιγα μην κατσω να διαβασω αλλη ορεξη δεν εχω και 3 σιγα μην αλλαξω ομαδα δεν ειμαι σαν μερικους αυνωνες χανουμιδες εξερω τον dirtymoto και σαν μερικους βαζελους ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΥΝΕΝΩΗΘΗΚΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1ον Μαλλον θελεις να πεις "αυνανες" και μας μπερδευεις και
2ον Οι ερωτησεις τυπου "συνεννοηθηκαμε" συντασονται με ερωτηματικο ( "?" ή ";" )
.... γι' αυτο σου λεω ...
Ανοιξε και κανα βιβλιο ...
:rotflmao:
![]()
ela re den epa8es tipota sovaro?Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Δεν είμαι καλά σήμερα, γιατί κοπανήθηκα χθες με το zundap μου στα χιόνια (άσε που το ανέβασα κανά χλμ στην πλάτη) και πονάει ο κω@#ς μου!!!![]()
![]()
![]()
Τυχεροί άνθρωποι, με τις πολυθρόνες σας....![]()
Υ.Γ.
Είσαι καλά κατά τα άλλα???![]()
em den pernis ke esi mia poli8rona ti na sou kanoume.....