Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 22

Θέμα: Ανάμεσα στα κουτιά

Παλαιό μέλος Το avatar του/της arisk

Ανάμεσα στα κουτιά

Νιάτα καλημέρα, χρόνια πολλά και καλώς σας βρήκα.Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αγοράσω το vstrom 650 αλλά αυτό που με φρενάρει είναι η άνεση ελιγμών ανάμεσα στα αυτοκίνητα ειδικά στον Κηφισό που συχνά πυκνά πήζει!Το τέρας είναι ιδιαίτερα ογκώδες και αυτό με τρομάζει λίγο. Αντιμετωπίζετε παρόμοιο πρόβλημα ή γενικά ξεπερνιέται με την εξοικείωση με τη συγκεκριμένη μηχανή?
    Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyota

Re: Ανάμεσα στα κουτιά

Αρχικά δημιουργήθηκε από arisk
    Νιάτα καλημέρα, χρόνια πολλά και καλώς σας βρήκα.Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αγοράσω το vstrom 650 αλλά αυτό που με φρενάρει είναι η άνεση ελιγμών ανάμεσα στα αυτοκίνητα ειδικά στον Κηφισό που συχνά πυκνά πήζει!Το τέρας είναι ιδιαίτερα ογκώδες και αυτό με τρομάζει λίγο. Αντιμετωπίζετε παρόμοιο πρόβλημα ή γενικά ξεπερνιέται με την εξοικείωση με τη συγκεκριμένη μηχανή?
    Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
    Ο όγκος της μηχανής σε ξεγελάει.Είναι πολύ ευέλικτη,μη τη φοβάσε.Δε θα έχεις κανένα πρόβλημα ανάμεσα στα αυτοκίνητα.Για περίπου 1 χρόνο που την είχα και γω,έκανα την ίδια διαδρομή (Πειραιάς-Κηφισιά-Πειραιάς).
    Πάντα όρθιοι.

Sex is like hacking.You get in,you get out and you hope you didn't leave something behind that can be traced back to you.

sosTa? ..... paliaaaa :-)

Re: Re: Ανάμεσα στα κουτιά

Αρχικά δημιουργήθηκε από toyota
    Για περίπου 1 χρόνο που την είχα και γω,έκανα την ίδια διαδρομή (Πειραιάς-Κηφισιά-Πειραιάς).
    οδηγός στον ΗΣΑΠ είσαι?

Ψιλοπροβλημα θα εχεις οταν εισαι δικαβαλος γιατι οι πισω μαρσπιεδες οταν ανοιγουν ειναι αρκετα εξω
    FATES WARNING

Αρχικά δημιουργήθηκε από necromayhem
    Ψιλοπροβλημα θα εχεις οταν εισαι δικαβαλος γιατι οι πισω μαρσπιεδες οταν ανοιγουν ειναι αρκετα εξω
    Δυστυχώς αυτό το εντόπισε ένας φίλος που έχει τη συγκεκριμένη μηχανή και το πλήρωσε με δήλωση γιατί ξήλωσε προφυλακτήρα προπορευόμενου αυτοκινήτου

Μια χαρα ευελικτο ειναι....που να δεις στην Αλεξανδρας τι γινεται.....Μην το φοβασαι.Κυνηγα το...

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    Η μηχανή δεν είναι και οτι ποιο ευελικτο στην πολη και ειδικά ανάμεσα στα αυτοκίνητα οταν αυτά είναι σταματημένα. Όυτε και μπορείς να ελιχτείς περνώντας από μπροστά τους και βρίσκοντας την κενή λωρίδα. Εαν το κριτήριό σου είναι αυτό τότε κάνεις λάθος επιλογή. Ενα BMW GS είναι πχ πολύ πιο ευέλικτο και βολικό όπως και πολλές άλλες. Το VStrom υπερέχει στον ανοιχτό δρόμο λόγω ιπποδύναμης αλλα στην πόλη είναι απλά ανεκτή για συνθήκες traffic.

Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
    Η μηχανή δεν είναι και οτι ποιο ευελικτο στην πολη και ειδικά ανάμεσα στα αυτοκίνητα οταν αυτά είναι σταματημένα. Όυτε και μπορείς να ελιχτείς περνώντας από μπροστά τους και βρίσκοντας την κενή λωρίδα. Εαν το κριτήριό σου είναι αυτό τότε κάνεις λάθος επιλογή. Ενα BMW GS είναι πχ πολύ πιο ευέλικτο και βολικό όπως και πολλές άλλες. Το VStrom υπερέχει στον ανοιχτό δρόμο λόγω ιπποδύναμης αλλα στην πόλη είναι απλά ανεκτή για συνθήκες traffic.

διαφωνω!!

επιδη τα εχω οδηγησει και α δυο και εχω το strom σου λεω οτι μεσα στην κινηση ειναι σαν ενα μεγαλο παπι!

Μια χαρα παει μεσα στην κινηση!Τα κιλα του εξαφανιζονται μολις ξεκινησει!!

Δυστυχώς αυτό το εντόπισε ένας φίλος που έχει τη συγκεκριμένη μηχανή και το πλήρωσε με δήλωση γιατί ξήλωσε προφυλακτήρα προπορευόμενου αυτοκινήτου

καλα θες να μου πεις οτι περασε το τιμονι της μηχανης χωρις να κοπανησει καθρεφτες και ο πισω ο μαρσπιε πηρε τον προφυλακτηρα??

σορρυ αλλα δεν το πιστευω και πολυ!!

για σκουτερακι δε το σκεφτεσαι?

χωνετε παντου σαν παπι
    καει σαν παπι
    κ γενικα στη κινηση της πολης ειναι ιδανικο!

Dorsoduro 750 & Norton 16H

Θα συμφωνήσω με τον SeNNinhA!!

Απέχει μακράν -συμφωνα με την γνώμη μου -costas81 -να είναι παπί και φυσικά και δεν είναι τόσο ευέλικτο όσο το KLE Anhlelo που είχα και είναι και αναμενόμενο!!!
    Είναι ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ με βάρος 197 κιλα στεγνή + το ρεζερβουαρ και είναι βαριά!!! Αν σου φύγει λίγο δυσκολα αποφεύγεις την πτώση!!
    Οτι το μαθαίνεις με τον χρόνο και γίνεσαι πιο ευελικτος είναι επίσης και αυτό γεγονός! Αλλα κουράζει μέσα στην κίνηση στην Αθήνα και η κατανάλωση που έχει δεν είναι και ότι καλύτερο!!! ( ο βενζινάς με βλέπει πιο τακτικά απο ότι πίστευα ) Επίσης και το παρκάρισμα δυσκολεύει περισσότερο ( - εκτός αν είσαι killer και δεν σε νοιάζει που το βάζεις πχ ανηφοκατηφόρες περίεργες, όπου βρείς σε πεζοδρόμιο χωρίς να σε νοιάζουν οι πεζοί και άλλες ταρζανιές με την θεά τυχή να αποφασίσει αν θα το βρείς όρθιο η θα στο ρίξει κανα άλλο μηχανάκι η παρακείμενο αυτοκίνητο- Sorry παιδες αλλα το stromaki μου το πονάω και δεν θέλω να το δω χύμα κάτω!!!!)
    Κοινώς όταν αγοράζουμε το stromaki ξέρουμε ότι παίρνουμε μια μηχανή που μπορεί να τα συνδυάσει όλα αλλά και με κάποιες παραχωρήσεις!! Η μετακίνησή μου - όπως και των περισσότερων πιστεύω- είναι κατα 90% αστική ( την μηχανή την πήρα για να ζήσω μαζί της και όχι για να την βλέπω να κάθεται στην πυλωτή και να σκονίζεται ) και ο καθένας πρέπει να είναι ψιλιασμένος σχετικά με το πως θα είναι η καθημερινότητά του στην Αθήνα για να κάνει μια σωστή και ώριμη επιλογή!!!
    Αλλα όταν πιάνεις ανοικτό δρόμο ξεχνάς τα πάντα- το stromaki ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ!!!
    Οι συμβιβασμοί που θα κάνεις με το vstrom είναι μακραν οι λιγοτεροι για οποιαδήποτε άλλη μοτοσυκλέτα μπορείς να επιλέξεις και να ζήσεις μαζί της -η ταπεινή μου γνώμη)

Αν μπορείς να υποστηρίξεις την επιλογή σου, αγόρασέ το άμεσα- δεν θα το μετανοιώσεις!!!!

Τα λέμε!!!
    Αν μ'αγαπάς δεν ξέρω,
    αν μ'αγαπάς δεν ξέρω,
    βαράει η καρδιά μου
    τρελά runtime erro!!!!!
    Axxx

Αρχικά δημιουργήθηκε από Antono
    Θα συμφωνήσω με τον SeNNinhA!!

Απέχει μακράν -συμφωνα με την γνώμη μου -costas81 -να είναι παπί και φυσικά και δεν είναι τόσο ευέλικτο όσο το KLE Anhlelo που είχα και είναι και αναμενόμενο!!!
    Είναι ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ με βάρος 197 κιλα στεγνή + το ρεζερβουαρ και είναι βαριά!!! Αν σου φύγει λίγο δυσκολα αποφεύγεις την πτώση!!
    Αν έχεις και συνεπιβάτη τότε ναι συμφωνώ μαζί σου ως προς την δδυσκολία των κιλών!Αλλά μόνος μου δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα με το θέμα κίνηση!Με έχει προβληματίσει ο όγκος διότι όταν τα αυτοκίνητα είναι κοντά δεν χωράω να περάσω. Αλλά το βάρος μέχρι τώρα ποτέ!

Εμένα όμως οι μετακινήσεις μου ειναι πιο πολύ αττική οδό!Αν έψαχνα μηχανή για το κέντρο της Αθήνας εννοείτε δεν θα έπερνα το strom από την άποψη ότι μια μεγάλη μηχανή την ταλαιπωρείς μέσα στην κίνηση και ειδικά το καλοκαίρι!

Είναι μακρύ το stromaki ( Περίπου όσο ένα Smart σήμερα το παρατήρησα )

Δικάβαλο όντως με ελιγμούς με τα πόδια ανάμεσα σε πηγμένα στην κίνηση αυτοκίνητα δεν παλεύεται

Αλλα και εμένα τώρα πια η βασική μου μετακίνηση είναι Κηφισσός και τα πράγματα πιο άνετα
    Και εννοείται ότι θέλω το Vstrom γιατί θέλω μεγάλη μοτοσυκλέτα και τίποτα παρακάτω ( μαζι με αυτό και να μην χώνομαι ανάμεσα στα αυτοκίνητα κτλ κτλ)

Πάντως για το μέγεθος και τον όγκο της τα κάνει ΟΛΑ!! και κέντρο, και βολτα και κοντά και πιο μακριά πάει και δεν θα σου πεί οχι σε τίποτα!!!

Παίδες να είμαστε καλά όλοι να το χαρούμε όσο δεν παίρνει!!!!
    Αν μ'αγαπάς δεν ξέρω,
    αν μ'αγαπάς δεν ξέρω,
    βαράει η καρδιά μου
    τρελά runtime erro!!!!!
    Axxx

Αρχικά δημιουργήθηκε από Antono

Αλλα και εμένα τώρα πια η βασική μου μετακίνηση είναι Κηφισσός και τα πράγματα πιο άνετα
    Και εννοείται ότι θέλω το Vstrom γιατί θέλω μεγάλη μοτοσυκλέτα και τίποτα παρακάτω ( μαζι με αυτό και να μην χώνομαι ανάμεσα στα αυτοκίνητα κτλ κτλ)

Πάντως για το μέγεθος και τον όγκο της τα κάνει ΟΛΑ!! και κέντρο, και βολτα και κοντά και πιο μακριά πάει και δεν θα σου πεί οχι σε τίποτα!!!

Παίδες να είμαστε καλά όλοι να το χαρούμε όσο δεν παίρνει!!!!
    Ακριβώς φίλε μου.Και εγώ για τον Κηφισσό το θέλω και απλά εντοπίζω το πρόβλημα ελιγμών όταν ο Κηφισσός πήζει.Τελικά το έκλεισα στο Χαβέλλα σε -νομίζω- πολύ καλή τιμή (7.300) γυμνό όμως.Φυσικά όπως ανέφερε ο ίδιος τίποτα δεν είναι "δώρο" αλλά το πληρώνεις κανονικά.
    Δεν θέλω να κάνω διαφήμηση αλλά δύο τρεις που επισκεύτηκα δεν το συζήτησαν για καλύτερη τιμή αφαιρώντας κάποια από τα αξεσουάρ!Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας που δεν σας το κρύβω "βοήθησαν" στην επιλογή της συγκεκριμένης μοτο.
    Άρης

Ακριβώς φίλε μου.Και εγώ για τον Κηφισσό το θέλω και απλά εντοπίζω το πρόβλημα ελιγμών όταν ο Κηφισσός πήζει.Τελικά το έκλεισα στο Χαβέλλα σε -νομίζω- πολύ καλή τιμή (7.300) γυμνό όμως.Φυσικά όπως ανέφερε ο ίδιος τίποτα δεν είναι "δώρο" αλλά το πληρώνεις κανονικά.
    Δεν θέλω να κάνω διαφήμηση αλλά δύο τρεις που επισκεύτηκα δεν το συζήτησαν για καλύτερη τιμή αφαιρώντας κάποια από τα αξεσουάρ!Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας που δεν σας το κρύβω "βοήθησαν" στην επιλογή της συγκεκριμένης μοτο.
    Άρης

καλορίζικος και welcome!!

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Target fixation στα κουτιά
    από zireous στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2006, 22:03
  2. Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2003, 16:09
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 17/11/2003, 08:37