δε με νοιάζουν οι προσωπικές αντιπαραθέσεις και απόψεις του καθενός...
Αλλα βρε Ευη εξήγησέ μου ΠΩΣ τα καταφέρνεις σε κάθε θρεντ που συμμετέχεις να γίνεται καυγάς;
![]()
![]()
![]()
![]()
Αλλα βρε Ευη εξήγησέ μου ΠΩΣ τα καταφέρνεις σε κάθε θρεντ που συμμετέχεις να γίνεται καυγάς;
![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
εχει ΑΠΟΨΗ και δε κανει ΠΟΛΙΤΙΚΗ για να την ΣΥΜΠΑΘΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ οπως κανουν αρκετοι εδω μεσα... !!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
![]()
![]()
![]()
(εσυ δεν εισαι απο αυτους ... για να δεις πως σε συμπαθω κερατουκλη... αν και νομιζεις το αντιθετο..)
δεν είναι εκεί το θέμα ρε Γιώργη..Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
εχει ΑΠΟΨΗ και δε κανει ΠΟΛΙΤΙΚΗ για να την ΣΥΜΠΑΘΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ οπως κανουν αρκετοι εδω μεσα... !!!!
(εσυ δεν εισαι απο αυτους ... για να δεις πως σε συμπαθω κερατουκλη... αν και νομιζεις το αντιθετο..)
τεσπα...
αφού με συμπαθάς![]()
:rotflmao:![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
![]()
![]()
![]()
αν δεν καταλαβες θα σου πω απο κοντα![]()
και αν με ξαναρωτησουν κατι τετοιο να δεις ποσο καλη θα ειμαι με ολους οσους δε τσακωνοντε
φανερα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
και πες μας ποιος τα κανει αυτα ρε ιντι να ξέρουμε να φυλαγόμαστε...Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
εχει ΑΠΟΨΗ και δε κανει ΠΟΛΙΤΙΚΗ για να την ΣΥΜΠΑΘΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ οπως κανουν αρκετοι εδω μεσα... !!!!
(εσυ δεν εισαι απο αυτους ... για να δεις πως σε συμπαθω κερατουκλη... αν και νομιζεις το αντιθετο..)![]()
καπτεν
λες
στα @@ ας παιθανουν αυτοι
λεω
ειναι κουφιοι
ο τυπος
αρπαχτηκε με μενα τι να κανω????????????????????????
μπας και ζηλευεις που ολοι βριζετε ολοι λετε διαφορα αλλα με μενα και κανα 2 αλλους ασχολουντε?
τι να σου κανω ρε?μπες με νικ μαριλου πες αυτα που λες
να δεις τι θα γινειειειειεειεειιειειειειε
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
και πες μας ποιος τα κανει αυτα ρε ιντι να ξέρουμε να φυλαγόμαστε...![]()
αμα ρε δουκα
δε σε ξερω
αλλα σε γουσταρω ετσι στα γραπτα σου
μην προκαλεις
σε παρακαλω
δε το εχω σε πολυ πρωι πρωι και στη τελικη δεν θελω κιολας μην το κανεις και με κανεις και νιωθω μαλακας και με αναγκασεις να κανουμε ενα μοτο μπουρδελο και δε λεει.
![]()
Μα δε καταλαβα τίποτα λεμε...Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
αμα ρε δουκα
δε σε ξερω
αλλα σε γουσταρω ετσι στα γραπτα σου
μην προκαλεις
σε παρακαλω
δε το εχω σε πολυ πρωι πρωι και στη τελικη δεν θελω κιολας μην το κανεις και με κανεις και νιωθω μαλακας και με αναγκασεις να κανουμε ενα μοτο μπουρδελο και δε λεει.
![]()
![]()
![]()
ποιον προκαλω?
λαθος λεξη ξεχνα το.Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
Μα δε καταλαβα τίποτα λεμε...
![]()
![]()
ποιον προκαλω?
καλημερα
![]()
![]()
δεν το 'χα σκεφτείΑρχικά δημιουργήθηκε από EVI
τι να σου κανω ρε?μπες με νικ μαριλου πες αυτα που λες
να δεις τι θα γινειειειειεειεειιειειειειε
thanx![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
coolαρε λίγο πάντως![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
και δε ρώτησα εσένα κάτι.Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
λαθος λεξη ξεχνα το.
καλημερα
![]()
![]()
τον ιντι ειπα να μας πει τι και πως.
γιατι μπορει να παρεξηγηθει και κανείς αμα γυρίσω και πω εγω..πως εγω τα λεω σωστα και ομορφα και ενω οι περισσότεροι εδω μέσα είναι για το πουτσο τελείως.
και μετα να πω..ελα νταξει δε θελω να τα κανω μπουρδελο και για αυτο δε μιλάω...γιατι κρίμα ειναι και δε κάνει κτλ.
δεν το 'χα σκεφτεί
thanx![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
coolαρε λίγο πάντως![]()
![]()
τιποτα
και συ![]()
![]()
ΠΟΙΟΣ ΡΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΡΕΣΩ;Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ο τυπος αρπαχτηκε με μενα τι να κανω????????????????????????![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
και δε ρώτησα εσένα κάτι.
τον ιντι ειπα να μας πει τι και πως.
γιατι μπορει να παρεξηγηθει και κανείς αμα γυρίσω και πω εγω..πως εγω τα λεω σωστα και ομορφα και ενω οι περισσότεροι εδω μέσα είναι για το πουτσο τελείως.
και μετα να πω..ελα νταξει δε θελω να τα κανω μπουρδελο και για αυτο δε μιλάω...γιατι κρίμα ειναι και δε κάνει κτλ.
αυτα που λες ειναι μαλακιες
αλλα εγραψα εγω εσυ τα παραφραζεις
και τελος παντων δεν εχω τιποτα μαζι σου και ποτε δεν σε εχω δει να μιλας καλα μονο για να μιλας καλα
και να σου πω και αλλοι ετσι ειναι
και μερικοι ομως που μιλανε καλα στα φανερα και στα πισω ειναι μεγαλα λαμογια
και να με εκανες τωρα να ανοιξω ολοκληρο θεμα και θα αρχισουν να ρωτανε και βαριεμε
για αυτο μην ρωτησει κανεις τπτ γιατι δεν θα απαντησω
ΠΟΙΟΣ ΡΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΡΕΣΩ;![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αστον
ειναι χαρλεας
αυτοι κανουν κατι με τις μασχαλες τους και δε μπορεις να κουνηθεις .........
:rotflmao: