Γυρνώντας από βόλτα που είχα πάει στο Αγρίνιο, έμπλεξα σε μποτιλιάρισμα και για καμιά δεκαριά λεπτά πήγαινα πολύ σιγά, σχεδόν σταματημένος. Τότε παρατήρησα την θερμοκρασία να ανεβαίνει επικίνδυνα και μέχρι να μπορέσω να ξεφύγω λίγο ο δείκτης έφτασε μόλις ένα τετραγωνάκι πριν τα κόκκινα!!! .Η θερμοκρασία περιβάλλοντος ήταν 22 βαθμούς. Είναι αυτό φυσιολογικό???? Αν ναι τότε τι θα γίνονταν αν η θερμοκρασία περιβάλλοντος ήταν ...40? Με το απλό gs πέρσι στην Σκύρο έκανα μέσα στο καταμεσήμερο μία χωμάτινη διαδρομή μίας ώρας περίπου (με πολύ χαμηλές ταχύτητες και δικάβαλος) και παρ' όλα αυτά η θερμοκρασία δεν θυμάμαι να ανέβηκε σχεδόν καθόλου.
Ακούω γνώμες..
Αααα, όταν δέ κατάφερα και ξεκόλλησα η θερμοκρασία άρχισε σιγά σιγά να πέφτει μέχρι που έφτασε στα κανονικά της επίπεδα...
Έχω το 1150 gs adventure
η στάθμη των λαδιών είναι οκ
Η μηχανή είναι αντιπροσωπείας με 16.000 χλμ
Αφού άλλαξα τα λάδια, το ξαναέπαθα στην Βουλιαγμένης σε συνθήκες μποτιλιαρίσματος και μετά από 10-15 λεπτά αργής κίνησης.
επαναλαμβάνω στην πορεία ΔΕΝ ανεβάζει θερμοκρασία..
Στην αντιπροσωπεία που ρώτησα (Πάτρα) ο τεχνικός μου είπε ότι είναι φυσιολογικό και ότι απλά αν μπει στα κόκκινα πρέπει να σβήσω την μηχανή μέχρι να κρυώσει.
Αυτό εγώ το θεωρώ Α-ΣΟΒΑΡΟ.
![]()