Σελίδα 16 από 50 ΠρώτοΠρώτο ... 6111213141516171819202126 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 226 έως 240 από 739

Θέμα: Δηλώνω Αθρησκος και Αθεος...

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Αλλα να το χοντρύνω...

Πού είναι αυτός που υπάρχει;

Είναι παντού!!!! και είναι όπως η θεωρία της σχετικότητας! Μπορείς να μου αποδείξεις ότι δεν ισχύει αυτό που λέω???

Άρα λοιπόν, μπορείς να έχεις την άποψή σου κι εγώ την δική μου!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Μηπως δεν εχει καμια σημασια το αν υπαρχει ή οχι;
    Μηπως ειτε υπαρχει ειτε οχι δεν εχει καμια σημασια η αποδειξη του ενος ή του αλλου;
    Αρα το μονο που εχουμε να αποδειξουμε ειναι οτι δε χρειαζεται να αποδειξουμε τιποτα;

Η διαφορα του πιστου στον θεο απο τον απιστο προς τον θεο ειναι μοναχα μια διαφορα στασης,οχι ουσιας.Οσοι λενε οτι δεν υπαρχει απλα υπερασπιζονται την ελευθερη βουληση του ανθρωπου που με καποιο τροπο μειωνεται αν υπαρχει ενας θεος που κανονιζει ή ακομα χειροτερα ξερει την καταλιξη.
    Αντιστοιχα οι πιστοι (που συνηθως ειναι οι πιο απιστοι) αφηνουν στο θεο την ευθηνη της ζωης τους.

Παρτε και μερικες απαντησεις απο την λογοτεχνεια στο ερωτημα "Υπαρχει Θεος"
    Ουδεν προς ημας.Δε μας αφορα.Παπαγιωργης

Ποιος μπορει να ισχυριστει οτι υπαρχει ,ποιος μπορει να ισχυριστει οτι δεν υπαρχει.(το ερωτημα της Μαργαριτας)Γκαιτε,Φαουστ

Τι Θεος;Τι,μη Θεος και τι αναμεσα τους. Ευριπιδης
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    i simpantikotita i iparksi ton panton ke i apires diastasis pou ta periklioun den ine kati pou mporite na diaxiristite na katalavete katanoisete

o an8ropinos nous ine poli ligos akomi gia na katalavi ti simveni

na kserete pantos oti den xriazonte piravli diastimoplia gia na ftasoume pantou
    ine apotelesma alis ikanotitas pou en meri aftoi pou eklogikevoun ta panta den mporoun na xrisimopioisoun i na apodextoun tin iparksi tis

genika ite pistevete ite oxi ine diko sas 8ema den exi sxesi me kamia pragmatikotita

skeftite mono oti den 8a mporesi kanis na sas eksigisi tin 4 diastasi
    oute na tin antilif8ite

ke den milame gia perisoteres

an i foni tou ipoti8emenou 8eou ine poli pano apo 20 hertz den8a tin akousete pote
    leme tora.....

ine pola pou den katanoite

osoi pernate kala me tous papades ke tis 8riskies ka8iste eki

ke aste emas na pistevoume ston kako ton liko ke tin kokinoskoufitsa

to idio ine aloste

ase pou to diko mas exi ke xapi end
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

kanis an8ropinos nous den mpori na katalavi ti ine 8eos
    oti ke an ine aftos

imaste klidomeni apekso...
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Κοίτα ρε που θα καταντήσω να συμφωνώ συχνά με τον αφρο! :hypnotize

Πρέπει να το κοιτάξω!

ή μήπως να κοιτάξει αυτόν κανένας γιατρός γιατί πολύ έχει "αλλάξει" τελευταία!

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Κοίτα ρε που θα καταντήσω να συμφωνώ συχνά με τον αφρο! :hypnotize

Πρέπει να το κοιτάξω!

ή μήπως να κοιτάξει αυτόν κανένας γιατρός γιατί πολύ έχει "αλλάξει" τελευταία!

pistevis ke esi oti prepi na alaksi louk o stavrogin

gia na vgali gkomena e?

ides pou stalega ego?.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Αλλα να το χοντρύνω...

Πού είναι αυτός που υπάρχει;

Καλο!Οποιος υπαρχει πρεπει πρωτα και με καποιο τροπο να υπαρχει να ειναι απτος,αντιληπτος.
    Ο πανταχου παρων και τα παντα πληρων ,φροντιζει επισης να μην εμφανιζεται πουθενα.
    Υπαρχει επειδη δεν φαινεται ( Διαδικοτητα ).Αρα αν εμφανιζοταν λογικα κανεις δε θα τον πιστευε.Οπως και εγινε κατα τας γραφας με τον Χρηστο,μητσο η καπως ετσι.

Οπως λεει κι ο Στανταλ:Η μονη δικαιολογια του θεου ειναι οτι δεν υπαρχει.
    Παντως αν υπαρχει καλα θα κανει να ειναι χιουμοριστας.

Sorry που δεν έκατσα να διαβάσω 12 σελίδες προβληματισμών και ίσως αυτό που θα γράψω έχει ήδη γραφτεί.

Πέραν του ότι ο καθένας μπορεί να δηλώνει και να είναι ό,τι θέλει, είναι απορίας άξιον το γεγονός ότι κατά καιρούς έχουμε πήξει σε δηλώσεις-μανιφέστα αθεΐας, αναρχίας και αριστερών κοματισμών, ενώ ποτέ (εγώ τουλάχιστον) δεν διάβασα τόπικ-δήλωση φρονίματος, του στυλ "Δηλώνω Χριστιανός Ορθόδοξος" ή "Δηλώνω Βουδιστής" ή "Δηλώνω Βαθύτατα Νομοταγής" ή "Δηλώνω Φιλοπάτρης" "Δηλώνω Δεξιός" κλπ.

Ο προβληματισμός μου πλέον έγκειται στους λόγους που σπρώχνουν αυτά τα άτομα να προβαίνουν σε τέτοιου είδους Διακυρήξεις μέσα σε ένα μοτοσυκλετιστικό φόρουμ και όχι φυσικά στο αν φταίει ο Θεός, ο Χριστόδουλος, η Δαμανάκη ή ο Γλέζος για την χύμα που πήρα προχθές.
    Αισθάνονται, εν έτη 2007, τόση καταπίεση σε ότι αφορά την ανεξηθρησκεία στην Ελλάδα; Θέλουν να πείσουν κάποιους για κάτι; Θέλουν απλώς να δηλώσουν την ύπαρξή τους και ανοίγουν ένα θεματικώς αστείο και λήξαν θέμα; Τι;
    Αν τα παραπάνω έχουν απαντηθεί, δώστε άκυρο και μη δίνετε σημασία στις μαλακίες μου.

Όποιος και να είναι ο λόγος πάντως, έχει πετύχει την αποστολή του. 12 σελίδες είναι αυτές.΄

Τις καλησπέρες μου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    pistevis ke esi oti prepi na alaksi louk o stavrogin

gia na vgali gkomena e?

ides pou stalega ego?.....
    Δεν εχω προβλημα εμφανισης ρε.Ειμαι νεκροφιλος ,ολες οι γκομενες στα ποδια μου.:rotflmao:

kala ego milisa

ke pao ek8esi

ke meta lene emena aidiastiko mprrrrrrrrrrr

"Δηλώνω Χριστιανός Ορθόδοξος"
    =θεωρειτε απο πολλους αυτονοητο,γι αυτο δεν δηλωνετε συνηθως και δηλωνετε το αντιθετο.
    επισης εμεις(γενικοτερα) οι αθεοι,αθρησκοι και αγνωστικιστες ειμαστε πιο γαματοι και λεμε εξυπνοτερα πραγματα που οι χριστιανοι δεν σκεφτονται

Δηλώνω Βουδιστής"
    σιγα μην εχουν μηχανη αυτοι :smilea:

Δηλώνω Βαθύτατα Νομοταγής
    κανειςςςςςςςςςςςς :rotflmao:

"Δηλώνω Φιλοπάτρης"
    επισης αυτονοητο για πολλους

Δηλώνω Δεξιός"
    ποιος θα πει τον εαυτο του μαλακα?

εμενα αυτο που μ εντυπωσιαζει ειναι που εχεις αποψη χωρις να εχεις διαβασει τιποτα...φοβερο!
    Αν τα παραπάνω έχουν απαντηθεί, δώστε άκυρο και μη δίνετε σημασία στις μαλακίες μου.
    αφου λες μαλακιες το αφηνω εδω...

καλες βολτες!!! Το avatar του/της SUPERMARIO
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Είναι παντού!!!! και είναι όπως η θεωρία της σχετικότητας! Μπορείς να μου αποδείξεις ότι δεν ισχύει αυτό που λέω???

Άρα λοιπόν, μπορείς να έχεις την άποψή σου κι εγώ την δική μου!!!

maira δεν μπορω να καταλαβω γιατι προσπαθεις να δικαιολογηθεις, για τα ''πιστευω σου''.υπαρχουν καποιοι εδω μεσα που πιστευουν μονο σε οτι βλεπουν και μεχρι εκει...και καλα αυτο, αναφαιρετο δικαιωμα τους ειναι, αλλα μεσα στην φωνη της λογικης, του σκεπτικισμου και της επιστημονικης τους αναζητηση δεν εμαθαν το σεβασμο προς τους συνομιλητες τους, συνανθρωπους τους, συνforumites τους,συν...συν...συν...συν...κ.τ.λ

διαβασα με προσοχη αυτα που εγραψαν ολοι οι forumites, ολων των ιδεων και μπραβο τους.κανενα προβλημα...διαφωνω με πολλους αλλα δεν γελασα με κανεναν οπως και εσυ maira.

Υ.Γ για ορισμενους ουτε και εγω ειμαι ο θεος σε περιπτωση που ηθελαν να ρωτησουν.
    (δεν ειναι αστειο, αλλιως δεν εχουν μαθει με τι να αστειευτουν)
    για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.

πωλειται power commander (XT660) 200€

Αρχικά δημιουργήθηκε από noble εμενα αυτο που μ εντυπωσιαζει ειναι που εχεις αποψη χωρις να εχεις διαβασει τιποτα...φοβερο!
    [/B]
    Νωρίς το άφησες.
    Θα έπρεπε να εντυπωσιαστείς από την βιασύνη σου: προβληματισμό εξέφρασα μάνα μου. Όχι άποψη (καθότι όπως λένε, η τελευταία είναι σαν τους κώλους κλπ κι εγώ τον κώλο μου δεν θέλω να τον εκθέσω .... ακόμα).
    Τρομερό.

Κάτι άλλο; Κάτι γαματερότερο και εξυπνότερο;

Καληνύχτα και θα σ' αγαπάει. Καλή φαίνεσαι.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Μηπως δεν εχει καμια σημασια το αν υπαρχει ή οχι;
    Μηπως ειτε υπαρχει ειτε οχι δεν εχει καμια σημασια η αποδειξη του ενος ή του αλλου;
    Αρα το μονο που εχουμε να αποδειξουμε ειναι οτι δε χρειαζεται να αποδειξουμε τιποτα;

Ο πιο γνήσιος και σωστός προβληματισμός.

Για τους κυρίους και κυρίες αγνωστικιστές του forum...

Ακόμα και αν εμφανιζόταν μπροστά σας , ο Χριστός ώς Θεός με ύλη και πνεύμα... Θα τον πιστεύατε;
    Είπα και πριν ότι οι άνθρωποι του αγνωστικισμού , είναι σαν τον Θωμά που πρέπει να βάλουν "τον δάκτυλο επί των ήλων". Αλλά ακόμα και τότε , θα λένε οτι οι τρύπες ειναι οφθαλμαπάτες και δεν πείθονται. Οπότε αν ισχύει αυτό, γιατί να μπούμε σε διαδικασία αποδείξεων.
    Μείνετε στον κακό τον Λύκο και την Κοκκινοσκουφίτσα όπως εύστοχα είπε ο Λεωνίδας και αφήστε τους Χριστιανούς να πιστεύουν εκεί που θέλουν.

Κανείς δεν προσπαθεί να σας μεταπείσει.. γιατί προσπαθείτε να το κάνετε εσείς; Προβάλετε συνέχεια επειχηρήματα αμφισβήτησης όσον αφορά το ενα .. το άλλο.. το παράλλο.
    Θέλετε απάντηση;... καλά κάνετε και δεν πιστεύετε.... απο εκεί και πέρα περιμένετε επιβεβαίωση για τα πεπραγμένα σας; Υπάρχει πραγματικά αυτή η ανάγκη;

Στο θέμα "μοίρας".... η μοίρα είναι ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ και προσδιορίζεται απο τις δικές μας πράξεις και ελεύθερη βούληση. Επηρεάζεται επίσης άμεσα απο τις πράξεις και τις ενέργειες άλλων μέσα στην ζωή μας. Όσον αφορά περιπτώσεις όπως ασθένειες (καρκίνος , aids, κτλ.) εφόσον η μοίρα μας, η ύλη μας , ο κόσμος μας είναι ανθρώπινος έχει και τον παράγοντα αυτού που λέμε "shit happens".
    ή μήπως περιμένετε να έρθει ο Θεός-Ανώτερη Δύναμη να σας βγάζει κάθε φορά απο μια δύσκολη κατάσταση; Γιατί να το κάνει αν το πάμε με την δική σας λογική; Για να συνεχίσετε να ζείτε;... μα ούτως ή άλλως κάποια στιγμή θα πεθάνουμε όλοι.
    Για να αποδείξει οτι υπάρχει;... σε αυτούς που πιστεύουν δεν χρειάζεται... σε εκείνους που δεν πιστεύουν... πάλι δεν χρειάζεται γιατί δεν θα αλλάξουν γνώμη ακόμα και αν έρθει ο ουρανός στην Θάλασσα και η Θάλασσα θα γίνει ουρανός. Ακόμα και τότε θα πείτε οτι είναι φυσικό φαινόμενο.
    Οπότε γιατί να το κάνει; Για να τονωθεί ο εγωισμός κάποιων που θα λένε οτι σώθηκαν απο τον Θεό;

Προσωπικά έχω βιώσει καταστάσεις σε περιέργες στιγμές της ζωής μου , που εντείναν την πίστη μου. Σε άλλους ίσως να τους την μειώναν.. και σε άλλους ίσως να τους έκανε να πάνε να γίνουν μοναχούς.. Σε κάθε περίπτωση όμως θα είναι μια πράξη αποκλειστικά δική τους , δημιουργημένη απο την ελεύθερη βούληση τους. Αν κατορθώσουμε ένθεν και ένθεν να αντιληφθούμε αυτό το πράγμα, τότε ίσως πραγματικά να έχουμε ουσιαστική ανεξιθρησκεία.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Είναι παντού!!!!
    Είναι πουθενά λέω εγώ...

Μπορείς να το ανιτκρούσεις με κάποιο λογικό επιχείρημα;

και είναι όπως η θεωρία της σχετικότητας! Μπορείς να μου αποδείξεις ότι δεν ισχύει αυτό που λέω???
    Η θεωρία της σχετικότητας αποδείχτηκε πειραματικά

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από stokos
    Νωρίς το άφησες.
    Θα έπρεπε να εντυπωσιαστείς από την βιασύνη σου: προβληματισμό εξέφρασα μάνα μου. Όχι άποψη (καθότι όπως λένε, η τελευταία είναι σαν τους κώλους κλπ κι εγώ τον κώλο μου δεν θέλω να τον εκθέσω .... ακόμα).
    Τρομερό.

Κάτι άλλο; Κάτι γαματερότερο και εξυπνότερο;

ότι κατά καιρούς έχουμε πήξει σε
    ανοίγουν ένα θεματικώς αστείο και λήξαν θέμα;
    ωραιοι προβληματισμοι καλυτερα να μας εδειχνες το κωλο σου
    σ ευχαριστω,το ευχομαι!η μανα ειναι παντα μανα

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF