Ειναι μεσημερι σημερα γυρω στις 4 ...μ'εναν φιλο μου βρισκομαστε στο Συνταγμα οπου παρκαρουμε τα μηχανακια μας διπλα στα Macdonalds αναμεσα στις κολωνες της εγναντιας τραπεζας σχεδον πανω στον πεζοδρομο της Ερμου. Καμια 10αρια αστυνομικοι του δημου Αθηνων ειναι εκει ...αλλοι βολταρουν και αλλοι απλα εχουν αραξει και τα ξυνουν. Δεν θα αργουσαμε, θελαμε να δουμε κατι σ'ενα μαγαζι και θα γυρνουσαμε, ετσι μιας και ο φιλος μου εχει scooter και η σελα ανοιγει στο μπαμ για να μην τα κουβαλαμε τα κρανη μαζι μας τα βαλαμε εκει...με τα λουρια μεσα στην σελα και τα κρανη απ'εξω δηλαδη. Ενταξει και δεν ειναι τιποτα υπερτουμπανα γαμακριβα κρανη που κανουν μπαμ... ενα mathise της airoh και ενα takachi...αυτα σηκωνε το βαλαντιο μας
Δεν περνανε 20 λεπτα και εχουμε γυρισει...και με εκπληξη διαπιστωνουμεοτι τα κρανη μας εχουν κανει φτερα και το μονο που βρισκουμε ειναι 2 κομμενα μαλλον απο μαχαιρι ζωναρια που ειχαν μεινει μεσα στην σελα!!!
![]()
Αν ειναι δυνατον ρε πουστη μερα μεσημερι με δημοτικη αστυνομια γυρω γυρω να μας τα φανε ετσι??? Εν τω μεταξυ τρεχω ρωταω ενα της δημοτικης που δεν ειναι ουτε 2 μετρα μακρια απο τα μηχανακια μας και τον ρωταω ειδες τιποτα και εκανε λες και των ρωταγα πως να φτιαξει παστιτσιο... και μου λεει εμ δεν ξερω οχι τωρα δεν γινεται κατι να πας στην αστυνομια να κανεις δηλωση ... με λιγα λογια π@π@ριες!!! Τι ξυσιματιες ειναι και αυτοι!!! και μου κανει στο τελος κιολας αφου δεν σας πηραν τα μηχανακια παλι καλα...φαντασου!!! και να μας τα σηκωναν χαμπαρι δεν θα περναν τα ζωα!!!
Αντε τωρα να παρουμε καινουργια! Που φραγκα??? Μαλλον με κοβω να παιρνω αυτα που πουλανε στα praktiker με 40 50 ευρω ελπιζω να μην ειναι μονο διακοσμητικα....
![]()
...α ρε και να τους πετυχαιναμε οταν κανανε την πουστια![]()
![]()