BMW F650GS
Ducati Multistrada 620
Ακούω...
![]()
Υ.γ. ΔΕΝ είμαστε στις Γενικές
edit: Τελικά ΠΗΓΑΜΕ στις γενικές![]()
![]()
BMW F650GS
Ducati Multistrada 620
Ακούω...
![]()
Υ.γ. ΔΕΝ είμαστε στις Γενικές
edit: Τελικά ΠΗΓΑΜΕ στις γενικές![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Μέρες καλές! Αν το θέλεις για να κάνεις και τις διαδρομούλες σου στο χώμα τότε... BMW. το άλλο είναι πιο δρομίσιο. από εκεί κ πέρα από τεχνικά κλπ ας πουνε οι άλλοι![]()
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!
Μεταξύ των δύο, BMW.![]()
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
Την Γερμανίδα φυσικά, έλα δεν θέλω βλακείες....![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
![]()
![]()
3-0 μέχρι στιγμής...
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Τι θες να κάνεις με ένα από τα παραπάνω μοτοσακά;
Σοβαρή ερώτηση - σοβαρή απάντηση θέλω
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Λιακο...
εχει σημασια;
ποια σε κανει να αισθανεσαι ομορφα;
ποια θα ειναι αυτη που μολις τη βλεπεις θα την φανταζεσαι τον εαυτο σου σε μερη ομορφα;
κ οι 2 αξιοπρεπεστατες ειναι, καλες ειναι, αγιες ειναι
Προσωπικα το multi δεν μου αρεσει εμφανισιακα [με χαλαει η μουρη του] αλλα..
εσενα ποια σε φτιαχνει;
αν σε φτιαχνουν κ οι 2, τοτε υπαρχει ενα πολυ απλο κολπο για να δεις ποια εχει το 1% παραπανω
Αποκλεισε μια κ σκεψου οτι θα παρεις την αλλη... αν η επιλογη σου δεν σε γεμιζει κ αισθανεσαι καπως... τοτε μαλλον ηθελες αυτη που απεκλεισες
![]()
Σωστά...Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Τι θες να κάνεις με ένα από τα παραπάνω μοτοσακά;
Σοβαρή ερώτηση - σοβαρή απάντηση θέλω
Η απάντηση είναι: Τα πάντα (στο βαθμό που τα καταφέρνουν)
Εξηγούμαι: Εμένα πλέον η μηχανή ειναι το ΚΥΡΙΟ μέσο μετακίνησης στο σχεδόν 100% των αναγκών μου βρέξει/χιονίσει
Σε σημείο που σκέφτομαι να πουλήσω το αυτοκίνητο γιατί κάθεται.
Άρα θέλω:
- Ευκολο μηχανάκι και όχι μαστόδοντο
- Ευκολία στην πόλη
- Δυνατότηα ταξιδιών
- Μια κάποια εκτός δρόμου δυνατότητα
ζητάω πολλά γιατρέ;![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
άντε παλι...Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
καλα ρωτας????
VERSYS!!!!!!!!!!:rotflmao:
ρε, ΔΕΝ είναι στις επιλογές μου
(δε μου αρέσει, πως να το κάνουμε)
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Το Μulti, δεν το συζητάω...Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
εσενα ποια σε φτιαχνει;
αλλα (δες και την απάντησή μου παραπάνω) είναι κι άλλοι παράγοντες στη μέση, δεν έχω την πολυτέλεια να έχω ένα μηχανάκι μόνο για την κ@υλα μου
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
@Cpt : Άρα αποκλείεις το ντουκάτι.... χώμα δεν μπαίνει... εκτός αν πέφτοντας έχεις μεγάλο τραπεζικό λογαριασμό κι υπομονή.....Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
.....
- Ευκολία στην πόλη
- Δυνατότηα ταξιδιών
........
@ΙΔΙ : Και τα προφυλαχτικά σου Καβασάκι είναι; Κάνε μας την χάρη και πήγαινε παρακάτω.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Σωστά...
Η απάντηση είναι: Τα πάντα (στο βαθμό που τα καταφέρνουν)
Εξηγούμαι: Εμένα πλέον η μηχανή ειναι το ΚΥΡΙΟ μέσο μετακίνησης στο σχεδόν 100% των αναγκών μου βρέξει/χιονίσει
Σε σημείο που σκέφτομαι να πουλήσω το αυτοκίνητο γιατί κάθεται.
Άρα θέλω:
- Ευκολία στην πόλη
- Δυνατότηα ταξιδιών
ζητάω πολλά γιατρέ;![]()
Εύκολα, πανεύκολα και τα δύο είναι. Το Ducati είναι πιο παιχνιδιάρικο λόγω κινητήρα και έχει πιο πολύ fun σίγουρα.
- Ευκολία στην πόλη
Ευέλικτα και τα δύο. Παπία κανονικά. Στενά, περνάνε από παντού, ακόμη και σε τρελό traffic. Το BMW θα ανεβοκατέβει πιο εύκολα πεζοδρόμια και θα το λυπηθείς λιγότερο. Λόγω υδρόψυξης το BMW δεν θα δυσανασχετήσει κολλημένο σε μποτιλιάρισμα ή με τις θερμοκρασίες της Αθήνας το καλοκαίρι.
- Δυνατότηα ταξιδιών
Δεν πρέπει να υπάρχει και τεράστια διαφορά. Σαφώς βέβαια το BMW είναι πιο ταξιδιάρικο, με ελάχιστους κραδασμούς γύρω στις 5000σαλ μόνο, απόλυτα σταθερό στα 160-170, και με αποδεκτή καλυψη από τον αέρα εκεί με την γεγάλη ζελατίνα (ύψος 1,80). Φορτώνεται τρελά (κυριολεκτικά) και δεν διαφοροποιείται η οδική του συμπεριφορά. Ταχύτητα ταξιδίου 160 σταθερά και χωρίς ζόρι. Για το Ducati δεν ξερω από πρώτο χέρι τι ακριβώς γίνεται αλλα όλοι παραδέχονται ότι είναι πόλυ πολύ καλά στημένο στο δρόμο. Φορτωμένο δεν ξέρω.
Μόνο το BMW εκτός δρόμου αν και το απλό θα σου θέσει όρια ρυθμού λόγω του χαμηλού ύψους του. Το Dakar πάλι πάει ΟΠΟΥ θέλεις ανετα και χαλαρά. Το Ducati δεν είναι για χώμα ούτε λόγω ύψους αλλα κυρίως λόγω σεταρίσματος των αναρτήσεων και λόγω ζαντών. Θα περάσει προσεκτικά ενα χωματόδρομο βέβαια αλλα όπως και όλα τα street.
Είχα το Dakar και θα έλεγα ότι θα το ξανάπαιρνα χαλαρά. Έχει το πλεονέκτημα σε σχέση με το απλό GS ότι δεν βρίσκει σε κανένα καθρέπτη αυτοκινήτου το τιμόνι του. Είναι πραγματικά σαν παπί μέσα στην κίνηση και φορτώνεται τρελα (να έβλεπες τι του έβαζα μόνο...). Ταξίδι πήγαινες χαλαρά με 160 και επιτάχυνε (αργα βέβαια) μέχρι τα 170 και μετά ήθελε λίγο χρόνο και ευθεία εως τα 176 τελική. Σταθερότατο και δεν επηρεάζονταν από αερα και πολύ οικονομικό σε κατανάλωση. 320χλμ/τεπόζιτο σε κάθε περίπτωση έως 410χλμ το μέγιστο.
Από την άλλη προσωπικά ανάμεσα στο απλό GS και το Ducati θα επέλεγα Ducati επείδή ναι μεν θα με απασχολούσε περισσότερο σαν μηχανή καθώς και θα με ζόριζε λίγο πιο πολύ στην πόλη, από την άλλη θα ήταν πολύ πιο fun σε όλες τις υπόλοιπες ασφάλτινες χρήσεις.
Γενικά μικρές οι διαφορές τους στα σημεία που αναφέρεις.
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
Ρε συνάδελφε να φύγεις από F650 για να πάς στο F650GS ; Ούτε 1 εβδομάδα δεν θα χαρεί η καρδούλα σου.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
BMW F650GS
Ducati Multistrada 620
Ακούω...
Το χώμα που κάνεις είναι σοβαρό ή περνάει και Harley;
Απ΄ότι έχω καταλάβει τα περισσότερα χλμ τα κάνεις ασφαλτο. Πάρε το Multi και ακόμα καλύτερα το μεγάλο. Στα ταξίδια που γουστάρεις τα κ.εκ παίζουν ρόλο.
Χώρια που τα Multi στην πίστα πάνε γαμάτα....![]()
![]()
Για το Ντακάρ, με απασχολεί το οτι, όντας ψηλότερο και με 21' ζάντα μπροστά δε θα είναι λιγότερο σταθερό σε ταξίδια;Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Είχα το Dakar και θα έλεγα ότι θα το ξανάπαιρνα χαλαρά. Έχει το πλεονέκτημα σε σχέση με το απλό GS ότι δεν βρίσκει σε κανένα καθρέπτη αυτοκινήτου το τιμόνι του. Είναι πραγματικά σαν παπί μέσα στην κίνηση και φορτώνεται τρελα (να έβλεπες τι του έβαζα μόνο...). Ταξίδι πήγαινες χαλαρά με 160 και επιτάχυνε (αργα βέβαια) μέχρι τα 170 και μετά ήθελε λίγο χρόνο και ευθεία εως τα 176 τελική. Σταθερότατο και δεν επηρεάζονταν από αερα και πολύ οικονομικό σε κατανάλωση. 320χλμ/τεπόζιτο σε κάθε περίπτωση έως 410χλμ το μέγιστο.
![]()
(έχουμε κι ένα θεματάκι με το ύψος σοτ ντακάρ αλλα την παλεύουμε με χαμηλότερη σέλα)
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais