Σελίδα 6 από 11 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 151

Θέμα: ρατσισμος στο ελληνικο ποδοσφαιρο?

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    1.Γενικά,οι Έλληνες τού εξωτερικού δεν σκοτώνουν για ένα πεντοχίλιρο.
    2.Τον Παρθενώνα,τον τελείωσα πρίν από 2500 χρόνια.
    3.Αρβανίτες,Τούρκοι,Άγγλοι,Γάλλοι,Πορτογάλοι κλπ,έμαθαν να μιλάνε επειδή τούς έμαθα εγώ.
    4.Για τα πρεζάκια τής Ομόνοιας,φταίω εγώ που δεν τα ανέθρεψα σωστά και δεν είναι ΑΥΤΟΙ ο κανόνας.Πουθενά δεν υπάρχει απόλυτη ευδαιμονία.
    5.Αυτό που φαντάζεσαι,είναι η ΔΙΚΗ ΣΟΥ φαντασία.
    +750

(ειχα αρχισει να απελπιζομε αλλα διαβασα εδω τα ποστ σου και πηρα μια ελπιδα-και οχι μονο τα δικα σου ,ελπιζω να μην μπουν οι γνωστοι και αρχισουν τις ειρωνιες και τις διχως νοημα αντιδρασεις και καταδικασουν αυτες τις ωραιες σκεψεις σε αλλη μια απλη ...διαμαχη ανευ ουσιας.)
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Είσαι ευπρόσδεκτος να έρθεις να δεις και να δοκιμάσεις σαν άντρακλας που είσαι..
    Φαίνεται ότι το πρότυπο του ανδρισμού που έχεις σχηματίσει, περιορίζεται στις ύβρεις εκ του ασφαλούς. Σε προκαλώ λοιπόν να έρθεις να πραγματοποιήσεις τις απειλές σου. Αν δεν έχεις σκοπό να το κάνεις, περιορίσου στις ανδρικές συνήθειές σου, που επιδεικνύεις παραπάνω. Αυτό που σε εκνεύρισε το έχω και μόλις το βρω θα το ξαναστείλω, για να δουν κι αυτοί που δεν είδαν, αυτό που σε έκανε να πιστεύεις ότι έβριζα τη μάνα σου χωρίς λόγο!
    μεγαλη ιδεα εχεις για τον εαυτο σου φιλαρακι.αν νομιζεις οτι θα παρατησω τα παντα για να ανεβω στην αλλη ακρη της ελλαδας για να σου σπασω τα μουτρα κανεις λαθος.εχω πιο σοβαρες δουλειες να κανω.εγω ειπα απλα μην τυχει.δεν εχω βαλει σκοπο της ζωης μου να βρω εναν μαλακα που γραφει στο ιντερνετ και μου βρισε τη μανα.αλλα αν τυχει...
    και επιδη πιστευεις οτι εχεις δικιο.......εγω ρε φιλε να δεχτω οτι εχεις 1000 δικια θελεις??
    το δεχομαι...εβρισες τον ανθρωπο που με γεννησε ρε μαλακα.ζωο.βρισε εμενα.υποτιθεται εισαι και μοτοσυκλετιστης και θες να λεγεσαι και αντρας.....αι σιχτιρ σιχαμα....
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Αυτό που σε εκνεύρισε το έχω και μόλις το βρω θα το ξαναστείλω, για να δουν κι αυτοί που δεν είδαν, αυτό που σε έκανε να πιστεύεις ότι έβριζα τη μάνα σου χωρίς λόγο!
    και την ωρα που εσυ λες αυτα....

http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=38566

καποιοι τιμουν ορισμενα πραγματα.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος
    Ωραία μέρα έκανε και σήμερα.. Να δούμε τι μας περιμένει το καλοκαίρι!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Brolas
    +1 Οι Έλληνες μετανάστες είναι πιο ''Έλληνες'' από εμάς εδώ που έχουμε ξεχάσει τι είμαστε και έχουμε ισοπεδώσει τα πάντα...
    δεν ειναι έλληνες Ελληναράδες ειναι....

αν αγαπάνε την Ελλάδα να μαζέψουν τα λεφτά τους και να ερθουν να τα επενδύσουν στην Ελλάδα που τόσο αγαπάνε...
    αν αγαπάνε την Ελλάδα περισσότερο γιατί έφυγαν κ δεν ξαναγύρισαν ούτε όταν πήραν σύνταξη...
    αγαπάνε την Ελλάδα τον ΑΥΓΟΥΣΤΟ για τον ωραίο ήλιο....

να έρθουν να φάνε τα σκατά που προσφέρει το ελληνικό κράτος και όχι να χαίρονται μονο τις ελληνικές παραλίες....

θυμάμαι τον ελληνοαερικανο στο Ελ. Βενιζέλος που με το που καθυστέρησε 5 λεπτά το αεροπλάνο άρχισε να μας πρίζει τα π@π@ρια με το "εμεις στο USA ειμαστε ετσι...εσεις εδώ θα μείνετε απολίτιστοι""
    oust.....στο USA να πας και να μην ξαναγυρίσεις φυτό....

σιγά μην δεν μπορώ να πιάσω στο στόμα μου τους μετανάστες.....
    ασε έχω συγγενείς μετανάστες και ξέρω απο πρώτο χέρι τη γνώμη ειχαν για αυτούς στη Γερμανία
    και έχω γνωρίσει την ποιότητα του έλληνα της διασποράς που σκάει το καλοκαίρι στην ελληνική

επαρχεία με BMW 500 και το νυχι στο τελευταίο δακτυλο 5 εκατοστά, σαν πολυχρηστικό ελβετικό σουγιά για αυτί και μύτη....

οι ίδιοι που πήγανε και έπλεναν πιάτα, οι ίδιοι ηταν αυτοί που μετέπειτα έπειναν το αίμα των άλλων ελλήνων που πήγαν εκεί....
    και αν δεν σκότωναν ηταν επειδή στη Γερμανία υπήρχε κράτος....
    στο Αμερικα που δεν υπήρχε σκότωναν και οχι για ενα πεντοχιλιαρο αλλά για ένα δολάριο...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005

αν αγαπάνε την Ελλάδα να μαζέψουν τα λεφτά τους και να ερθουν να τα επενδύσουν στην Ελλάδα που τόσο αγαπάνε...
    αν αγαπάνε την Ελλάδα περισσότερο γιατί έφυγαν κ δεν ξαναγύρισαν ούτε όταν πήραν σύνταξη...

να έρθουν να φάνε τα σκατά που προσφέρει το ελληνικό κράτος και όχι να χαίρονται μονο τις ελληνικές παραλίες....

θυμάμαι τον ελληνοαερικανο στο Ελ. Βενιζέλος που με το που καθυστέρησε 5 λεπτά το αεροπλάνο άρχισε να μας πρίζει τα π@π@ρια με το "εμεις στο USA ειμαστε ετσι...εσεις εδώ θα μείνετε απολίτιστοι""

ασε έχω συγγενείς μετανάστες και ξέρω απο πρώτο χέρι τη γνώμη ειχαν για αυτούς στη Γερμανία
    και έχω γνωρίσει την ποιότητα του έλληνα της διασποράς που σκάει το καλοκαίρι στην ελληνική

επαρχεία με BMW 500 και το νυχι στο τελευταίο δακτυλο 5 εκατοστά, σαν πολυχρηστικό ελβετικό σουγιά για αυτί και μύτη....

οι ίδιοι που πήγανε και έπλεναν πιάτα, οι ίδιοι ηταν αυτοί που μετέπειτα έπειναν το αίμα των άλλων ελλήνων που πήγαν εκεί....
    στο Αμερικα που δεν υπήρχε σκότωναν και οχι για ενα πεντοχιλιαρο αλλά για ένα δολάριο...

Για μένα,ο αλβανός έξω από τη χώρα του,είναι ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ένα απόβρασμα.

Για σένα,ο Έλληνας τού εξωτερικού,είναι αυτό που περιγράφεις παραπάνω;
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Για μένα,ο αλβανός έξω από τη χώρα του,είναι ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ένα απόβρασμα.

Για σένα,ο Έλληνας τού εξωτερικού,είναι αυτό που περιγράφεις παραπάνω;
    το σε γενικές γραμμές ειναι λίγο αόριστο .....
    ο συλλογισμός μου είναι επιτηδευμένα ακραίος για να προκαλέσει κάποιες σκέψεις....
    πολλές φορές υπάρχει κ η άλλη όψη του νομίσματος....δεν ειναι ολα οπως θα θέλαμε να είναι...

έχω γνωρίσει αλβανούς που έχουν αυτό που λέει η λέξη τους μπέσα....
    αντίθετα έχω γνωρίσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ....που έχουν μεταμορφωθεί σε δίποδα όντα με BMW.....

ΑΛΛΆ στο ότι οι Έλληνες του εξωτερικού αγαπούν περισσότερο την Ελλάδα απο εμάς είναι μεγάλη π@π@ρια.....
    γιατί???γιατι η αγάπη φαίνεται στην πράξη όχι στη ΘΕΩΡΊΑ...
    και θα σου πω ενα παράδειγμα....

μια ρουμάνα κυνηγημένη απο το καθεστώς Τσαουσέσκου έρχεται στην Ελλάδα , μένει κάποια χρόνια και της κάθεται η επαγγελματική ευκαιρία για Καναδά....
    πάει μενει κάπια χρόνια και γυριζει ...και μας εξομολογείται....δεν αντέχεται ο Καναδάς ...όσα λεφτά και να έχεις....η Ελλάδα εχει κατι διαφορετικό

ΑΥΤΗ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....
    Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΑ ΕΥΡΩ....Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΝΕΟΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ .....

Υ.Γ. προς όλους τους υπέρμαχους της γονιδιακής ανωτερότητας των Ελλήνων ένα εχω να πω
    "HEIL, MEIN FUHRER"
    HEIL HITLER
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    το σε γενικές γραμμές ειναι λίγο αόριστο .....
    ο συλλογισμός μου είναι επιτηδευμένα ακραίος για να προκαλέσει κάποιες σκέψεις....
    πολλές φορές υπάρχει κ η άλλη όψη του νομίσματος....δεν ειναι ολα οπως θα θέλαμε να είναι...

έχω γνωρίσει αλβανούς που έχουν αυτό που λέει η λέξη τους μπέσα....
    αντίθετα έχω γνωρίσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ....που έχουν μεταμορφωθεί σε δίποδα όντα με BMW.....

ΑΛΛΆ στο ότι οι Έλληνες του εξωτερικού αγαπούν περισσότερο την Ελλάδα απο εμάς είναι μεγάλη π@π@ρια.....
    γιατί???γιατι η αγάπη φαίνεται στην πράξη όχι στη ΘΕΩΡΊΑ...
    και θα σου πω ενα παράδειγμα....

μια ρουμάνα κυνηγημένη απο το καθεστώς Τσαουσέσκου έρχεται στην Ελλάδα , μένει κάποια χρόνια και της κάθεται η επαγγελματική ευκαιρία για Καναδά....
    πάει μενει κάπια χρόνια και γυριζει ...και μας εξομολογείται....δεν αντέχεται ο Καναδάς ...όσα λεφτά και να έχεις....η Ελλάδα εχει κατι διαφορετικό

ΑΥΤΗ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....
    Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΑ ΕΥΡΩ....Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΝΕΟΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ .....
    Το "Σε γενικές γραμμές" δεν σημαίνει αοριστία.Σημαίνει γενικός κανόνας.Όπου σε κάθε κανόνα υπάρχουν εξαιρέσεις.
    Υπάρχουν οι Νεοέλληνες που αναφέρεις και που είναι για φτύσιμο και υπάρχουν οι Έλληνες που έχουν μεγαλουργήσει στο εξωτερικό.
    Και μην κάνεις το λάθος και μπερδεύεις την έννοια Ελληνισμός με το απόβρασμα Νεοέλληνας.
    Στο να αγαπώ την Ελλάδα,δεν εμπεριέχεται ούτε ευρώ ούτε BMW ούτε τα σημερινά σκατά λόγω διακυβέρνησης.
    Αγαπώ την ΙΔΕΑ Ελλάδα και όχι τη όποια πολιτική ή κοινωνική κατάσταση που παρασιτεί στην ιδέα αυτή.
    Είμαι υπερήφανος που είμαι Έλληνας,που η λέξη "Μουσική"(και όχι μόνο)δεν υπάρχει σε άλλη γλώσσα και ταυτόχρονα ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ που είμαι Έλληνας όταν συναντώ συμπεριφορές τού τύπου που αναφέρεις.
    Και μην ξεχνάς......στο τελευταίο ανθρωπάριο της όποιας υποστάθμης,που έχει μέσα του κάτι Ελληνικό,υπάρχει μία έννοια που δεν μεταφράζεται σε καμμία άλλη γλώσσα.
    "Φιλότιμο"
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Το "Σε γενικές γραμμές" δεν σημαίνει αοριστία.Σημαίνει γενικός κανόνας.Όπου σε κάθε κανόνα υπάρχουν εξαιρέσεις.
    Υπάρχουν οι Νεοέλληνες που αναφέρεις και που είναι για φτύσιμο και υπάρχουν οι Έλληνες που έχουν μεγαλουργήσει στο εξωτερικό.
    Και μην κάνεις το λάθος και μπερδεύεις την έννοια Ελληνισμός με το απόβρασμα Νεοέλληνας.
    Στο να αγαπώ την Ελλάδα,δεν εμπεριέχεται ούτε ευρώ ούτε BMW ούτε τα σημερινά σκατά λόγω διακυβέρνησης.
    Αγαπώ την ΙΔΕΑ Ελλάδα και όχι τη όποια πολιτική ή κοινωνική κατάσταση που παρασιτεί στην ιδέα αυτή.
    Είμαι υπερήφανος που είμαι Έλληνας,που η λέξη "Μουσική"(και όχι μόνο)δεν υπάρχει σε άλλη γλώσσα και ταυτόχρονα ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ που είμαι Έλληνας όταν συναντώ συμπεριφορές τού τύπου που αναφέρεις.
    Και μην ξεχνάς......στο τελευταίο ανθρωπάριο της όποιας υποστάθμης,που έχει μέσα του κάτι Ελληνικό,υπάρχει μία έννοια που δεν μεταφράζεται σε καμμία άλλη γλώσσα.
    "Φιλότιμο"
    δεν μπορώ να καταλάβω πάντως πως έχετε βγάλει τον κανόνα???
    ποιο ειναι το αντικειμενικό επιστημονικά δείγμα που θα βγάλει ένα κανόνα για ένα μέγεθος που ειναι ποιοτικό και δεν ειναι ποσοτικό....

αυτό που για σένα ειναι καλό για τον άλλο ειναι κακό κτλ...με λίγα λόγια δεν υπάρχει κανόνας...
    απλά ειναι μια απλουστευση και ομαδοποίηση που εξυπηρετει εναν άλφα τρόπο σκέψης....

αυτό με τη λέξη μουσική δεν το κατάλαβα...
    προφανώς εννοείς οτι στο Δυτικό πολιστικό δεν υπάρχει λέξη για τη μουσική...το οποίο ειναι λογικό...
    γιατί ο Δυτικός πολιτισμός ειναι επηρρεασμένος απο τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό....
    προφανώς κάποιος που ξέρει κινέζικα ή Αραβικά θα μας πεις ότι υπάρχει άλλη λέξη για τη μουσική......
    όσο για τη λέξη "φιλότιμο" ...αυτό φίλε μου ειναι απλός εντυπωσιασμός λογικής Λιακόπουλου....σε όλες τις γλώσσεις υπάρχουν λέξεις που δεν έχουν ακριβή απόδοση στα ελληνικά αλλά μεταφράζονται με παραπλήσιες λέξεις ή περιφραστικά....
    στα Γιαπωνέζικα υπάρχουν διαφορετικές λέξεις για το ίδιο πράγμα αν απευθύνεσαι στον πατέρα σου και άλλη αν απευθύνεσαι σε φίλο σου (φυσικά δεν ξέρω γιαπωνέζικα... μου το ειπε φίλη που μαθαίνει γιαπωνέζικα και κινέζικα) .....με τη λογική σου η γιαπωνέζοι ειναι πιο πολιτισμένοι γιατί για το ίδιο πράγμα έχουν ακόμα περισότερες λέξεις απο εμάς....

η γλώσσα ειναι ένα ζωντανό πράγμα και εξελίσσεται μέσα στις κοινωνίες....ας πούμε για τους αρβανίτες υπάρχει η λέξη μπέσα που αντικατοτρίζει το "λόγο τιμής" ......
    όλοι μιλάνε για τον πλούτο της ελληνικής γλώσσας τη στιγμή που καθημερινά χρησιμοποιούμε 1000 - το πολύ - λέξεις....αυτό δηλαδή ειναι πολιτισμός???

αλλά το ζήτημα ειναι οτι δεν υπάρχει γονιδιακή συνέχεια του ελληνικού πολιτισμού που να κληροδοτεί το χάρισμα στους μετέπειτα πολίτες....
    ειναι δυνατόν καποιος να θεωρεί τον ευατό του απόγονο του Πλάτωνα και φιλόσοφο επειδή μεγάλωσε στην Πλάκα??
    η μήπως ο γιος ενος καταπληκτικού χειρούργου θα γίνει εξίσου επιτυχημένος γιατρός αν τον υιοθετήσει ενα ζευγάρι αγράμματων βοσκών στην Ρούμελη??????
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios

Υπεραπλουστεύεις πράγματα και αγνοείς πολύ περισσότερα .............
    Είσαι ΑΣΧΕΤΟΣ με το θέμα των μεταναστών και ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ ανθρώπους ....................
    Το γιατί δεν ΜΠΟΡΟΥΝ να γυρίσουν ακόμα και όταν πάρουν σύνταξη ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ να ρωτήσεις, να σου δώσω το τηλέφωνο των πεθερικών μου . Και ΑΝ πάλι ΤΟΛΜΑΣ πες τους τις ίδιες παπαριές που λες τώρα ...........
    ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ ...............
    ΑΣΧΕΤΕ !!!!!!!!!!!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Και λίγα τα λόγια και τις συγκρίσεις του κώλου για τους Έλληνες μετανάστες !!!!!!!!
    ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

γιατί ρε arxaios δεν είναι ΑΞΙΟΣ να πιάσει στο στόμα του τους μετανάστες?

ποιός είναι ΑΞΙΟΣ να μιλάει για τους μετανάστες?

Εσύ είσαι άξιος στο να κρίνεις ποιός είναι άξιος?

σέ ενα forum ο καθέ ένας λέει την αποψή του,καποιές απο αυτές τις αποδεχόμαστε, καποιές όχι.

Το θέμα είναι αυτές που δεν αποδεχόμαστε να μήν τίς αποδεχόμαστε με επιχειρήματα και όχι με απαξίωση πρός τον άλλον.

και στο κάτω κάτω οι απάντήσεις του zzr2005 εσένα μπορεί να σε εξοργίζουν,εμένα ομως και πιθανόν και κάποιούς αλλους να μας βρίσκούν σύμφωνους.

Εάν όμως σε εξοργίζουν οι απόψεις του προσπάθησε να τις αντικρούσεις με επιχειρήματα και όχι με επίθεση στο άτομο που τις καταθέτει.

φιλικά πάντα γιατί δεν μου αρέσει να ανοίγω διαμάχες,

εισαί λάθος.

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zubitos
    γιατί ρε arxaios δεν είναι ΑΞΙΟΣ να πιάσει στο στόμα του τους μετανάστες?

ποιός είναι ΑΞΙΟΣ να μιλάει για τους μετανάστες?

Εσύ είσαι άξιος στο να κρίνεις ποιός είναι άξιος?

σέ ενα forum ο καθέ ένας λέει την αποψή του,καποιές απο αυτές τις αποδεχόμαστε, καποιές όχι.

Το θέμα είναι αυτές που δεν αποδεχόμαστε να μήν τίς αποδεχόμαστε με επιχειρήματα και όχι με απαξίωση πρός τον άλλον.

και στο κάτω κάτω οι απάντήσεις του zzr2005 εσένα μπορεί να σε εξοργίζουν,εμένα ομως και πιθανόν και κάποιούς αλλους να μας βρίσκούν σύμφωνους.

Εάν όμως σε εξοργίζουν οι απόψεις του προσπάθησε να τις αντικρούσεις με επιχειρήματα και όχι με επίθεση στο άτομο που τις καταθέτει.

φιλικά πάντα γιατί δεν μου αρέσει να ανοίγω διαμάχες,

εισαί λάθος.
    ΑΝ διαβάσεις αρκετά ποστ πριν θα καταλάβεις ΙΣΩΣ καλλίτερα ...............
    ΑΝ πάλι συμφωνείς με τον zzr2005 θα σας παρακαλούσα σιγά - σιγά να την κάνετε για Τίρανα να κάνετε παρεάκι όμορφο με την αγαστή αυτή εθνότητα !!!!!!!!!!
    Αλήθεια ΕΣΕΙΣ Ω, ΚΡΙΤΕΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ, για πείτε μας αν κάνετε παρέα με Αλβανούς και Ρουμάνους ή απλά μας τα πρήζετε ;;;;;
    Γιατί πολύ αμφιβάλλω αν αυτούς που εκθειάζετε τους ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ !!!!!!!!!!

ΑΝ πάλι συμφωνείς με τον zzr2005 θα σας παρακαλούσα σιγά - σιγά να την κάνετε για Τίρανα να κάνετε παρεάκι όμορφο με την αγαστή αυτή εθνότητα !!!!!!!!!!
    Αλήθεια ΕΣΕΙΣ Ω, ΚΡΙΤΕΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ, για πείτε μας αν κάνετε παρέα με Αλβανούς και Ρουμάνους ή απλά μας τα πρήζετε ;;;;;
    Γιατί πολύ αμφιβάλλω αν αυτούς που εκθειάζετε τους ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ !!!!!!!!!!

ακόμα δεν κατάλαβες που είσαι λάθος.

εγώ δεν μίλησα ουτε για Αλβανούς,ουτε για Γάλλους,ουτε για Πορτογάλους.

Ξαναδιάβασε το προηγούμενο μου post μήπως και καταλάβεις γιατί σου την είπα

Υπεραπλουστεύεις πράγματα και αγνοείς πολύ περισσότερα .............
    Είσαι ΑΣΧΕΤΟΣ με το θέμα των μεταναστών και ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ ανθρώπους ....................
    Το γιατί δεν ΜΠΟΡΟΥΝ να γυρίσουν ακόμα και όταν πάρουν σύνταξη ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ να ρωτήσεις, να σου δώσω το τηλέφωνο των πεθερικών μου . Και ΑΝ πάλι ΤΟΛΜΑΣ πες τους τις ίδιες παπαριές που λες τώρα ...........
    ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ ...............
    ΑΣΧΕΤΕ !!!!!!!!!!!!!!!!
    γιατί δεν μπορούν??
    μήπως φοβούνται τους κομουνιστές???
    πέρασε ο κίνδυνος πες τους...μπορούν να γυρίσουν....ηττήθηκε η κομουνιστική απειλή και οι ληστοσυμμορίτες...

φίλε γιατί νομίζεις ότι μόνο εσύ έχεις συγγενείς μετανάστες???
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

το να μην κάνω παρέα με Αλβανούς ή Ρουμάνους δεν σημαίνει ότι τους θεωρώ μειάσματα .....
    ποτέ δεν αρνήθηκα συναναστροφές με μετανάστες

μπορεί να μην κάνω κολλητή παρέα επειδή έχουν άλλη κουλτούρα, μιλούν άλλη γλώσσα, έχουν άλλο τρόπο διασκέδασης κτλ...
    αυτό απο το να τους θεωρώ κατώτερους απέχει όσο απέχει ο homo sapiens απο τον σύγχρονο άνθρωπο.....
    αν και σε μερικές περιπτώσεις απ ότι βλέπω δεν απέχει και πολύ ο πρώτος με το δεύτερο...
    απευθυνω λοιπόν χαιρετισμό στους απανταχού ελληναράδες homo sapiens.....
    .....
    ΟΥΓΚΚΚΚ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ....ΟΥΓΚΚΚ
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΡΟΠΑΛΟ ΠΡΙΝ ΚΑΒΑΛΗΣΕΤΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ....
    ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ Κ ΠΤΕΡΟΣΑΥΡΟΙ ......ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΊ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗς ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ....

....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 15/02/2006, 22:13
  2. Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2005, 09:24
  3. ΥπαρΧει Διαφορα Στο Ελληνικο Cbr 600 F Kai Το Γερμανικο???
    από ΣΤΑΥΡΟΣ στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 03/03/2005, 12:13
  4. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2004, 21:47
  5. παγκοσμιο s/m στο ελληνικο!
    από Valentino_Ptossi στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 30/10/2004, 19:31

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία