θυμαστε το πρωτο?
πετυχα μια παραλλαγη .........
χττπα με
θυμαστε το πρωτο?
πετυχα μια παραλλαγη .........
χττπα με
Dorsoduro 750 & Norton 16H
απιστεύτου![]()
αλλα τοσο καψιμο δεν το αντεχω πια![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
19 με το ζορι :rotflmao: :rotflmao:
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Στρώσε κώλο Ozzzzzzάκο μου για τις πανελλήνιες και άσε τα παιχνίδια γιατί.....όχι 19 με το ζόρι αλλά ούτε για 5 με το ζόρι δεν σε κόβω!!!!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: (άσχετο...Τα πας καλά με τα μαθήματα ή το καλοκαίρι θα βάζουμε αγριορίγανη στην χωριάτικη από τα χωράφια σου?!) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
19 με το ζορι :rotflmao: :rotflmao:
Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ,Η KAWASAKI ΟΧΙ...
βιολογια-πληροφορικη-εκθεση-αρχες οργανωσης και διοικησης επιχειρησεων παρα πολυ καλος..αριστος σχεδον
φυσικη αρκετα καλα
μαθηματικα δεν ειναι το φορτε μου![]()
αλλα ευτυχως με ανεβαζουν τα υπολοιπα
εισαι καμενος
ρε
Αριστο!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..
Ρε συ fanta, όταν δεν ψάχνεις στο ebay ψάχνεις παιχνίδια..;![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
καλα ρε, με παρακολουθεις????!?!?!?!?!?!
ebay ειναι αρρωστεια φιλε μου, μακριαααααααααααααααααααααααααααααααα!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H