vagelis900, οταν η σημαια ειναι κατεβασμενη ο οδηγος θεωρειται out of order:rotflmao:
vagelis900, οταν η σημαια ειναι κατεβασμενη ο οδηγος θεωρειται out of order:rotflmao:
Φίλε menos,φαίνεται οτι προσπαθείς να είσαι όσο πιο σωστός γίνεται..Σειρά μου να πάρεις κι από μένα μερικές
..Και καθότι και μοτοσυκλετιστής,πιστεύω θα έχεις τα μάτια σου 15..
![]()
![]()
![]()
vagellis900, Δυστηχως οτι συμφερει, τους νομους αν δεν τους γνωριζεις εισαι στα πλοκαμια του καθε επαγγελματια, καθε επαγγελματος.
1o περιστατικο.....φτανω με το κτελ απο Λευκαδα γυρω στις 10.30 στον Κηφισσο...εκει που ξεκιναω να παω για ταξι και να περιμενω στην σειρα μου πριν προλαβω να φτασω...μου τιν πεφτουν 3 ταξιτζηδες ..ο ενας ελα κοπελια θα σε παω εγω....ο αλλος εχει παρει ηδη τα πραγματα μου και τα εχει βαλει στο πορτμπαγκαζ πριν με ρωτησει ακομα που παω....και μου ανοιγει την πορτα να μπω...μπενω και εγω...... και οταν του λεω που να με παει πως δεν με πεταξε εξω(Ανω Γλυφαδα ηθελα να παω )....αφου εφαγε μερικα μπινελικια και μετα απο τοση κουραση που ειχα δεν το συνεχισα...
2ο περιστατικο εδω Λευκαδα
περνω τηλ.στην πιατσα γιατι εβρεχε παρα πολυ..ερχετε το ταξι και ξεκιναμε.....τι να πω...
οτι περασε το ΣΤΟΠ με 80χιλ χωρις να κοιταξει... και αν ερχοταν κανενας(μηχανη, αυτοκινητο.. )
θα μπαιναμε ολοι μαζι στο βενζιναδικο?οτι σε μια στροφη που ολοι φευγουν ακομα και με 40χλμ
τιν πηρε με 60χλμ και παραλιγο να κανω παρεα σε ενα χωραφι με σπαρμενα κουκια με αλλα δυο αυτοκινητα που ειχαν φυγει πριν 2 μερες?
Και σας μιλαω για 2 χλμ.αποσταση αρκετη για να παει η καρδια μου στην πατουσα απο τον φοβο μου....
Συμφωνω και εγω οτι υπαρχουν και πολυ ΣΩΣΤΟΙ επαγγελματιες αλλα υπαρχουν και καποιοι ΑΛΛΟΙ που σκεπαζουν εσας τους σωστους για λιγα ευρω παραπανω.....βαζωντας σε κινδυνο με πολλους τροπους την ζωη του επιβατη(πελατη),την ζωη του πεζου, την ζωη του ποδηλατη,την ζωη του ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗ...
καλα μη νομιζεις, κ μεις στους ιδιους δρομους τσουλαμε, απλα αν κοπανησεις με μηχανη εσυ σπασεις φλασακι, αλλα ο μηχανοκινητος ενα γονατο!Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
1)Νεους κ Νεες οδηγους που απο την ημερα που ανακαλυψαν τα alarm εμαθαν που να παρκαρουν και να κλειδωνουν φευγοντας.
2)Delivery, που παρολο τα παιδια βγαζουν και αυτα το μεροκαματο τους και συχνα πυκνα μας ρωτουν για διευθυνσεις εχουν το κακο συνηθειο να προσπερνουν απο δεξια η να κανουν σφηνες απο κει που δεν τους περιμενεις (πολλες φορες χωρις καν τα αναγκαια φωτα και φρενα).
3)Μεθυσμενοι. αυτο το αφηνω στην φαντασια σας....
4)Ανωμαλοι και χασικλιδες που επιδιωκουν η να σε γμσν η να σε φανε λαχανο για να αρπαξουν τις εισπραξεις σου και το αγαπημενο μου
5) "Οι βασιλιαδες ολων των δρομων" "Το μεγεθος μετραει".... Τα αγροτικα 4χ4 "Πισω π@υστη εχω λαμαρινες που δεν καταλαβαινουν ουτε Stop ουτε κανενος το κ@λ@".
Η λιστα ειναι μεγαλη...![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Καλα ειναι να διαβασεις oλα τα μηνυματα απο την αρχη...Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
καλα μη νομιζεις, κ μεις στους ιδιους δρομους τσουλαμε, απλα αν κοπανησεις με μηχανη εσυ σπασεις φλασακι, αλλα ο μηχανοκινητος ενα γονατο!
Εκτος αυτου να σου θυμισω οτι και ο μηχανοκινητος πρεπει να κανει κατι για τον εαυτο του εκτος της ζητιανιας της προσοχης των αλλων...... Π.Χ. ποσοι απο εμας χρησιμοποιουμε τον τσαμπουκα ( για ιστορια 0.5 sec) μονο και μονο επειδη εχουμε νομικα δικιο αδιαφοροντας οτι ο αλλος θα σπασει μονο το φλας του και εμεις το γονατο μας ????![]()
ξεκινησα ..............αλλα οταν ειδα οτι ειναι τοσες σελιδες τρομαξα κ ποσταρα αυτο που ειχα να πω!Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Καλα ειναι να διαβασεις oλα τα μηνυματα απο την αρχη...
![]()
Στο θεμα μας
Καμμια απεργια ποτε λετε να κανετε να κυκλοφορησουμε και εμεις σαν ανθρωποι ? :rotflmao:
το θέμα με τους οδηγούς ΤΑΧΙ , είναι πολύ μεγάλο και είναι ενα παρακλάδι της Ελληνικής Οδικής Αγωγής.
Έχω φίλο που είναι οδηγός ΤΑΧΙ και ταυτόχρονα συνηδητοποιημένος αναβάτης μηχανής. Παρόλα αυτά όμως , ο ίδιος παραδέχεται οτι έχει κάνει βλακείες όταν οδηγεί το ΤΑΧΙ , εις βάρος μηχανών. Δυστυχώς για τους οδηγούς αυτούς , 8 ώρες κίνησης (ίσως και 10) μέσα στο χάος της Αθήνας (κυρίως) είναι πιο κουραστικό απο οτι φανταζόμαστε.
Γιατί το λέω;... μα γιατί ΄θεωρούμε εαυτούς ώς "καλύτερους οδηγούς" και ρίχνουμε το βάρος των περιπτώσεων πάντα σέ άλλους. Φίλος πιο πάνω ανέφερε το "0,5sec τσαμπουκά" που όλοι μας κάνουμε και μάλιστα το θεωρούμε κεκτημένο μας , είς βάρος άλλων με την "σφήνα-χώσιμο" που θα πράξουμε.
Ο δρόμος θέλει σεβασμό αλλά και ΣΚΕΨΗ πάνω στο τιμόνι. Αν σκέφτεσαι ενώ κρατάς την μπάρα της μηχανής ή του Ι.Χ. είναι 99% σίγουρο οτι θα αποφύγουμε το ατύχημα. Γιατί;
ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ!...με προτεραιότητα ή χωρίς αυτήν.
και αυτό είναι η ΄καλύτερη συμβουλή προς κάθε φίλο εδώ μέσα, οτι και αν οδηγεί.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από gregorgeous89
Εγώ γιατί δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τα ταξi???![]()
εγώ πάλι 6 μηνες νοσοκομειο επειδη ενα ταξι μπηκε στο ρευμα μου και με τρακαρε μετωπικα!
ουτε τηλεφωνο δεν πήρε ο τύπος να δει αν τελικα εζησα στο νοσοκομείο!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
εγώ πάλι 6 μηνες νοσοκομειο επειδη ενα ταξι μπηκε στο ρευμα μου και με τρακαρε μετωπικα!
ουτε τηλεφωνο δεν πήρε ο τύπος να δει αν τελικα εζησα στο νοσοκομείο!
![]()
τι ηθελες να κανει?
να μαθει τα χειροτερα κ να χει μια ζωη τυψεις??
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
τι ηθελες να κανει?
να μαθει τα χειροτερα κ να χει μια ζωη τυψεις??
![]()
![]()
![]()
![]()
κοίτα να δεις που έχεις και δίκιο!!!
και γω ο μαλάκας τον παρεξήγησα τον άνθρωπο!!
![]()
![]()
![]()
εγω παλι θα πω κατι που ειπωθηκε στο μαθημα ασφαλους οδηγησης στην πολη που ειχε διωργανωθει απο το 0-300 και μιλησε ο θανασης ο χουντρας και με το οποιο συμφωνω απολυτα !!!!!!!!!!!οι ταξιτζιδες ειναι η πιο ακινδινη ομαδα οδηγων.ο λογος ειναι οτι ξερεις παντα τι θα κανουνε !!!!!!!!!!
συμφωνω απολυτως με αυτο.
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Δεν υπαρχει λιγοτερο απο 10ωρο στο ταξι.Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Δυστυχώς για τους οδηγούς αυτούς , 8 ώρες κίνησης (ίσως και 10) μέσα στο χάος της Αθήνας (κυρίως) είναι πιο κουραστικό απο οτι φανταζόμαστε.
Gandalf
Κολλητος που ειναι ταξιτζης τρακαρε και ενω η κοπελα που τον χτυπησε ειχε παραβιασει στοπ,αφου ηρθε η αστυνομια και κατεγραψε το συμβαν λεει:μαλακα ταριφα,στραβε.και φευγει.
Το οτι ειχε παραβιασει εκεινη το στοπ μαλλον δεν της ελεγε κατι.
Επειτε ο κολλητος μου αναρωτηθηκε:
οδηγαω 5 χρονια,φερομαι σε ολους τους οδηγους με απολυτο σεβασμο,και πως αντιμετοπιζουν εκεινοι εμενα?Μ@λ@κ@ ταριφα!!!
Ε λοιπον να...... και εμενα!
Το τι κανουν οι ολοι οι υπολοιποι οδηγοι?
Οδηγω το φορτηγο και πρεπει να προσεχω,το παπι που προσπερναει απο δεξια,το αλλο απο αριστερα,το αμαξι που εβλεπε τις γκομενες και σταματησε κατω απο την καροτσα,τους πεζους που πεταγονται απο οπου μπορεις να φανταστεις και τον καθε βλακα που παρκαρε πανω στην γωνια και το φορτηγο δεν περναει.
Ενας απο ολους αυτους σκεφτηκε ποτε οτι αν τον ''αγγιξει'' λιγο η καροτσα θα τον κανει χαλκομανια στην ασφαλτο?
www.tsakosart.gr
Νοιωθω καλα που ειμαι απο τη χωρα σου Σωκρατη και ας εχω τσιμπλα στο ενα ματι.