Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 63

Θέμα: Ο αναποφάσιστος αγοραστής

Παλαιό μέλος
    Ξεθάβω το topic λόγω κάποιων νέων δεδομένων...

- Το strada πλέον € 6.390

- Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να μπορώ να πάρω Honda με ως και 30% έκπτωση (επειδή είναι πελάτης μας ο Σαρακάκης)... Πάει να πεί, ας πούμε, CBF500 γύρω στα € 4.500... καλό;

Πάντως όποια απόφαση παρθεί μάλλον μετά την έκθεση στο Ελληνικό τον Απρίλιο... έχω καιρό να το σκεφτώ επομένως

Νέο μέλος Το avatar του/της boos

meta ton aprilio

tote tha exeis jekathari apopsi sxetika me to ti prepei n apareis,
    kane tin kalyteri epilogi arkei na ksereis ti theleis giati to kathe mixanaki einai diaforetiko
    boss
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Retired Rider Το avatar του/της 675

Re: Ο αναποφάσιστος αγοραστής

Αρχικά δημιουργήθηκε από anf125
    4. Kawasaki ER-6
    +: Καλός δυνατός 2κύλινδρος κινητήρας, αξιόπιστο (μέχρι στιγμής), ευκολοδήγητο, λογική τιμή
    το φαναρι στο φ ειναι απλα ακαταμαχητο...:smilea:

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EKEINOS
    Ο καθενας εχει την επιλογη του και τις προτημησεις του και αγοραζει αυτο που θέλει.Για 7000 2 χρονων μισθοι το απαιτεις τουλαχιστων για 1-2 ωρες αν δεν μπορουν, υπαρχουν αλλοι που μπορουν.Το GSR το ειχα 2 μερες KTM 990 ABS 3 μερες FAZER600 και το TDM900 απο 3 ωρες εκαστο, με ολα εκανα μια διαδρομη 60χιλ την ιδια καθε φορα που την ηξερα καλα και τελικα αγορασα το V-STROM 650 ΑΒΣ γιατι δεν βρηκα καλυτερο.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Εκανες βολτα τα θηρια για να καταληξεις στο Στρομα 650??
    Μετα απο τα αλλα που εκανες βολτα θα επρεπε να του βαλεις φωτια και να το καψεις!

Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΚΑΤΕΜ

ΤΟ 990 ΚΑΙ ΤΟ ΔΩΣΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΠΙΣΩ ΤΟ ΠΑΠΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟ ΙΝΟΒΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp

Re: ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΚΑΤΕΜ

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    ΤΟ 990 ΚΑΙ ΤΟ ΔΩΣΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΠΙΣΩ ΤΟ ΠΑΠΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟ ΙΝΟΒΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.
    Κοιτα εγω επειδη δεν μπορω να το δωσω το παλιο ΚΤΜ, το κραταω μαζι με το Ινοβα...
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Αντε να βάλουμε και κανένα αντρικό μαχανάκι

Στρίβει, φρενάρει, δεν καίει, δεν χαλάει, ανταλακτικά φτηνά, δεν σε πιάνει η ψυχή σου όταν ανοίγεις το γκάζι, και με ήχο.......

PS Δεν έγραψα "πάει" αλλά αρκετά από αυτά που σκέφτεται ο φίλος τα έχει στεγνα.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	b_breva.jpg 
Προβολές:	219 
Μέγεθος:	47,4 KB 
ID:	72773
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Παλαιό μέλος
    Ξεθάβω το topic λόγω κάποιων νέων δεδομένων...

- Το strada πλέον € 6.390

- Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να μπορώ να πάρω Honda με ως και 30% έκπτωση (επειδή είναι πελάτης μας ο Σαρακάκης)... Πάει να πεί, ας πούμε, CBF500 γύρω στα € 4.500... καλό;

Πάντως όποια απόφαση παρθεί μάλλον μετά την έκθεση στο Ελληνικό τον Απρίλιο... έχω καιρό να το σκεφτώ επομένως

Κατόπιν της εκθέσεως έχουμε τα εξής δεδομένα :

O νέος Πήγασος με μάγεψε κυριολεκτικά... στο ασημί χρώμα με τις κόκκινες φωτιές... έχει ιδανικό ύψος, άνετο κάθισμα,΄μεγάλο κόψιμο τιμονιού, αρκετά ελαφρύ για 600ρι, έχει όμορφα και σύγχρονα όργανα, παίρνει και χαμηλή ζελατίνα... και τιμή λογική. Μόνο πρόβλημα η γαμ@$@$@η αντιπροσωπεία... αν και από νέους κατόχους ακούγεται πως έχουν βελτιωθεί τα πράγματα. Το ότι είναι μονοκύλινδρο ίσως είναι και βολικότερο αφού είναι η πρώτη μεγάλη μηχανή και δεν σκοπεύω να κάνω μακρινά ταξίδια.

CBF 500/600.
    To 600 το απορρίπτω γιατί είναι θηρίο και αρκετά μπροστά το τιμόνι. Το 500 είναι πιο ελαφρύ και προσιτό, αλλά με χαλάει λίγο το παλιού στυλ όργανα και φανάρι... Βρήκα και τον άνθρωπο του Σαρακάκη που μου υπέδειξαν να συζητήσω για έκπτωση αλλά δεν μπορούσε να μου δώσει απάντηση επί τόπου, είπε να τον πάρω τηλέφωνο από Τρίτη. Άν μπορώ ναα πετύχω κάνα -20% θα είναι σημαντικό δέλεαρ, +θα έχω ήσυχο το κεφάλι μου για σέρβις κλπ... Αλλιώς χλωμό... Α έχει και ABS... +

ER6
    Πολύ καλή θέση οδήγησης επίσης, όλοι λένε και τα καλύτερα λόγια για τον κινητήρα... με χαλάει όμως αισθητικά η μάσκα... Γενικά δεν μου πάει και η Kawasaki (ωχωχ δε θέλω να πυροδοτήσω διαμάχη) Βγαινει και με ABS επίσης...

Τελικά νομίζω αν δεν είχα την ανησυχία για την αντιπροσωπεία της Aprilia δε θα σκεφτόμουν κάτι άλλο... τι διάολο παίζει ρόλο και το ένστικτο... ότι κάτι σου αρέσει και σου ταιριάζει... και υπάρχουν και πρακτικά επιχειρήματα... τα έχω νομίζω και τα 50 αλογάκια, δε μιλάμε για 175 που είχε βάλει στο μάτι τις προάλλες μια φιλενάδα μας (no offense)

Λέω να πάω να το ζητήσω για test και έπεται συνέχεια

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    er-6F ? Δοκίμασες? Στα φετινά χρώματα είναι ένα κατάμαυρο, απίστευτο!!
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
    er-6F ? Δοκίμασες? Στα φετινά χρώματα είναι ένα κατάμαυρο, απίστευτο!!
    Ναι. Καλύτερο το f, μόνο ξέρεις τί; Όλα τα μοντέλα με fairing έχουν το τιμόνι λίγο πιό... μακριά, και ακόμα περισσότερα τα όργανα... και με ξενίζει αυτό. Προτιμώ το τιμόνι και τα όργανα κοντά. Συνήθεια από το παπί μάλλον.

Παλαιό μέλος
    Ιδού η... ένοχη για του λόγου το αληθές

Όνομα:	pegaso07.jpg 
Προβολές:	155 
Μέγεθος:	82,6 KB 
ID:	85596

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    Συνήθεια από το παπί μάλλον.
    Α γεια σου! Μήπως είναι καιρός να την αποβάλεις? Είναι κρίμα να απορρίπτεις τόσα καλά μηχανάκια για αυτό το λόγο.

Πάντως με το φαίρινγκ σε αποστάσεις >100 χλμ είναι τεράστια η διαφορά! Δε φαντάζεσαι πόσο πιο ξεκούραστα καταπίνονται τα χιλιόμετρα
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Παλαιό μέλος
    Α γεια σου! Μήπως είναι καιρός να την αποβάλεις? Είναι κρίμα να απορρίπτεις τόσα καλά μηχανάκια για αυτό το λόγο.
    Δεν απορρίπτω, μεταφερω την εντύπωση μόνο. Δεν είναι ίσως τυχαίο πως πολλοί από παπί μεταπηδούν συχνά σε εντουράκι... ή μοταρντάκι. Εδώ βέβαια πάμε από 125 σε 660 cc αλλά η θέση παραμένει γνώριμη.

Πάντως με το φαίρινγκ σε αποστάσεις >100 χλμ είναι τεράστια η διαφορά! Δε φαντάζεσαι πόσο πιο ξεκούραστα καταπίνονται τα χιλιόμετρα
    Δεν αμφιβάλω, αλλά και το strada, εμ, pegaso έχει ένα μικρό fairing... και μπορείς να βάλεις και ψηλότερο. Είπα άλλωστε ότι δε σκοπεύω μακρινά ταξίδια ούτε να βάλω φωτιά στα χρονόμετρα

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    κουκλα

Όνομα:	er-6f.jpg 
Προβολές:	147 
Μέγεθος:	39,8 KB 
ID:	85597
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

Kawasaki for life... Το avatar του/της Brolas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
    κουκλα
    +1
    Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ,Η KAWASAKI ΟΧΙ...

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •