...που απουσίαζε από το πάρτυ της Βουλιαγμένης
Καλημέρα ...
Αν μπορούσες να μας το κάνεις λίγο πιο λιανά, εγώ δεν το πιασα πάντως....
Άσχετο.... έχεις nikon φωτομηχανή????
Ταξίδια με φωτογραφικές μηχανές ή με δίκυκλες μηχανές, όπως και να έχει
μας χαλαρώνουν και μας χαρίζουν ξεχωριστές στιγμές http://www.lightrap.net
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikonian
συμφωνώ και επαυξάνω
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Συνθηματικά μυρίζομαι και ο νοων νοήτω
![]()
![]()
[i]Συνθηματικά μυρίζομαι και ο νοων νοήτω
![]()
[/B]
ΑΚΡΙΒΩΣ
Όσοι 40αρηδες ήταν εκεί, γνωρίζουν, όσοι πάλι δεν ήταν....καλλίτερα να μην τους στενοχωρήσουμε.
Να το πάρει το ποτάμι.
Το πάρτι που έγραψε ιστορία, με τον Λ. Κηλαηδόνη να τραγουδάει πάνω σε μια εξέδρα , μέσα στη θάλασσα και κανα μύριο Αθηναίοι και άλλοι να παρακολουθούν ΕΝΕΡΓΑ , ή ξάπλα στην πλαζ της Βουλιαγμένης, με μαγιώ (μερικοί χωρίς μαγιώ, γιατί εμποδίζει στις περιπτύξεις).
Το θυμήθηκα χθές που μπήκα στο μπάνιο και είδα πολλά κιλά και λίγα μαλλιά.:rotflmao:
εγω παλι επειδη ειναι μοτοσυκλετιστικο το φορουμ νομιζα οτι ελεγες για το παρτυ της βουτας![]()
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
ΑΚΡΙΒΩΣ
Όσοι 40αρηδες ήταν εκεί, γνωρίζουν, όσοι πάλι δεν ήταν....καλλίτερα να μην τους στενοχωρήσουμε.
Να το πάρει το ποτάμι.
Το πάρτι που έγραψε ιστορία, με τον Λ. Κηλαηδόνη να τραγουδάει πάνω σε μια εξέδρα , μέσα στη θάλασσα και κανα μύριο Αθηναίοι και άλλοι να παρακολουθούν ΕΝΕΡΓΑ , ή ξάπλα στην πλαζ της Βουλιαγμένης, με μαγιώ (μερικοί χωρίς μαγιώ, γιατί εμποδίζει στις περιπτύξεις).
Το θυμήθηκα χθές που μπήκα στο μπάνιο και είδα πολλά κιλά και λίγα μαλλιά.:rotflmao:
Μόνο να φανταστώ μπορώ ......... άλλα χρόνια τότε αν και δεν έιναι πάρα πολύ πίσω![]()
Τόσο καλό ήταν;![]()
..αν και τι με νοιάζει.. εγώ παιδάκι ήμουν τότε.. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΑΚΡΙΒΩΣ
:rotflmao: xaxa ,ετσι εξηγειτε
μαλιστα , μαλιστα & εγω ειχα παει και με εξαιρετο μελος του forum
kai oντως παρα πολυ καλη εμπειρια![]()
και μεγαλη περιπετεια και οπως πηγαμε αλλα και οπως φυγαμε....
εγωκατι θυμαμαι αλλα απο την αλλη ειμαι τα ιδια κιλα με τοτε:rotflmao:
![]()
Κι εγώ κάτι θυμάμαι και έχω τα ίδια κιλά, αλλά λιγότερα μαλλιά....Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
εγωκατι θυμαμαι αλλα απο την αλλη ειμαι τα ιδια κιλα με τοτε:rotflmao:
![]()
![]()
Εγώ τα θυμάμαι ΟΛΑ και έχω τα ίδια κιλά και τα ίδια μαλλιά ...!!Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Κι εγώ κάτι θυμάμαι και έχω τα ίδια κιλά, αλλά λιγότερα μαλλιά....![]()
Υ.Γ.1
Ρε Βύρωνα, δεν ήσουν μαζί με μια Ισμήνη από Αμπελόκηπους μεριά ??
Υ.Γ.2
Ποιος θυμάται το όνομα του Αρχιαρχίδα που έκανε εκ των υστέρων τα σχόλια για "ασπονδύλωτα μαλάκια " ??![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Δλδ τι θες να πεις; Οτι έχουμε μοιραστεί και γκόμενες, εκτός από εκκεντροφόρους;Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Υ.Γ.1
Ρε Βύρωνα, δεν ήσουν μαζί με μια Ισμήνη από Αμπελόκηπους μεριά ??
Υ.Γ.2
Ποιος θυμάται το όνομα του Αρχιαρχίδα που έκανε εκ των υστέρων τα σχόλια για "ασπονδύλωτα μαλάκια " ??![]()
![]()
(οχι με μια Άννα από την Αμφιάλη ήμουνα)![]()
ασπονδύλωταΠοιός ήταν ο λεξη-πλάστης ;
Όταν έφυγες ...!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
με μια Άννα από την Αμφιάλη ήμουνα
(εγώ ρωτάω για όταν πήγες ...)![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...