Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 48

Θέμα: ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Exclamation ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΧΕΙ ΑΓΩΡΑΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΝΑ ΝΑΙ ΠΙΟ ΣΕ ΤΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑΤΙ ΒΡΗΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΦΕΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 250Ε ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ Η ΒΟΛΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΥΧΝΕΣ
    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

http://www.nea-peramos.gr/

To infinity...and beyond! Το avatar του/της argy_kap

Re: ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από alex-vstrom
    ΕΧΕΙ ΑΓΩΡΑΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΝΑ ΝΑΙ ΠΙΟ ΣΕ ΤΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑΤΙ ΒΡΗΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΦΕΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 250Ε ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ Η ΒΟΛΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΥΧΝΕΣ
    Εγώ έχω εδώ και καιρό σύστημα της Autocom (http://www.autocom.co.uk). To έβαλα μετά απο αρκετό ψάξιμο, ανήκει στα ακριβά αλλά είναι απίστευτο.....

Είναι μόνιμα πάνω στην μηχανή, έχει clip που μπαίνει πάνω στα ηλεκτρικά της μηχανής και λειτουργεί με το γύρισμα του διακόπτη, μικρόφωνα και ακουστικά τα περνάς μόνιμα μέσα στα κράνη και για να σου πω την αλήθεια δεν καταλαβαίνεις οτι υπάρχουν....Η ποιότητα του ήχου είναι άψογη μέχρι τα 195χλμ που το εχω πάει, έχει υποδοχή για mp3 player, κινητό και θέση για ασύρματο για επικοινωνία με άλλη μηχανή. Έχει noise canceling που σημάινει οτι δεν ακούς και τον περιφεριακό θόρυβο της μηχανής άσε που λειτουργεί μόνο όταν μιλάς......όταν ακούτε μουσική και μιλήσεις ρίχνει την ένταση της μουσικής κατά 50% για να μιλάς και μετά απο 3 secs την ανεβάζει πάλι σταδιακά....

Θα δείς αρκετές πληροφορίες και στο site τους αλλά για εμένα ήταν απο τα πιο χρήσιμα extras που έβαλα....η ποιότητα του είναι άριστη και το καταλαβαίνεις και μόλις το βγάλεις απο το κουτί....πρέπει να έχει και demo στο site τους.......

Αν κάνεις βόλτες με την κυρία σου σίγουρα θα το χαρείτε...

Ελπίζω να βοήθησα....

εχει και στο lidl!

ότι πληρώνεις πάιρνεις!

ayto apo to lidl to exv alla polla parasita panikos mexri poy se xtipaei o ponokefalos
    (((argy_kap)) poso phge to mali
    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ayto apo to lidl to exv alla polla parasita panikos mexri poy se xtipaei o ponokefalos

στην έκθεση είδα τηλεπικοινωνια μεσω bluetooth!

Πολυ μικρη καταναλωση, μεγαλη εμβελεια ακομα και για επικοινωνεία με διπλανή μηχανή και τιμή 160? έκαστος!

λεσ γιαυτο που μπενει με κλιπσ πανω στο κρανος costa
    η καπιο αλο
    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

155 λιρες Αγγλίας....σε προσφορά.....με τα μεταφορικά και κάποια extra που ήθελα εγώ για το kit.....αλλά σου λέω και πάλι οτι δεν έχει καμία μα καμία σχέση με αυτά που έχεις δει.... είχα δοκιμάσει κατι @@ πριν και αυτό είναι αλλού!

Αμα δεις στο site τους, θα δείς οτι το χρησιμοποιεί η Williams F1 team και πολλοί άλλοι.....

λεσ γιαυτο που μπενει με κλιπσ πανω στο κρανος costa
    η καπιο αλο

Σε ένα περίπτερο στην έκθεση τα είδα προς το τέλος της! Από ότι μπορείς να καταλάβεις από μια ματιά που του έριξα είδα ότι είχε πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Πήρα το ένα ακουστικό εγώ και το άλλο ο θείος μου και απομακρυνθήκαμε σε απόσταση σίγουρα μεγαλύτερη των 10m και τον άκουγα μια χαρά! Στο δρόμο δεν ξέρω πως θα ναι με τον αέρα των χιλιομέτρων πάντος σίγουρα φαίνεται καλό αλλά και ακριβό!

Ίσως με παζάρια να μπορείς να πετύχεις και καλύτερη τιμή!

Αρχικά δημιουργήθηκε από argy_kap
    155 λιρες Αγγλίας....σε προσφορά.....με τα μεταφορικά και κάποια extra που ήθελα εγώ για το kit.....αλλά σου λέω και πάλι οτι δεν έχει καμία μα καμία σχέση με αυτά που έχεις δει.... είχα δοκιμάσει κατι @@ πριν και αυτό είναι αλλού!

Αμα δεις στο site τους, θα δείς οτι το χρησιμοποιεί η Williams F1 team και πολλοί άλλοι.....

Αργύρη έχεις δίκιο φαίνεται πολύ ενδιαφέρον και μόνο από το site!Αντιμετώπησες εσύ κανένα πρόβλημα με τον ήχο ή οτιδήποτε?

η μπαταρία πόσο σου κρατάει Αργύρη?

Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
    Αργύρη έχεις δίκιο φαίνεται πολύ ενδιαφέρον και μόνο από το site!Αντιμετώπησες εσύ κανένα πρόβλημα με τον ήχο ή οτιδήποτε?
    Ποτέ.....χτες μάλιστα απολαμβάναμε το ηλιοβασίλεμα στο Τρίκερι (στο πόδι του παγασητικού) ακούγωντας Cafe Del Mar απο το Autocom και σκεφτόμουνα πόσο καλή αγορά ήταν....η ποιότητα κατασκευής είναι άριστη. Αν το σκέφτεσαι Κώστα να δώσεις λεφτά για τέτοιο σύστημα για μένα είναι η μόνη σου επιλογή.....Απο την στιγμή που το προσαρμόζεις και στο κράνος σωστά δεν του ξαναδίνεις σημασία......

Δεν έχει μπαταρία ρε! στα ηλεκτρικά της μηχανής μπαινεί η δική μου έκδοση.....είχε μάλιστα και φισάκι που μπαίνει σε φίσα κάτω απο το ντεπόζιτο και το αρνητικό το βάζεις στον πόλο της μπαταρίας.....όποτε ανάβεις την μηχανή ανάβει....δεν με έχει απασχολήσει ποτέ......

Αν περάσετε απο Βόλο να πιούμε καφέ να το δείτε

Ποτέ.....χτες μάλιστα απολαμβάναμε το ηλιοβασίλεμα στο Τρίκερι (στο πόδι του παγασητικού) ακούγωντας Cafe Del Mar απο το Autocom και σκεφτόμουνα πόσο καλή αγορά ήταν....η ποιότητα κατασκευής είναι άριστη. Αν το σκέφτεσαι Κώστα να δώσεις λεφτά για τέτοιο σύστημα για μένα είναι η μόνη σου επιλογή.....Απο την στιγμή που το προσαρμόζεις και στο κράνος σωστά δεν του ξαναδίνεις σημασία......

Δεν έχει μπαταρία ρε! στα ηλεκτρικά της μηχανής μπαινεί η δική μου έκδοση.....είχε μάλιστα και φισάκι που μπαίνει σε φίσα κάτω απο το ντεπόζιτο και το αρνητικό το βάζεις στον πόλο της μπαταρίας.....όποτε ανάβεις την μηχανή ανάβει....δεν με έχει απασχολήσει ποτέ......

Αν περάσετε απο Βόλο να πιούμε καφέ να το δείτε

Αργύρη είδα στο site ότι έχει διάφορα kit150 kit200 kit300 και διάφορα accesories!!

Εσύ ποιά από αυτα παράγγειλες και πόσο σου στοίχησαν τελικά με τα μεταφορικά και σε πόσες μέρες?

Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
    Αργύρη είδα στο site ότι έχει διάφορα kit150 kit200 kit300 και διάφορα accesories!!

Εσύ ποιά από αυτα παράγγειλες και πόσο σου στοίχησαν τελικά με τα μεταφορικά και σε πόσες μέρες?
    Κώστα, άσε να τα δω το απογευμα απο το σπίτι και θα σε πάρω τηλέφωνο γιατί απο πέρσυ που τα πήρα εγώ αλλάξαν τα ονόματα.....έχω για κάποιο λόγο την απόδειξη (!!) που γράφει αναλυτικά τι πήρα....

Το σύνολο ήταν 153 λίρες με τα μεταφορικά. Λεπτομέρειες το απόγευμα....Είχα και 50% γιατί ήταν τέλος της σειράς!!!!!!

Κώστα, άσε να τα δω το απογευμα απο το σπίτι και θα σε πάρω τηλέφωνο γιατί απο πέρσυ που τα πήρα εγώ αλλάξαν τα ονόματα.....έχω για κάποιο λόγο την απόδειξη (!!) που γράφει αναλυτικά τι πήρα....

Το σύνολο ήταν 153 λίρες με τα μεταφορικά. Λεπτομέρειες το απόγευμα....Είχα και 50% γιατί ήταν τέλος της σειράς!!!!!!

Οκ Αργύρη θα περιμένω!

Παλαιό μέλος
    Μπορεί κάποιος να δώσει περισσότερες πληροφορίες για AutoCom?

Συγκεκριμένα:

1. Υπάρχει ελληνική αντιπροσωπία; Κατάστημα που να τα εισάγει;

2. Εχω δοκιμάσει το σύστημα του lidl και δεν μου άρεσαν τα καλώδια από το κράνος στην μονάδα. Υπάρχει option στην Autocom για ασύρματη επικοινωνία του κράνους με την κεντρική μονάδα;

3. Ποιό μοντέλο αρκεί για μόνιμη τοποθέτηση, 2 επιβάτες, κινητό, mp3player, pmr? Αρκεί το KIT 200 Active-Duo?

4. Ξέρετε τιμές για κάθε μοντέλο;

5. Οταν αναφέρει noise cancelation, αναφέρεται μόνο στο ότι το μικρόφωνο δεν πιάνει τους αεροδυναμικούς και άλλους θορύβους ή ότι το ακουστικό με κατάλληλη ανάδραση των θορύβων (διαφορά φάσης 180 μοίρες), σε κάνει ούτε κάν να ακούς αυτούς τους θορύβους.
    Αυτό είναι μεν κάπως επικίνδυνο (δεν ακούς ούτε κινητήρα, ούτε κόρνες κλπ) αλλά πολύ καλύτερο από οποιαδήποτε ωτοασπίδα καθώς σου επιτρέπει να ακούς καθαρά μόνο αυτά που θες.

Προβοκάστορας Το avatar του/της gloum
    Πάντως να λέμε τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη..το σύστημα που έδινε το lidl είναι απλά ΑΡΙΣΤΟ για τα λεφτά του..μέχρι τα 120 ακούς ανετότατα(μεγάλο ρόλο βέβαια παίζει και το κράνος...ίσος τον μεγαλύτερο)..και 7 ευρώ??δύο καφέδες..
    I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Σύστημα Abs
    από ruyjin στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 71
    Τελευταίο μήνυμα: 27/07/2005, 22:43
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2005, 12:31
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 21/06/2005, 10:15
  4. Προβολικό σύστημα για μοτοσικλέτες