κουραγιο φιλε
τιποτα δεν υπαρχει που μπορουμε να πουμε που να το κανει πιο ευκολο
ισως κ να μην πρεπει να γινεται ευκολο
![]()
![]()
![]()
Κουραγιο......
Να εισαι παντα καλα.... να ζεις να την θυμασαι...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από oiko1979
Και πόσο εύκολο είναι τελικά να αλλάξει η ζωή κάποιων σε 20 μέρες???
Πόσο μπορώ να αντεξω αυτό το χαμό του ανθρώπου που για καθέναν απο μας είναι
απλά μοναδικός???
Σε μεγαλώνει και 60 να φτάσεις σε λέει παιδι , σε βλέπει σαν παιδί , σε νοιώθει σαν παιδί ,
σε φροντίζει σαν παιδί αλλα μια μέρα επειδή κάποιοσ(?) ταποφάσισε πρέπει να φύγει από κοντά σου...
Και μόλις φύγει σε πλυμμυρίζουν ΄ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ , ΚΑΘΕ ΩΡΑ , ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ , ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ,ΠΟΛΛΕΣ....
ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΝΑ ΣΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ , ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ , ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θερμά συλλυπητήρια αδερφέ...Τι να λέμε τώρα...και γώ την έχασα μικρός (17) και ξέρω πως είναι...κουράγιο
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
Τα λόγια όλων μας μάλλον θα σου ακούγονται άδεια αλλά έτσι είναι η ζωή συνεχίζουμε να ζούμε και να γελάμε χωρίς να ξεχνάμε τις απώλειές μας. Πιστεύω πως από κάθε απώλεια μένει κάποιο πολύτιμο δίδαγμα. Να είσαι εσύ και όλοι όσοι αγαπάς υγειής.
Ταξίδια με φωτογραφικές μηχανές ή με δίκυκλες μηχανές, όπως και να έχει
μας χαλαρώνουν και μας χαρίζουν ξεχωριστές στιγμές http://www.lightrap.net
είναι πολύ δύσκολα. .... κουράγιο αδερφέ...
όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι για τον καθένα μας , η μητέρα μας... είναι τεράστιο το κενό που αφήνει πίσω της και απόλυτα αναντικατάστατο.
Μόνο κουράγιο μπορώ να σου πω φίλε μου, μέσα απο αυτό τον διαδικτυακό τόπο. Τα θερμότατα συληπητήρια μου.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Τα θερμα μου συλλυπητήρια......
Τα λογια ειναι περιττα σε μια τοσο σημαντική απωλεια οπως της μανας!!!
Κουραγιο και δυναμη .......
www.fazerclub.gr
Θερμά συλλυπητήρια....κουράγιο καλέ μου...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το original α-μηχανο™ μελος
Οι άνθρωποι που φεύγουν από κοντά μας, είναι δίπλα μας, όσο ζούν μέσα μας!!!!
Η αναμνήσεις σου, η ύπαρξή της!!!!!
Κουράγιο!!!
![]()
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
Koυράγιο φίλε μου, χρειάζεται δύναμη για να πονάς όσο το δυνατόν λιγότερο..
Είναι μεγάλο το κενό που αφήνει μέσα σου αυτή η απουσία αλλά πιστεύω οτι βρίσκεται δίπλα σου, σε βλέπει και σε καμαρώνει, τη σκέφτεσαι και σε σκέφτεται, σου χαμογελάει, χαμογέλα της κι εσύ !
Να είσαι καλά να τη θυμάσαι και να είσαι σίγουρος πως θα βρίσκεται για πάντα δίπλα σου !
![]()
Δεν ειναι ολα ματαια φιλε...Παντα θα ποναμε για τον θανατο των αγαπημενων μας προσωπων.....αλλα ετσι ειναι ο κυκλος της ζωης δυστυχως.....Το θεμα ειναι να ζησουμε με αξιοπρεπεια και οταν κοιταξουμε πισω να μας αρεσει αυτο που θα δουμε......Το μεγαλυτερο κατορθωμα της εισαι εσυ....κοιτα στον καθρεφτη και θα καταλαβεις αμα ολα ειναι ματαια η οχι.....
Να την θυμασαι παντα με αγαπη....
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Koυράγιο φίλε μου, χρειάζεται δύναμη για να πονάς όσο το δυνατόν λιγότερο..
Είναι μεγάλο το κενό που αφήνει μέσα σου αυτή η απουσία αλλά πιστεύω οτι βρίσκεται δίπλα σου, σε βλέπει και σε καμαρώνει, τη σκέφτεσαι και σε σκέφτεται, σου χαμογελάει, χαμογέλα της κι εσύ !
Να είσαι καλά να τη θυμάσαι και να είσαι σίγουρος πως θα βρίσκεται για πάντα δίπλα σου !
![]()
+10000
Dorsoduro 750 & Norton 16H