Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Δουλευω καλυτερα στα σκοτεινα καλη μου ...![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
Μη ξανοίγεσαι ρεέχει ντοκουμέντα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Προσπαθώ να είμαι καλός άνθρωπος. Απλώς μερικές φορές το στόμα μου δε δείχνει να συνεργάζεται...!!!
Δουλευω καλυτερα στα σκοτεινα καλη μου ...![]()
![]()
![]()
![]()
Εμαθες να οδηγείς με το τυφλό σύστημα? ( όπως στο πληκτρολόγιο?)![]()
![]()
![]()
pane xese re kologera pou para ligo na kanis tin strofi ef8ia me tis malakies souΑρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Δουλευω καλυτερα στα σκοτεινα καλη μου ... :
ke peta to kotetsosirma apo ta fota na ta ka8arizis sixnotera...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
etsi ke alios ta psila pernane
ti nomizes oti 8a peftoun elefantes sta fota sou ke 8a ta profilasis me tin paparia pou sou eftiakse o alos gia na pernai tin ora tou stin filaki...
:rotflmao: :rotflmao:
a!! to vrika re malaka to foras otan kanis motokros ke sou petai o mprostinos petres me ta xomata.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to malaka 8a skaso sta gelia....![]()
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
pane xese re kologera pou para ligo na kanis tin strofi ef8ia me tis malakies sou
ke peta to kotetsosirma apo ta fota na ta ka8arizis sixnotera...
etsi ke alios ta psila pernane
ti nomizes oti 8a peftoun elefantes sta fota sou ke 8a ta profilasis me tin paparia pou sou eftiakse o alos gia na pernai tin ora tou stin filaki...
a!! to vrika re malaka to foras otan kanis motokros ke sou petai o mprostinos petres me ta xomata.....
![]()
![]()
to malaka 8a skaso sta gelia....![]()
Πως φαινεται πως ΔΕΝ εχεις οδηγησει σε χωμα (εστω και βατο χωματοδρομο), με φιλο που φοραει τα τακουνια του μπροστα ... :smilea:
![]()
Καλυτερα λιγοτερο φως παρα ΚΑΘΟΛΟΥ!![]()
pos fenete pos ise malakas geros me gerontomagkiaΑρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Πως φαινεται πως ΔΕΝ εχεις οδηγησει σε χωμα (εστω και βατο χωματοδρομο), με φιλο που φοραει τα τακουνια του μπροστα ... :smilea:
![]()
Καλυτερα λιγοτερο φως παρα ΚΑΘΟΛΟΥ!![]()
pou 8eli sinexia na poulai magkia gia na min nio8i axristos
re malaka otan odigousa ego mixanes ke sto xoma ke pantou esi an ke megaliteros mono tavli ikseres
ante apo ki pou mas vgikes idimonas ke kseris ke ti exoun kani oi aloi...
xozogere:rotflmao: :rotflmao:
etsi sou fenonte gero e?Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
ΔΕΝ φαινεται αυτο απ' τις χαζες αποριες σου ... :wacko:
xazes apories...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ta xeis xamena lalakim
i nomizis oti kanis ta diafora sta vouna..
orea lipon prota 8a mas diksis ta diafora simadia apo petres mprostinou kladia i oti alo apilise tin maska tou africa ke meta 8a katalavoume oti kanis scrable me to africa..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ke pou ise oxi ta plaina gvarsimata pouexis apo xazes toumpes
.... με φιλο που φοραει τα τακουνια του μπροστα ...
GAY POST ALERT!
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
ti malaka...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
GAY POST ALERT!
Ενώ τα δικά σου για τα gay MultiMixer δεν εγείρουν ποτέ συναγερμούς...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
GAY POST ALERT!
Λοιπον...Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
......................
orea lipon prota 8a mas diksis ta diafora simadia apo petres mprostinou kladia i oti alo apilise tin maska tou africa ke meta 8a katalavoume oti kanis scrable me to africa..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
.....................
Η μασκα ειναι σπασμενη (ΔΕΝ μπορει να σπασει με πεσιμο) και κολλημενη 4 φορες σε διάφορα σημεια και βαμενη με ασπρο σπρέι απο ΜΕΝΑ!
![]()
Αυτο ειναι κι ο λογος που ΔΕΝ εχει τα αυτοκολλητακια της... :wacko:
Η ζελατινα εχει σπασει κι αλλαχτει 5-6 φορες (εδω οι μισες ηταν απο πεσιμο), κι ΟΛΕΣ οι σπασμενες ειχαν γρατζουνιες επανω! :smilea:
Η σιτα στα φωτα εχει βαφτει (παλι απο μενα) για ΤΡΙΤΗ φορα (για να ΜΗΝ σκουριαζει) κι εχουν ερθει με πενσα τα στραβωματα και τα βουλιαγματα, πραγμα που φαινεται σ' ενα εμπειρο ματι (οχι στο δικο σου)...![]()
Αλλα απο την αλλη, αν θυμασαι (γιατι ΜΗΝ το παιζεις τζοβενο κι εσυ), δεν θυμαμαι να αναφερω την δουλεια που κανω για να "συμμαζεψω" το μηχανακι μετα απο καποια βολτα, που σημαινει οτι ΔΕΝ χρειαζομαι καποια "ευσημα", μιας κι οτι κανω το κανω για τον εαυτο μου πρωτα απ' ολα...
![]()
Ειναι η πρωτη φορα που αναφερω τα "παρασημα" της Αφρικανας μου, κι αυτο μονο γιατι με προκαλεσες φιλαρακι ...![]()
Το οτι ΔΕΝ την προσεχω ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ (απλυτη, αστιλβωτη) ειναι το μονο που μπορεις να μου καταλογισεις, αλλα κι εδω εχω δικαιολογιες που ΔΕΝ ειναι του παροντος, μιας και ΔΕΝ ειναι θρεντ για μπλουζ ...![]()
Λοιπον...
Η μασκα ειναι σπασμενη (ΔΕΝ μπορει να σπασει με πεσιμο) και κολλημενη 4 φορες σε διάφορα σημεια και βαμενη με ασπρο σπρέι απο ΜΕΝΑ!
![]()
Αυτο ειναι κι ο λογος που ΔΕΝ εχει τα αυτοκολλητακια της... :wacko:
Η ζελατινα εχει σπασει κι αλλαχτει 5-6 φορες (εδω οι μισες ηταν απο πεσιμο), κι ΟΛΕΣ οι σπασμενες ειχαν γρατζουνιες επανω! :smilea:
Η σιτα στα φωτα εχει βαφτει (παλι απο μενα) για ΤΡΙΤΗ φορα (για να ΜΗΝ σκουριαζει) κι εχουν ερθει με πενσα τα στραβωματα και τα βουλιαγματα, πραγμα που φαινεται σ' ενα εμπειρο ματι (οχι στο δικο σου)...![]()
Αλλα απο την αλλη, αν θυμασαι (γιατι ΜΗΝ το παιζεις τζοβενο κι εσυ), δεν θυμαμαι να αναφερω την δουλεια που κανω για να "συμμαζεψω" το μηχανακι μετα απο καποια βολτα, που σημαινει οτι ΔΕΝ χρειαζομαι καποια "ευσημα", μιας κι οτι κανω το κανω για τον εαυτο μου πρωτα απ' ολα...
![]()
Ειναι η πρωτη φορα που αναφερω τα "παρασημα" της Αφρικανας μου, κι αυτο μονο γιατι με προκαλεσες φιλαρακι ...![]()
Το οτι ΔΕΝ την προσεχω ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ (απλυτη) ειναι το μονο που μπορεις να μου καταλογισεις, αλλα κι εδω εχω δικαιολογιες που ΔΕΝ ειναι του παροντος, μιας και ΔΕΝ ειναι θρεντ για μπλουζ ...![]()
esi den ise an8ropos ise enas mi8os...
![]()
![]()
![]()
pane xese tora....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()