Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 52

Θέμα: Ti Tha Kanate Eseis??? Ego Pantos Kotepsa

Αρχικά δημιουργήθηκε από Vrasidas
    2) Παίρνεις νούμερα και του κάνεις τα δικά σου "νούμερα" ......

ακολουθεί τηλέφωνο που εξηγεί τους λόγους για το ταράκουλο που έπαθε καθώς και την συνέχεια σε περίπτωση που δεν γίνει ευγενικός & συναιτός Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Σ .....
    Vrasida, μάλλον δε κατάλαβες τι λέμε οι από πάνω... Δε υπάρχει λόγος να γίνω εγώ μπάτσος, υπάρχουνε ήδη.

Εγω επειδη τα παιρνω στο κρανιο κυνηγιεμαι κανονικα πολυ ωρα ειδικα στην κιφησιας μου εχουν τυχει πολλα περαστιτικα,στην θεση σου και εγω στην αρχη δεν θα εδινα μεγαλη σημασια στο 1ο σκηνικο που σε εκλεισε, αλλα στα επομενο που μας ειπες (που εκανε κινηση να σε χτυπησει) επρεπε να του σκασεις μια κλωτσια στην πορτα και αντε γεια, ετσι να του εκανες μια ζημια 300 ευρωπουλα να σε θυμαται και να εβαζε και μυαλο,αλλα απο καπου θα την βρει αν δεν την εχει βρει ηδη...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
    Vrasida, μάλλον δε κατάλαβες τι λέμε οι από πάνω... Δε υπάρχει λόγος να γίνω εγώ μπάτσος, υπάρχουνε ήδη.
    Υπάρχουν ..... θεωρητικά υπάρχουν ..... πρακτικά, πρέπει να είσαι από τους τυχερούς που κάποιος απο αυτούς θα ασχοληθεί με το πρόβλημά σου ( που ουσιαστικά είναι πρόβλημα ΟΛΩΝ ΜΑΣ & του μπάτσου ..... και αυτοί οδηγούν μοτο ΚΑΙ με πολιτικά ρούχα ... )

Αυτά που λέω τα εννοώ .... διότι έχω άποψη ΑΠΟ ΜΕΣΑ ..... κοινώς από το σπίτι μου ....

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
    Υπάρχουν ..... θεωρητικά υπάρχουν ..... πρακτικά, πρέπει να είσαι από τους τυχερούς που κάποιος απο αυτούς θα ασχοληθεί με το πρόβλημά σου ( που ουσιαστικά είναι πρόβλημα ΟΛΩΝ ΜΑΣ & του μπάτσου ..... και αυτοί οδηγούν μοτο ΚΑΙ με πολιτικά ρούχα ... )

Αυτά που λέω τα εννοώ .... διότι έχω άποψη ΑΠΟ ΜΕΣΑ ..... κοινώς από το σπίτι μου ....

Εγειρεσθε αγωμεν εντευθεν Το avatar του/της soundstorm
    Εγω για να μην καθομαι και σκαω καθε φορα που με βγαζει απο τα ρουχα μου καποιος στον δρομο αποφασισα:
    1ον Παραμενεις στα αρ@@@@ σου και συνεχιζεις
    2ον Ριχνεις μια μουντζα και συνεχιζεις
    3ον Αρχιζεις τα κλωτσομπουνιδια(αν σε παιρνει)
    Το 3 ειναι και ο καλυτερος τροπος να αποκτησουμε οδικη παιδεια!
    www.tsakosart.gr
    Νοιωθω καλα που ειμαι απο τη χωρα σου Σωκρατη και ας εχω τσιμπλα στο ενα ματι.

Η λυση ειναι απλη:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	file02.jpg 
Προβολές:	522 
Μέγεθος:	93,0 KB 
ID:	78763
    Νίκος
    Open Horizons

H ισως κατι τετοιο:

Κανει τους μαγκες αρνακια σε χρονο dt!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	missile_truck_iran_01 (medium).jpg 
Προβολές:	517 
Μέγεθος:	86,4 KB 
ID:	78764
    Νίκος
    Open Horizons

δεν ξέρω κι εγώ εχω αρχίσει και ξεφεύγω με τις μαμακίες που βλέπω...με κινητά να μιλάνε οδηγόντας και μην χαμπαριάζοντας ΤΙΠΟΤΑ, να κάνουν μαγκιές, να τσακόνωντε στο αμάξι με την γκόμενα-γυναίκα τους και να πηγαίνουν λες και ειναι μόνοι σε χωράφι....ήμαρτον!!!!!!
    Λες......να τον βρίσεις, να του κάνεις ζημιά, να κάνεις την πάπια, να ευχαριστεις τον Θεό που την έβγαλες??? ΤΙ?

Και καλά, πείτε οτι ο φίλος που τον στρίμωξε ο πανίβλακας λες και είναι παιχνίδη, έπερνε την αστυνομία κι έλεγε το περιστατικό....θα ενδιαφερόντουσαν λέτε???????
    CALCULATOR ISLAND

Τζον Φιστικηs! Το avatar του/της DRUMMES!

Re: ΜΠΟΡΟΎΣΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από thomascostas
    Πάω στο παράθυρο του και με απόλυτη ευγένεια του ζητώ να προσέξει ,εάν με βρίσει δεν μιλάω καθόλου τον αφήνω να προπορευτεί, εντωμεταξύ γυρίζω λίγο την πινακίδα μου και την κατάληλη στιγμή περνάω απο δίπλα του και του κλωτσάω τον καθρέφτη.
    Αυτό σημαίνει <θα μου το πληρώσεις> Δεν υπάρχει καθρέφτης κάτω απο 100 ε

ton afineis na proxwrisei ligo.......akoloutheis......sikwneis deksi podaraiki......
    k tin wra pou tou skas klwtsidi ston kathrefti k ton pairnei sto xeri.......travas ena souzidi gi na mi dei k tin pinaki da sou......

pio theamatiko...........

Καλό αυτό με τον καθρέπτη πόσες όμως οι πιθανότητες να πάει κάτι στραβά και να καταλήξεις να ξύνεις την άσφαλτο

Με κλοτσιά στην πόρτα του πάντως την έχεις σίγουρη τη χύμα

Κάτι τέτοιες στιγμές θα ήθελα να ήμουν μπάτσος. Μπαίνεις μπροστά του τον σταματάς, δείχνεις ταυτότητα και του παίρνεις μέχρι και το σώβρακο για απόπειρα ανθρωποκτονίας κλπ
    Γιώργος

Mπατσος

Κι'όμως ,εχω πετύχει ζετά στην εθνική ο οποίος εν κινήση τους εβαζε όλους σε τάξη.
    Τους Φορτηγατζήδες τους ανάγκαζε να κινηθούν τέρμα δεξιά, καθάριζε την αριστερή λωρίδα και σταματησε ενα swift που εκανε σφήνες.
    Ολα αυτά απο μεταμορφωση έως Αγ στέφανο.
    καλό έτσι?

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Kαι εγω εχω σκεφτει να ημουν ζητα force σε κατι τετοια. Πολυ πλακα θα ειχε...

Οσο για τον ζητα που ρυθμιζε εν κινηση την κυκλοφορια πρωτη φορα το βλεπω. Πραγματικα μπραβο του. Αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι γιατι δεν το κανουν ολοι αυτο...!!!!!!! Απορια.

Εχω δει ζητα να ειναι μπροστα σε απιστευτα σκηνικα και να μην κανει τιποτα. Να χουφτωνει το γκαζι και αντε γεια....

Ευγε και παλι.

MG KALI SOU MERA KAI SE OLA TA PAIDIA EPISIS DIAVASA TO SIMVAN KAI TAH ITHELA NA PO OTI EIXA KATI PAROMIO STO N. FALIRO ME ENA TIPO POY MOU PATISE TO PODI EN STASI EPIDI TON EIXAME KLISI 3 MIXANES ME GINEKES. KORNARIZE, PANTA EN STASI, NA FIGOUME. TOU EKANA NOHMA NA PERIMENI NA ANAPSI TO FANARI KAI EKEINOS ME TO POU ANAPSE EKOPSE OLO ARISTERA KAI ME PATISE PROSPATHONTAS NA ME RIXI KATO KAI EFIGE ANAPTISONTAS TAXITITA EFTIXOS TON KINIGISE H KOPELA POY VRISKONDAN PISO MOY ME ENA BMW GS 650 KITRINO TIN OPOIA OMOS DEN MPORO NA ENTOPISO APO TOTE, PAEI PERIPOY 10 MINES. NA PO DE OTI PROSPATHOUSE O TIPOS, KOVONTAS TIMONI DEXIA NA RIXI KAI THN KOPELA STO GS ENO TON KINIGOUSE...... TOY TIPOU PANTOS DEN TOU TI XARISA PIRA NUMERO PINAKIDAS KAI TOY IPEVALA MINISI. TO DIKASTIRIO EINAI TO DEKEMVRIO 2007.

PISTEVO OTI TETOIES KATASTASEIS DEN PREPEI NA TIS AFINOUME ETSI. DEN EINAI ANAGI NA PESEI XILO, ALLA MIA MINISOULA EINAI OTI PREPEI GIA KATI TETOIOUS TIPOUS POU DEN SEVONTE TIPOTA.

KALIMERA KAI PALI KAI KALO DROMO SE OLOUS

Αρχικά δημιουργήθηκε από ER5KAWASAKI
    MG καλή σου μέρα και σε όλα τα παιδιά επίσης διάβασα το συμβάν και θα ήθελα να πω ότι είχα κάτι παρόμοιο στο Ν. Φάληρο με ένα τύπο που μου πάτησε το πόδι εν στάσει επειδή τον είχαμε κλείσει 3 μηχανές με γυναίκες. Κορνάριζε, πάντα εν στάσει, να φύγουμε. Tου έκανα νόημα να περιμένει να ανάψει το φανάρι και εκείνος με το που άναψε έκοψε όλο αριστερά και με πάτησε προσπαθώντας να με ρίξει κάτω και έφυγε αναπτύσσοντας ταχύτητα, ευτυχώς τον κυνήγησε η κοπέλα που βρίσκονταν πίσω μου με ένα bmw gs 650 κίτρινο την οποια όμως δεν μπορώ να εντοπίσω από τότε, πάει περίπου 10 μήνες. Να πω δε ότι προσπαθούσε ο τύπος, κόβοντας τιμόνι δεξιά να ρίξει και την κοπέλα στο gs ενώ τον κυνηγούσε...... του τύπου πάντως δεν του τη χάρισα πήρα νούμερο πινακίδας και του υπέβαλα μήνυση. το δικαστήριο είναι το δεκέμβριο 2007.

Πιστεύω ότι τέτοιες καταστάσεις δεν πρέπει να τις αφήνουμε έτσι. Δεν είναι ανάγκη να πέσει ξύλο, αλλα μια "μηνυσουλα" είναι ότι πρέπει για κάτι τέτοιους τύπους που δεν σέβονται τίποτα.

Καλημέρα και πάλι και καλο δρόμο σε όλους.

Και πολύ καλά έκανες, και γω το ίδιο θα έκανα.

περιστατικο.
    μαυρη bmwμε 4 μαλακ...σμενα προσπερναν συνεχεια σε δρομο μιας λωριδας ανα κατευθυνση με τρελη κινηση και απο τις 2 μεριεςχωρις κενα ,καθως πηγαιναμε ολοι σημειωτεον,βγαινοντας στο αντιθετο και παιζοντας τρελη μαγκια.κολλανε πισω μου και με αρχιζουν κορνες και φωτα.εγω δεν ειχα που αλλου να παω οποτε λεω χεστους.σε στιγμη που αρπαζω κατι τσιγαρα απο διπλα καθισμα ,σκανε διπλα μου και αρχιζουν να με κολλανε δεξια για ν α μπουν αυτοι.αποτελεσμα να τους αφησω στο αντιθετο ,καθως πισω μου ειχε αφησει ενα τεραστιο κενο το αλλο αυτοκινητο και μπροστα δεν ειχε ουτε 20 ποντους. δεξια δε ειχε κατι χαντακια.,αμα γουσταρανε να μπαινανε εκει.τσαντιλα,βρισιδια κλπ,πιο μετα με προσπερνανε ,και πλακωνονται στα φρενα.καπακι τους προσπερναω και οι τυποι λυσσανε.χειρονομιες,ροχαλες κλπ.
    λυση.
    τηλ στο 100 ,γεια σας με λενε ταδε, αδτ ταδε ,το και το ,επικυνδυνη οδηγηση κλπ κλπ.
    τα κολοπαιδα στριψανε 500 μετρα πριν το μπλοκο.στο οποιο ειχε γεμισει μαυρη μπε εμ βε.
    την επομενη ομως..

στη μηχανη παντως κουβαλαω κατι παξιμαδια....ναααααααααααααααααα
    και τα εχω και προχειρα....
    να δεις για ποτε εκσφενδονιζοντε,,,ακομα βεβαια δεν εχει τυχει,αν και κανα 2 φορες θα το θελα πολυ...σαν τον βεντουρη..το θελουν πολυ...
    dagazono
    VINCERE................

φτηνα κτεβατια-επιπλα
    www.kouketa.com

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. pou tha mporusa kai ego na vro to t shirt
    από GUZZISTA στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2006, 07:38
  2. ti tha gini re pedia tha pame kanena 5x5 ante na xekolisoume ligo
    από dras. στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 15/07/2005, 19:51
  3. tin kiriaki ti tha ginei?
    από sonic22 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 03/06/2005, 20:48
  4. An sou elegan na dialexeis ena apo ta dyo ... ti tha dialeges ???
    από Spike στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 25/01/2005, 16:14
  5. Re Ti Tha Ginei;;; Tha Kanonisoyme Ballitsa;;;;;
    από kalgeorge στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2004, 11:37

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας