SKEPSOY OTI KAI TO ODOSTROMA MPOREI NA HTAN XALIA SKONES LADIA PETRELEA K.T.L
SKEPSOY OTI KAI TO ODOSTROMA MPOREI NA HTAN XALIA SKONES LADIA PETRELEA K.T.L
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
http://www.nea-peramos.gr/
Αρχικά δημιουργήθηκε από pepes2gr
Αν και νέος στο forum αλλά και με vstrom έχω να πω το σημερινό μου λαχτάρισμα.
Εχω το Κ7 650 καινούργιο (15 ημερών), με 2.400χιλ και με λάστιχα της μαμάς.Σήμερα το μεσημέρι κάνω μία πορεία γύρω στα 50 χιλ (αρτα-γιάννενα) με ταχύτητες κοντά στα 140.Δρόμος στεγνός.
Σε κάποια στιγμή αρχίζει να ψιχαλίζει.
Κόβω ταχύτητα και συνεχίζω κανονικά.
Μετά από 2 λεπτά αρχίζει να βρέχει κανονικά και ανεβαίνω ανηφόρα (περιοχή "κανέτα" για του τοπικούς) με 70χιλ. και σταθερό γκάζι όπου χωρίς άλλο λόγω αρχίζει και γλιστράει το πίσω λάστιχο λες και είχα ανοίξει το γκάζι τέρμα.Πήγαινα με το πλάι.Φυσικά απότομα και χωρίς καμία προειδοποίηση όλα αυτά.
Συνεχίζει τα μπαντιλίκια και σταματάω να δω γιατί νόμιζα ότι μπορεί να έπαθα και "λάστιχο".Ολα καλά και συνεχίζω.Το γλίστρημα παραμένει για 2 χιλ. ακόμη.
Αφού δεν έπεσα ......Τα χρειάστηκα .Να αναφέρω ότι έχω πολλά χιλιόμετρα στο ενεργητικό μου με προηγούμενες μηχανές.
Κάνω στάση-δουλειά για 2 ώρες περίπου και γυρίζω πάλι πίσω τον ίδιο δρόμο και πάλι με βροχή.Στο γύρισμα όλα καλά.Κανένα κούνημα και πήγαινα κοντά στα 120 αλλά με προσοχή.
Δεν κατάλαβα τι φταίει αλλά ΛΕΩ μήπως επειδή ήταν ζεστά τα bringeston και κρύωσαν απότομα τα "έπαιξαν"???
Ποιά η γνώμη σας?
Ευχαριστώ.
ΑΠΛΑ ΒΓΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΗ ΒΡΟΧΗ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΗΦΟΡΑ . ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΒΡΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΠΙ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΜΑ ΠΕΡΑΣΗ ΩΡΑ ΞΕΠΛΕΝΕΤΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΔΥΝΑΤΗ ΒΡΟΧΗ.
![]()
![]()
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΔΩ
http://www.db0anf.de/app/aprs/statio...lemap-SV1DPF-8
ΦΩΤΟ ΜΟΤΟΤΕΕΜ
http://agrinion-moto-team.blogspot.com/
----- ΓΙΩΡΓΟΣ-----
Paidia, exei balei kanenas pio street lastixo apo
to mama? Giati an den exei kaneis skopo na mpei
se xwma (para mono an anagkaste gia ligo wspou na
ftasei p.x. se mia paralia) den 3erw giati prepei na
balei lastixo on-off kai na mhn paei se kati ligo pio street.
H Pirelli bgazei to SYNC, to opoio exei to idio sxedio me
to on-ff lastixo ths (de 8ymamai pws to lene) alla me pio
stena aulakia kai allh goma. Akriboutsiko men (sto
Hrakleio Krhths mou eipan 310, enw ta BW exoun 250),
alla o typos (pou einai kai poly mastoras) mou eipe oti
einai koryfaio kai 8a krathsei perissotero, alla oikonomika
de xaneis, enw tautoxrona zestainetai grhgora kai ola ta
sxetika. Any opinions ?
Thanks guys...
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από vstrom_angel
[B]Paidia, exei balei kanenas pio street lastixo apo
to mama......
H Pirelli bgazei to SYNC,.....
o typos (pou einai kai poly mastoras) mou eipe oti
einai koryfaio kai 8a krathsei perissotero, alla oikonomika
de xaneis, enw tautoxrona zestainetai grhgora kai ola ta
sxetika.
Εδώ και περίπου 4.000 χλμ. έχω τα PIRELLI SCORPIO SYNC II (αν το αποδίδω σωστά) που μου το πρότειναν ως καταλληλότερο για τη χρήση που κάνω στο μηχανάκι.
Είμαι εξαιρετικά ευχαριστημένος από τα κρατήματα, την ποιότητα κύλισης και την ευστάθεια σε υψηλές ταχύτητες.
ΔΕΝ ζεσταίνεται γρήγορα (σε σχέση με άλλες επιλογές που παίζουν για τα stromατα). Για τη διάρκεια "ζωής" δεν έχω άποψη.
Για οποιον δεν έχει αυταπάτες για τις off-road δυνατότητες του V-strom (βλ. διάσχιση) ή/και δε "συχνάζει" σε χωμάτινες διαδρομές, φαίνεται μια πολύ καλή επιλογή...
Motorcycle Emptiness
Poso ta phres kai apo pou? Eixes balei kai alla meta ta mama? Twra poso kalytera ta briskeisΑρχικά δημιουργήθηκε από vstrom_angel
Εδώ και περίπου 4.000 χλμ. έχω τα PIRELLI SCORPIO SYNC II (αν το αποδίδω σωστά) που μου το πρότειναν ως καταλληλότερο για τη χρήση που κάνω στο μηχανάκι.
Είμαι εξαιρετικά ευχαριστημένος από τα κρατήματα, την ποιότητα κύλισης και την ευστάθεια σε υψηλές ταχύτητες.
ΔΕΝ ζεσταίνεται γρήγορα (σε σχέση με άλλες επιλογές που παίζουν για τα stromατα). Για τη διάρκεια "ζωής" δεν έχω άποψη.
Για οποιον δεν έχει αυταπάτες για τις off-road δυνατότητες του V-strom (βλ. διάσχιση) ή/και δε "συχνάζει" σε χωμάτινες διαδρομές, φαίνεται μια πολύ καλή επιλογή...
apo ta mama? An 8eleis sxoliase kai ligo parapanw to oti de zestainetai grhgora, giati einai
ena shmantiko 8ema syzhthshs se auto to thread (mias kai ypoti8etai oti ta anakee kai ta
BW sestainontai arkountws grhgora). Fantazomai otan milas gia kalo krathma, ennoeis afou
zesta8oun....
Na pw telos pws sto bibliaraki tis pirelli leei gia ta sync oti einai gia vstrom, varadero, etc.....
Den einai gia street mhxanakia, kati alloste pou fainetai kai apo tis diastaseis...
Stelnw optika to scorpion sync (to pio street) kai to scorpion MT (to pio on-off).
Exoun idio sxedio, alla allo paxos sta aulakia kai allh goma. Kai to MT opws eipa kai
prin einai arketa ews poly pio f8hno...
![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από vstrom_angel
[B][B]
Poso ta phres kai apo pou?
ΜΟΤΟ GP, Βριλησσού στο Πολύγωνο (Τουρκοβούνια), νομίζω περί τα 280 ευρώπουλα
Eixes balei kai alla meta ta mama?
Όχι είναι τα πρώτα μετά τα μαμίσια.
Twra poso kalytera ta briskeis
apo ta mama?
Πολύ καλύτερα κρατήματα σε σχέση με τα μαμίσια. Κατά τα άλλα, είναι μικρό το διάστημα χρήσης και δεν μπορώ να έχω ολοκληρωμένη άποψη.... (π.χ. αντοχή, συμπεριφορά σε βρεγμένο...)
An 8eleis sxoliase kai ligo parapanw to oti de zestainetai grhgora....
Για παράδειγμα, φεύγοντας από το παλίο μου σπίτι στο Μετς μέχρι τους Αμπελόκηπους που είναι η εργασία μου, τα Pirelli δεν είχαν αρχίσει να "δουλεύουν".... Ηθελε προσοχή...
Σε εξορμήσεις εκτός Αττικής, αρκεί ένα 10λεπτο Στην Αττική Οδό και 4-5 χαλαρές στροφές για να "πάρουν μπρος"...
Τα ΜΤ 80 δεν τα ξέρω, ούτε έχω ακούσει σχετικά. Έχει γραφτεί κάτι στο ίδιο topic...
Motorcycle Emptiness
Τα ΜΤ 80 δεν τα ξέρω, ούτε έχω ακούσει σχετικά. Έχει γραφτεί κάτι στο ίδιο topic...
De nomizw oti a3izoune (apo liga pou 3erw), apla ta anaferw (kai bazw th photo) gia na
di3w oti h idia etaireia bgazei kai on-off lastixo gia to vstrom, alla kai pio stritadiko.
Kai epishs gia na fanei h optikh diafora 'h/kai omoiothta sto sxedio.
Autos pou sou proteine ta sync, ti sou eipe san 8etiko? Giati emena mou eipe
meta3y allwn oti zestainontai kai grhgora!...
ΠΑΙΔΕΣ ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΣ ΣΤΡΑΒΩΣΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΒΛΑΧΟΦΡΑΓΚΙΚΑ !!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από vstrom_angel
De nomizw oti a3izoune (apo liga pou 3erw), apla ta anaferw (kai bazw th photo) gia na
di3w oti h idia etaireia bgazei kai on-off lastixo gia to vstrom, alla kai pio stritadiko.
Kai epishs gia na fanei h optikh diafora 'h/kai omoiothta sto sxedio.
Autos pou sou proteine ta sync, ti sou eipe san 8etiko? Giati emena mou eipe
meta3y allwn oti zestainontai kai grhgora!...
![]()
![]()
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΔΩ
http://www.db0anf.de/app/aprs/statio...lemap-SV1DPF-8
ΦΩΤΟ ΜΟΤΟΤΕΕΜ
http://agrinion-moto-team.blogspot.com/
----- ΓΙΩΡΓΟΣ-----
Αρχικά δημιουργήθηκε από DPF
ΠΑΙΔΕΣ ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΣ ΣΤΡΑΒΩΣΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΒΛΑΧΟΦΡΑΓΚΙΚΑ !!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Εκτός του Pirelli Sync, υπάρχουν σε καθαρά street τα Michelin Pilot Road, Metzeler Roadtec Z6, Bridgestone BT-20, Continental Road Attack.Αρχικά δημιουργήθηκε από vstrom_angel
Paidia, exei balei kanenas pio street lastixo apo
to mama?
Παιδιά μπορεί κάποιος να μου πεί την γνώμη του για τα Metzeler Tourance γιατί μου είπαν απο κεί που πήρα την μηχανή μου μεταχειρισμένη ότι ο προηγούμενος άλλαξε λάστιχα και έβαλε αυτά.
Ποιά είναι τα μαμίσια που είχε ή μήπως είναι αυτά και με δούλεψε ότι και καλά αλλάχτηκαν λάστιχα? Άφήστε που τα Metzeler Tourance είναι 0305 που σημαίνει ότι σύντομα θέλουν αλλαγή, σωστά?
Thanks
Mimas
Αρχικά δημιουργήθηκε από Mimas
Παιδιά μπορεί κάποιος να μου πεί την γνώμη του για τα Metzeler Tourance γιατί μου είπαν απο κεί που πήρα την μηχανή μου μεταχειρισμένη ότι ο προηγούμενος άλλαξε λάστιχα και έβαλε αυτά.
Ποιά είναι τα μαμίσια που είχε ή μήπως είναι αυτά και με δούλεψε ότι και καλά αλλάχτηκαν λάστιχα? Άφήστε που τα Metzeler Tourance είναι 0305 που σημαίνει ότι σύντομα θέλουν αλλαγή, σωστά?
Thanks
Mimas
τα μαμα ειναι bridestone!
διαβασε το ποστ απο την αρχη να μην τα ξαναλεμε και θα λυθουν οι αποριες σου!
ki ego exo trailwing ke leo na pao se battlewing tora toylaxiston poy eine arxi poy moy kobei ke apo timi!eyxaristo
ta ebala telika extes 260 eyro ston agio nikolao kritis....ontos eimai pano se allo mixanaki poli pio malako.....poli oraio patima exei {BRIDGESTONE BATTLEWING}