Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 32

Θέμα: E.Σ.Υ. ...... να πας να.....

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador

E.Σ.Υ. ...... να πας να.....

Χωρις σαλτσες...

Το απογευμα με πηρε τηλεφωνο ενα συγγενικο μου προσωπο με βεβαρημενο ιατρικο ιστορικο και μου ειπε οτι δεν αισθαντοταν καλα....

Φευγω σφαιρα , ημουν ο μονος που μπορουσα να βοηθησω αμεσα, αφου τα σπιτια μας ειναι 50μ αποσταση...

1.

Η κατασταση δεν ειναι καθολου καλη και χειροτερευει, αυτοκινητο δεν ειχα διαθεσιμο, οποτε καλω το ΕΚΑΒ...

Το νοσοκομειο που εφημερευει ειναι το Αμαλια Φλεμινγκ στα Μελισσια, εγω εδωσα κληση για συνορα Αμαρουσιου - Πευκης....και ρωτω....

ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΛΙΣΣΙΑ - ΜΑΡΟΥΣΙ?

ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ??!!!

ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ κυριοι Υπουργοι, διεθυνταδες, εκπροσωποι σωματειων κ.λ.π-κ.λ.π

μετα απο 45' ΛΕΠΤΑ!!!!!ασθενοφορο δεν εχει φανει, ουρλιαζω στα τηλεφωνα οτι η κατασταση ειναι εξαιρετικα κρισιμη αλλα στα αρχιδια τους....''εχουμε ειδοποιησει και εχουμε ειδοποιησει''... εχει φτασει η κοπελα μου με το αυτοκινητο της και αποφασιζουμε οτι οσο επικινδυνο και αν ειναι θα αναγκαστουμε μεταφερουμε την ασθενη εμεις στο νοσκομειο....

2.

Προς ολα τα ζωα οδηγους

...οταν ενα αυτοκινητο κορναρει με τα αλαρμ ανοιγμενα δεν σημαινει απαραιτητα οτι ο οδηγος βιαζεται να παει σπιτι του....σας επιστρεφω λοιπον υπανθρωποι ολες τις χειρονομιες και τις βρισιες που ακουσαμε στον δρομο, ενω ευχομαι (και το λεω με πληρη συνειδηση!!!) σε αντιστοιχη περιπτωση να τυχεται αντιστοιχης συμπεριφορας....ΖΩΑ!!

3.

Φτανουμε στο νοσκομειο

Λεω σε εναν νοσηλευτη...

''θελουμε ενα φορειο για να μεταφερουμε μια ασθενη''

απαντηση:

''Και τι μου το λες εμενα?''

λεω σε πιο εντονο υφος...

''Η γυναικα εχει ιστορικο εγκεφαλικων, δεν μπορει να περπατησει!!!!''

απαντηση(!!!!!)

''Παρε αυτο το φορειο και βαλτε την πανω...'' και φευγει αδιαφορα προς τα μεσα....

ΡΩΤΑΩ!!!

ΕΧΕΙ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥ ΤΟ ΖΩΟ, ΟΤΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ???!!!

ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΙΔΕΟΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ''ΔΟΝΤΙ'' ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΕΙΝΑΙ!!

ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ κυριοι Υπουργοι, διεθυνταδες, εκπροσωποι σωματειων κ.λ.π-κ.λ.π

4.

Μεσα σε το νοσοκομειο πανικος!!! λογικο αφου εφημερευει , αλλα με απολυτη ανοργανωσια....

Λεω το ιστορικο και ακολουθει η εξεις στιχομυθια μεταξυ Ιατρου και νοσηλευτη:

''Εχουμε κρεβατι στα επειγοντα?''

''Ξερω ΄γω?... μαλλον...'''

''Δες ρε μαλακα λιγο'''

''Εχει νομιζω ενα δεξια''

''Πηγαινε δες ρε συ να βαλουμε την γυναικα μεσα''

Βουταω το φορειο, μπουκαρω μεσα στα επιγοντα και μπαστακονομαι εκει!!!

...δεν θυμαμε τι μπινελικι εριξα και ποσο απειλητικος ημουν , αλλα επιασε αφου τσακιστηκαν να μας περιποιηθουν...τα ζωα...

Τελος.

Υ.Γ. Εχω βιωσει και εγω καταστασεις σαν ασθενης σε δημοσια νοσοκομεια, αλλα δεν ημουν ποτε σε τοσο κρισιμη κατασταση....για την ιστορια την προλαβαμε στο τσακ...η πιεση στο 24...

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Μιλαμε για την απολυτη παρανοια που μας περιτρυγυριζει ολους μας!Τι να πω,τουλαχιστον προλαβατε να την σωσετε μονοι σας,αν περιμενατε ακομα το εκαβ ποιος ξερει τι θα ειχε γινει.Δυστηχως και οι γιατροι αλλα και ολοι οσοι δουλευουν μεσα σε νοσοκομεια,ψυχραινονται μετα απο καποιο διαστημα και αδιαφορουν για την σωματικη ακεραιοτητα των ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ τους! Και το εβαλα με κεφαλαια γιατι και οι ιδιοι μπορει να βρεθουν σε μια παρομοια κατασταση και δεν θα τους αρεσει ο τροπος με τον οποιο λειτουργει το ΔΙΚΟ τους συστημα!

Α στα διαλα ΖΩΑ!!!

Περαστικα να ειναι ευχομαι και ποτε ξανα τετοια ταλαιπωρια φιλε μου.
    Keep spamming!!!:a13:

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    ΖΩΑ

o prizontas Το avatar του/της orizontas
    κατι τετοια πρεπει να τα στελνουμε ρε στους υπευθηνους .....

ενα εμαιλ μια διαμαρτιρια δεν μπορει ....

καποιος θα υπαρχει να κανει κατι ......

περαστικα ρε φιλαρακο και κουραγιο

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    τα ξερω τα βλεπω δυστυχως....
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

γμσετα ρε μαν!

αφου τη γλιτωσατε παλυ καλα να λες!

αλλη φορα με τουφεκι να πας να δεις μιαν ασπρη μερα!
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs

περαστικα ! τι να πω οτι αλλου ειναι καλυτερα ;

ψεμματα θα πω. τελικα οι βαρβαροι ειναι παντου !

Kavalaris Το avatar του/της Akefalos
    Ε ρε Ευαγγελάτος που τους χρειάζεται...
    And as he flies --- tears in his eyes ---
    his wind-whipped words echo the final take
    and he hits the trunk road doing around 120
    with no room left to brake.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akefalos
    Ε ρε Ευαγγελάτος που τους χρειάζεται...
    ποτε ο τρομος εγινε λυση?
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Ευτυχισμένη Μαγισσούλα Το avatar του/της evvou
    .........περαστικα και αγυριστα να ειναι ρε συ..ευχομαι να πανε ολα καλα........
    το original α-μηχανο™ μελος

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    καταλαβαινω την οργη σου ....... καπως ετσι θα αντιδρουσα και εγω......

δε μπορω να καταλαβω πως λειτουργουν........ σε 2 περιστατικα με πτωση μοτοσυκλετας τον τελευταιο καιρο χωρις σοβαρο προβλημα το ασθενοφορο ηρθε τοσο γρηγορα που δε το πιστευα

δε προλαβαμε να κλεισουμε το κινιτο που λεει ο λογος και ασθενοφορο και αστυνομια μπαμ μπαμ.....

και αλλες παλι φορες γινοντε αυτα που γινοντε ....... τι να πω.... κατα τυχη ειναι να ερθουν δλδ?
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    καταλαβαινω την οργη σου ....... καπως ετσι θα αντιδρουσα και εγω......

δε μπορω να καταλαβω πως λειτουργουν........ σε 2 περιστατικα με πτωση μοτοσυκλετας τον τελευταιο καιρο χωρις σοβαρο προβλημα το ασθενοφορο ηρθε τοσο γρηγορα που δε το πιστευα

δε προλαβαμε να κλεισουμε το κινιτο που λεει ο λογος και ασθενοφορο και αστυνομια μπαμ μπαμ.....

και αλλες παλι φορες γινοντε αυτα που γινοντε ....... τι να πω.... κατα τυχη ειναι να ερθουν δλδ?

θα συμφωνησω απολυτα... μαλλον λαχειο παιζουμε καθε φορα

Απο δικια μου ελαχιστη εμπειρια, μια φορα που χρειαστηκαμε για τον πατερα μου, ειχαν ερθει σε ελαχιστο χρονο 2 νοσοκομειακα [κανονικο κ αυτο με πιο εξειδικευμενο προσωπικο για καρδια] κ περιπολικο

αλλες φορες σε γνωστους εκαναν μια αιωνιοτητα κ μια μερα

Το προβλημα για μενα ομως δεν ειναι στα νοσοκομειακα, αλλα στην αντιμετωπιση μεσα στα νοσοκομεια

@ el hymador
    μακαρι να μην χρειαστει να εχουν την ιδια αντιμετωπιση ποτε αυτοι που σε εβγαλαν -απολυτα δικαιολογημενα- απο τα ρουχα σου

ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΙΔΕΟΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ''ΔΟΝΤΙ'' ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΕΙΝΑΙ!!

Τους μαλάκες...με ραγισμένους σπόνδυλους (που να το ήξερα) και όταν ανέβαινα στο ασθενοφόρο με κοίταγαν οι μαλάκες...ούτε καν να με τσουβαλιάσουν...

Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    ποτε ο τρομος εγινε λυση?

Οταν εχουν αποτυχει οι υπολοιπες....

Περαστικα ευχομαι!

εγω σε ατυχημα στην πετρουπολη (εγω παπι ο αλλος ταξι ) περιμενα 50 λεπτα ασθενοφορο το οποιο τελικα ηρθε απο ασπροπυργο!!!

και ρωταω μα ποσο μαλακες μπορει να ειναι??εστειλαν πετρουπολη ασθενοφορο απο τον Ασπροπυργο?Αυτο ηταν το πιο κοντινο??

Ελεος!!

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Moto.gr: Που πας να μπλεξεις....
    από Ταξιδευτής στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 71
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2006, 16:19
  2. Να πας Φυλακή Με αυτό το tattoo!!!
    από jp79 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 22/09/2006, 12:13
  3. Θες να πας καπου ????????