Σελίδα 10 από 37 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213141520 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 541

Θέμα: Λάστιχα για Vstrom

SKEPSOY OTI KAI TO ODOSTROMA MPOREI NA HTAN XALIA SKONES LADIA PETRELEA K.T.L
    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

http://www.nea-peramos.gr/

Αρχικά δημιουργήθηκε από pepes2gr
    Αν και νέος στο forum αλλά και με vstrom έχω να πω το σημερινό μου λαχτάρισμα.
    Εχω το Κ7 650 καινούργιο (15 ημερών), με 2.400χιλ και με λάστιχα της μαμάς.Σήμερα το μεσημέρι κάνω μία πορεία γύρω στα 50 χιλ (αρτα-γιάννενα) με ταχύτητες κοντά στα 140.Δρόμος στεγνός.
    Σε κάποια στιγμή αρχίζει να ψιχαλίζει.
    Κόβω ταχύτητα και συνεχίζω κανονικά.
    Μετά από 2 λεπτά αρχίζει να βρέχει κανονικά και ανεβαίνω ανηφόρα (περιοχή "κανέτα" για του τοπικούς) με 70χιλ. και σταθερό γκάζι όπου χωρίς άλλο λόγω αρχίζει και γλιστράει το πίσω λάστιχο λες και είχα ανοίξει το γκάζι τέρμα.Πήγαινα με το πλάι.Φυσικά απότομα και χωρίς καμία προειδοποίηση όλα αυτά.
    Συνεχίζει τα μπαντιλίκια και σταματάω να δω γιατί νόμιζα ότι μπορεί να έπαθα και "λάστιχο".Ολα καλά και συνεχίζω.Το γλίστρημα παραμένει για 2 χιλ. ακόμη.
    Αφού δεν έπεσα ......Τα χρειάστηκα .Να αναφέρω ότι έχω πολλά χιλιόμετρα στο ενεργητικό μου με προηγούμενες μηχανές.
    Κάνω στάση-δουλειά για 2 ώρες περίπου και γυρίζω πάλι πίσω τον ίδιο δρόμο και πάλι με βροχή.Στο γύρισμα όλα καλά.Κανένα κούνημα και πήγαινα κοντά στα 120 αλλά με προσοχή.
    Δεν κατάλαβα τι φταίει αλλά ΛΕΩ μήπως επειδή ήταν ζεστά τα bringeston και κρύωσαν απότομα τα "έπαιξαν"???
    Ποιά η γνώμη σας?
    Ευχαριστώ.

ΑΠΛΑ ΒΓΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΗ ΒΡΟΧΗ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΗΦΟΡΑ . ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΒΡΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΠΙ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΜΑ ΠΕΡΑΣΗ ΩΡΑ ΞΕΠΛΕΝΕΤΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΔΥΝΑΤΗ ΒΡΟΧΗ.

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΔΩ
    http://www.db0anf.de/app/aprs/statio...lemap-SV1DPF-8

ΦΩΤΟ ΜΟΤΟΤΕΕΜ
    http://agrinion-moto-team.blogspot.com/

----- ΓΙΩΡΓΟΣ-----

Pirelli SYNC ???

Paidia, exei balei kanenas pio street lastixo apo
    to mama? Giati an den exei kaneis skopo na mpei
    se xwma (para mono an anagkaste gia ligo wspou na
    ftasei p.x. se mia paralia) den 3erw giati prepei na
    balei lastixo on-off kai na mhn paei se kati ligo pio street.
    H Pirelli bgazei to SYNC, to opoio exei to idio sxedio me
    to on-ff lastixo ths (de 8ymamai pws to lene) alla me pio
    stena aulakia kai allh goma. Akriboutsiko men (sto
    Hrakleio Krhths mou eipan 310, enw ta BW exoun 250),
    alla o typos (pou einai kai poly mastoras) mou eipe oti
    einai koryfaio kai 8a krathsei perissotero, alla oikonomika
    de xaneis, enw tautoxrona zestainetai grhgora kai ola ta
    sxetika. Any opinions ?

Thanks guys...

Τεχνητό μέλος Το avatar του/της ekpaglos

Re: Pirelli SYNC ???

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από vstrom_angel
    [B]Paidia, exei balei kanenas pio street lastixo apo
    to mama......
    H Pirelli bgazei to SYNC,.....
    o typos (pou einai kai poly mastoras) mou eipe oti
    einai koryfaio kai 8a krathsei perissotero, alla oikonomika
    de xaneis, enw tautoxrona zestainetai grhgora kai ola ta
    sxetika.

Εδώ και περίπου 4.000 χλμ. έχω τα PIRELLI SCORPIO SYNC II (αν το αποδίδω σωστά) που μου το πρότειναν ως καταλληλότερο για τη χρήση που κάνω στο μηχανάκι.

Είμαι εξαιρετικά ευχαριστημένος από τα κρατήματα, την ποιότητα κύλισης και την ευστάθεια σε υψηλές ταχύτητες.
    ΔΕΝ ζεσταίνεται γρήγορα (σε σχέση με άλλες επιλογές που παίζουν για τα stromατα). Για τη διάρκεια "ζωής" δεν έχω άποψη.
    Για οποιον δεν έχει αυταπάτες για τις off-road δυνατότητες του V-strom (βλ. διάσχιση) ή/και δε "συχνάζει" σε χωμάτινες διαδρομές, φαίνεται μια πολύ καλή επιλογή...
    Motorcycle Emptiness

Re: Re: Pirelli SYNC ???

Αρχικά δημιουργήθηκε από vstrom_angel

Εδώ και περίπου 4.000 χλμ. έχω τα PIRELLI SCORPIO SYNC II (αν το αποδίδω σωστά) που μου το πρότειναν ως καταλληλότερο για τη χρήση που κάνω στο μηχανάκι.

Είμαι εξαιρετικά ευχαριστημένος από τα κρατήματα, την ποιότητα κύλισης και την ευστάθεια σε υψηλές ταχύτητες.
    ΔΕΝ ζεσταίνεται γρήγορα (σε σχέση με άλλες επιλογές που παίζουν για τα stromατα). Για τη διάρκεια "ζωής" δεν έχω άποψη.
    Για οποιον δεν έχει αυταπάτες για τις off-road δυνατότητες του V-strom (βλ. διάσχιση) ή/και δε "συχνάζει" σε χωμάτινες διαδρομές, φαίνεται μια πολύ καλή επιλογή...
    Poso ta phres kai apo pou? Eixes balei kai alla meta ta mama? Twra poso kalytera ta briskeis
    apo ta mama? An 8eleis sxoliase kai ligo parapanw to oti de zestainetai grhgora, giati einai
    ena shmantiko 8ema syzhthshs se auto to thread (mias kai ypoti8etai oti ta anakee kai ta
    BW sestainontai arkountws grhgora). Fantazomai otan milas gia kalo krathma, ennoeis afou
    zesta8oun....

Na pw telos pws sto bibliaraki tis pirelli leei gia ta sync oti einai gia vstrom, varadero, etc.....
    Den einai gia street mhxanakia, kati alloste pou fainetai kai apo tis diastaseis...

Stelnw optika to scorpion sync (to pio street) kai to scorpion MT (to pio on-off).
    Exoun idio sxedio, alla allo paxos sta aulakia kai allh goma. Kai to MT opws eipa kai
    prin einai arketa ews poly pio f8hno...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	pirelli_scorpion_sync.jpg 
Προβολές:	711 
Μέγεθος:	11,5 KB 
ID:	86141

kai to scorpion MT :

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	pirelli_scorpion_mt90st.jpg 
Προβολές:	710 
Μέγεθος:	12,0 KB 
ID:	86142

Τεχνητό μέλος Το avatar του/της ekpaglos

Re: Re: Re: Pirelli SYNC ???

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από vstrom_angel
    [B][B]

Poso ta phres kai apo pou?

ΜΟΤΟ GP, Βριλησσού στο Πολύγωνο (Τουρκοβούνια), νομίζω περί τα 280 ευρώπουλα

Eixes balei kai alla meta ta mama?

Όχι είναι τα πρώτα μετά τα μαμίσια.

Twra poso kalytera ta briskeis
    apo ta mama?

Πολύ καλύτερα κρατήματα σε σχέση με τα μαμίσια. Κατά τα άλλα, είναι μικρό το διάστημα χρήσης και δεν μπορώ να έχω ολοκληρωμένη άποψη.... (π.χ. αντοχή, συμπεριφορά σε βρεγμένο...)

An 8eleis sxoliase kai ligo parapanw to oti de zestainetai grhgora....

Για παράδειγμα, φεύγοντας από το παλίο μου σπίτι στο Μετς μέχρι τους Αμπελόκηπους που είναι η εργασία μου, τα Pirelli δεν είχαν αρχίσει να "δουλεύουν".... Ηθελε προσοχή...

Σε εξορμήσεις εκτός Αττικής, αρκεί ένα 10λεπτο Στην Αττική Οδό και 4-5 χαλαρές στροφές για να "πάρουν μπρος"...

Τα ΜΤ 80 δεν τα ξέρω, ούτε έχω ακούσει σχετικά. Έχει γραφτεί κάτι στο ίδιο topic...
    Motorcycle Emptiness

Re: Re: Re: Re: Pirelli SYNC ???

Τα ΜΤ 80 δεν τα ξέρω, ούτε έχω ακούσει σχετικά. Έχει γραφτεί κάτι στο ίδιο topic...

De nomizw oti a3izoune (apo liga pou 3erw), apla ta anaferw (kai bazw th photo) gia na
    di3w oti h idia etaireia bgazei kai on-off lastixo gia to vstrom, alla kai pio stritadiko.
    Kai epishs gia na fanei h optikh diafora 'h/kai omoiothta sto sxedio.

Autos pou sou proteine ta sync, ti sou eipe san 8etiko? Giati emena mou eipe
    meta3y allwn oti zestainontai kai grhgora!...

Re: Re: Re: Re: Re: Pirelli SYNC ???

De nomizw oti a3izoune (apo liga pou 3erw), apla ta anaferw (kai bazw th photo) gia na
    di3w oti h idia etaireia bgazei kai on-off lastixo gia to vstrom, alla kai pio stritadiko.
    Kai epishs gia na fanei h optikh diafora 'h/kai omoiothta sto sxedio.

Autos pou sou proteine ta sync, ti sou eipe san 8etiko? Giati emena mou eipe
    meta3y allwn oti zestainontai kai grhgora!...
    ΠΑΙΔΕΣ ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΣ ΣΤΡΑΒΩΣΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΒΛΑΧΟΦΡΑΓΚΙΚΑ !!!!!!

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΔΩ
    http://www.db0anf.de/app/aprs/statio...lemap-SV1DPF-8

ΦΩΤΟ ΜΟΤΟΤΕΕΜ
    http://agrinion-moto-team.blogspot.com/

----- ΓΙΩΡΓΟΣ-----

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pirelli SYNC ???

Αρχικά δημιουργήθηκε από DPF
    ΠΑΙΔΕΣ ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΣ ΣΤΡΑΒΩΣΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΒΛΑΧΟΦΡΑΓΚΙΚΑ !!!!!!

More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harlek

Re: Pirelli SYNC ???

Paidia, exei balei kanenas pio street lastixo apo
    to mama?
    Εκτός του Pirelli Sync, υπάρχουν σε καθαρά street τα Michelin Pilot Road, Metzeler Roadtec Z6, Bridgestone BT-20, Continental Road Attack.

Παιδιά μπορεί κάποιος να μου πεί την γνώμη του για τα Metzeler Tourance γιατί μου είπαν απο κεί που πήρα την μηχανή μου μεταχειρισμένη ότι ο προηγούμενος άλλαξε λάστιχα και έβαλε αυτά.
    Ποιά είναι τα μαμίσια που είχε ή μήπως είναι αυτά και με δούλεψε ότι και καλά αλλάχτηκαν λάστιχα? Άφήστε που τα Metzeler Tourance είναι 0305 που σημαίνει ότι σύντομα θέλουν αλλαγή, σωστά?

Thanks
    Mimas

Αρχικά δημιουργήθηκε από Mimas
    Παιδιά μπορεί κάποιος να μου πεί την γνώμη του για τα Metzeler Tourance γιατί μου είπαν απο κεί που πήρα την μηχανή μου μεταχειρισμένη ότι ο προηγούμενος άλλαξε λάστιχα και έβαλε αυτά.
    Ποιά είναι τα μαμίσια που είχε ή μήπως είναι αυτά και με δούλεψε ότι και καλά αλλάχτηκαν λάστιχα? Άφήστε που τα Metzeler Tourance είναι 0305 που σημαίνει ότι σύντομα θέλουν αλλαγή, σωστά?

Thanks
    Mimas

τα μαμα ειναι bridestone!

διαβασε το ποστ απο την αρχη να μην τα ξαναλεμε και θα λυθουν οι αποριες σου!

Νέο μέλος
    ki ego exo trailwing ke leo na pao se battlewing tora toylaxiston poy eine arxi poy moy kobei ke apo timi!eyxaristo

Νέο μέλος
    ta ebala telika extes 260 eyro ston agio nikolao kritis....ontos eimai pano se allo mixanaki poli pio malako.....poli oraio patima exei {BRIDGESTONE BATTLEWING}

Σελίδα 10 από 37 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213141520 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Λάστιχα Bridgestone για Vstrom 650 K7
    από IPL στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2012, 12:46
  2. λαστιχα για vstrom 1000
    από x-rider στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2005, 07:51
  3. λαστιχα για KTM LC4 SM
    από dez στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket