Σελίδα 42 από 52 ΠρώτοΠρώτο ... 323738394041424344454647 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 616 έως 630 από 769

Θέμα: R1 vs Everything !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από maniak.
    :smilea: :smilea: :smilea: ΩΡΑΙΟΣ:smilea: :smilea:

ΠΟΙΟ ΚΑΤΩ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΜΕ R1- GSXR 1OOO- GSXR 600 ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ ΜΑΤΙ
    Epidh kathese kai sigkrinis videos kai malakies

Rikse mia matia edo r1 2007 k7

http://www.youtube.com/watch?v=XVzUhEfaLLg

Παλαιό μέλος Το avatar του/της maniak.
    Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    Epidh kathese kai sigkrinis videos kai malakies

Rikse mia matia edo r1 2007 k7

http://www.youtube.com/watch?v=XVzUhEfaLLg

ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ

ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕΣ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ FZR600RRRRR

ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ

ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕΣ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ FZR600RRRRR
    De ksero ti sou thimizi ego blepo oti to k7 einai mprosta 10 mixanakia tespa ego de kathome na bgazo simperasmata apo video esi kathese koitas malakies.

De ksero ti sou thimizi ego blepo oti to k7 einai mprosta 10 mixanakia tespa ego de kathome na bgazo simperasmata apo video esi kathese koitas malakies.
    ΣΕ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΠΑΛΙ ? ΑΣΕ ΤΑ "ΒΛΑΚΑΣ" ΚΑΙ ΤΗΣ"ΜΑΛΑΚΙΕΣ"
    ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΕΞΟΥ . ΕΙΔΕΣ ΚΑΜΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΕΓΩ?????

Xtes enas blakakos me k5 mou leei file ta R1 trone ta diskakia me 3-4 simplekties eno ego mexri tora exo kanei pano apo 200fores simplekties kai akoma de patiniari
    Eidika tora me to 07 pou einai sketi koukla
    Eno to k7... san to zzr1100 einai
    sta legane... d
    Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
    sta legane... d
    Psakse sto r1 vs k7 tha bris pio pola ekei

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Αρχικά δημιουργήθηκε από likos600
    Εγώ στις αρχές από παπί πήρα R6 και στους πρώτους 6 μήνες δεν μου έφτανε το γκάζι και ήθελα να πάρω R1
    ώς που με πέρασε ένα CB400 στις στροφές του Αρτεμισίου
    τότε κατάλαβα ότι ήμουν κουλός εγώ και όχι η μηχ.
    Από τότε έχω αλλάξει 2 R6 και αυτό είναι το 3ο

καλό θα είναι πριν κρίνουμε να κοιτάμε τα χέρια μας πρώτα
    Kαλα ρε μαλακα σε περασε CB 400???

Kαι τωρα ξαφνικα ξεκουλεψες??

Ωραιος...καπως ετσι ειναι,το ιδιο ειχα παθει και εγω πριν χρονια...Επειδη ανοιγα τερμα το γκαζι του 636 και δεν ενιωθα τιποτα μετα απο λιγο καιρο ηθελα ΖΧ10R...

Aλλα μετα ανακαλυψα οτι κανει και αλλα πραγματα εκτος απ'αυτο και αρχισα να ασχολουμαι και με τα Κ...

Οι κοντρες ειναι χουι που δεν κοβεται με τιποτα,αλλα ειναι ασχετο το ενα απ'τα αλλο...Το καθενα εχει την πλακα του,η κοντρα η σουζα το ξυσιμο...

Αλλα δεν καταλαβαινω γιατι δεν παραδεχεστε το απλο πραγμα οτι τα R1 καινε δισκους συμπλεκτη αν τα πατιναρεις απανωτα κανα 2-3 φορες...Τοσο περιεργο σας φαινεται?

Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E

Ωραιος...καπως ετσι ειναι,το ιδιο ειχα παθει και εγω πριν χρονια...Επειδη ανοιγα τερμα το γκαζι του 636 και δεν ενιωθα τιποτα μετα απο λιγο καιρο ηθελα ΖΧ10R...

Aλλα μετα ανακαλυψα οτι κανει και αλλα πραγματα εκτος απ'αυτο και αρχισα να ασχολουμαι και με τα Κ...

Οι κοντρες ειναι χουι που δεν κοβεται με τιποτα,αλλα ειναι ασχετο το ενα απ'τα αλλο...Το καθενα εχει την πλακα του,η κοντρα η σουζα το ξυσιμο...

Αλλα δεν καταλαβαινω γιατι δεν παραδεχεστε το απλο πραγμα οτι τα R1 καινε δισκους συμπλεκτη αν τα πατιναρεις απανωτα κανα 2-3 φορες...Τοσο περιεργο σας φαινεται?

ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ??? ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΨΗ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΤΑΧΙΡΙΣΜΕΝΑ
    ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ Η ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΙΣΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.

ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ??? ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΨΗ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΤΑΧΙΡΙΣΜΕΝΑ
    ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ Η ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΙΣΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.
    Οχι καθολου...ενας φιλος ψαχνει τωρα για δισκακια για R1 '07 me 1800 χλμ...και μεχρι τα 1200 το πηγαινε κοτα...

Σε 2-3 μερες με καμια 10αρια 400αρια πανε τα δισκακια...αυτο περιεργο μου φαινεται...

Γιατι ο συγκεκριμενος ειναι και 4ο χρονων και εχει αλλαξει και καμποσα μηχανακια...

Φυσικα αν δεν το βιαζεις στις εκκινησεις δεν προκειται να παθει ποτε τιποτα...

Me aples simplekties de pathenei poli zimia giati eixa kanei arketa.

Me apotoma ksekinimata gamiete eukola ego ekana 3 apotoma ksekinimata kai petakse diskakia kai opoios einai apo thess kai htane sindo ekini ti kuriaki kserei...

O simplektis ta eixe peksi telios patuses na alaksis taxitita kai epiane meta apo 3-4 seconds

Οχι καθολου...ενας φιλος ψαχνει τωρα για δισκακια για R1 '07 me 1800 χλμ...και μεχρι τα 1200 το πηγαινε κοτα...

Σε 2-3 μερες με καμια 10αρια 400αρια πανε τα δισκακια...αυτο περιεργο μου φαινεται...

Γιατι ο συγκεκριμενος ειναι και 4ο χρονων και εχει αλλαξει και καμποσα μηχανακια...

Φυσικα αν δεν το βιαζεις στις εκκινησεις δεν προκειται να παθει ποτε τιποτα...

ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΓΕΚΡΙΜΕΝΟ R1 ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ . ΤΟ ΜΗΧΑΝΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ ΑΠΛΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ. ΣΤΑ 2000 ΧΙΛ. ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΞΕΚΙΝΙΜΑ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ .ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.

Me aples simplekties de pathenei poli zimia giati eixa kanei arketa.

Me apotoma ksekinimata gamiete eukola ego ekana 3 apotoma ksekinimata kai petakse diskakia kai opoios einai apo thess kai htane sindo ekini ti kuriaki kserei...

O simplektis ta eixe peksi telios patuses na alaksis taxitita kai epiane meta apo 3-4 seconds

ΓΡΗΓΟΡΗ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΝΗΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ ,
    ΔΟΥΛΕΨΕ ΠΡΩΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΜΑΘΕ ΤΟ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΥ ΑΠΟΜΟΝΟΝΗ ΠΟΥ ΡΟΠΙΑΖΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΟ ΓΙΑ ΚΟΝΤΡΑ. ΚΑΙ GSXR 1300 ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ ΤΣΑΜΠΑ ΤΟ ΓΑΜΜΑΣ.

για πες μας τι είναι ποιο ευκολο να μάθεις :o
    να ξεκινάς η να στρίβεις

Έτσι είναι άλλοι λιώνουν δίσκους και άλλοι λάστιχα και ξύστρες
    τα χρήματα είναι σχεδόν τα ίδια
    AOYYYY

Αρχικά δημιουργήθηκε από likos600
    για πες μας τι είναι ποιο ευκολο να μάθεις :o
    να ξεκινάς η να στρίβεις

Έτσι είναι άλλοι λιώνουν δίσκους και άλλοι λάστιχα και ξύστρες
    τα χρήματα είναι σχεδόν τα ίδια
    Απο που ψωνιζεις λαστιχα?? θελω και εγω...:rotflmao: :rotflmao:

Απο που ψωνιζεις λαστιχα?? θελω και εγω...:rotflmao: :rotflmao:
    Αφού σου είπα θα παίρνεις τα δικά μου και του ΤΙΤΑΝ
    για ευθείες είναι ότι πρέπει
    είναι και ελαφρομένα:rotflmao:
    AOYYYY

Παρόμοια θέματα

1. R1 vs 911 vs Tornado
    από mrklyk στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 02/08/2007, 09:27
  2. R1 Vs K5?
    από Dionisisk5 στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2006, 21:20
  3. R1 Vs Carrera4
    από as_pino στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 06/03/2006, 01:23
  4. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 17/11/2005, 22:33
  5. R1 Vs Busa...
    από DEMINIO στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 75
    Τελευταίο μήνυμα: 24/08/2004, 05:16