Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω σκοπό να το σιδερώσω. Είναι αρκετά ίσιοΑρχικά δημιουργήθηκε από arisk
Μπορεί να φαντάζει αστείο αλλά οι παλιές νοικοκυρές έβγαζαν λιωμένο κερί από τα ρούχα με το ηλεκτρικό σίδερο και ...ένα φύλλο χαρτί.Δηλαδή ας πούμε οτι έπεφτε κερί πάνω σε ένα παντελόνι.Βάζεις πάνω στο παντελόνι και στο λεκέ ένα φύλλο λευκό χαρτί και σιδερώνεις με το ηλεκτρικό σίδερο πάνω στο χαρτί.Το κερί λιώνει και μεταφέρεται πάνω στο χαρτί.Ο λεκές εξαφανίζεται τελείως.Βέβαια άλλο παντενόνι και άλλο πλαστικά vstrom.Δεν έχω δοκιμάσει τη λύση αλλά μέχρι τώρα δεν έδωσε κάποιος κατι αποτελεσματικότερο.Ελπίζω να δουλέψει το τρικ.
Η δική μου σκέψη ήταν μήπως πέσει πιστολάκι. Και αυτό το φοβάμαι αλλά με την απόσταση μπορείς να ελένχεις την θερμοκρασία των πλαστικών και να μην κάνεις ζημιά.
Και πάλι όμως δεν ξέρω κατά πόσο αυτό το πράγμα που πουλάνε για κερί μοιάζει σε ιδιότητες με το κερί της εκκλησίας. Ίσως όμως να δουλέψει γιατί στις οδηγίες λέει ότι καθαρίζεις το πανί (που εφαρμόζεις το κερί) με ζεστό νερό. Είδωμεν.
Ακόμα και έτσι όμως μου λείπουν 20 μέτρα προέκταση για αν φτάσει το πιστολάκι στην μηχανή. Γαμώτ.