Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 8 από 8

Θέμα: autonomia fazer 600 apo 04+

autonomia fazer 600 apo 04+

xairetai se olous kai xristos anesth exw kairo na mpw kai eipa kai egw na postarw kati! thelw osoi pistoi proselthete na kanoume ena gallop kai na doume posa km bgazei to fazeri mas o kathenas apo plevrastou na pei posa exei bgalei se taksidi milame panta gia apostash etsi! :P an ginetai ligo analitika px.(mesw oro taxuthtas 120km/h autonomia eixa 500km:P:P)
    the night is mine
    the fight is tonight
    i the ghostrider going for a ride!

Άμα το σπρώξεις....θα πάει......όσο αντέξεις να σπρώχνεις......

Πέρα από την πλάκα, για 500χλμ δεν ξέρω. Ίσως και too much.

Μπορώ με επιφύλαξη να σου πως πως με τις ταχύτητες που λές έχω κάνει 350+χλμ.

Με τίγκα το ρεζερβουάρ και καλό γκάζι....στα 120-150χ.α.ω. 300χλμ βγάζει άνετα.

Πάντως πέρα από την χαμηλή κατανάλωση σε τέτοιες ταχύτητες, γλυτώνεις και άπειρα μυγαράκια για καθάρισμα μετά. Κι αυτό τελευταία αρχίζω να το εκτιμώ ιδιαίτερα.

Άντε και καλές βόλτες.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
    Άμα το σπρώξεις....θα πάει......όσο αντέξεις να σπρώχνεις......

Πέρα από την πλάκα, για 500χλμ δεν ξέρω. Ίσως και too much.

Μπορώ με επιφύλαξη να σου πως πως με τις ταχύτητες που λές έχω κάνει 350+χλμ.

Με τίγκα το ρεζερβουάρ και καλό γκάζι....στα 120-150χ.α.ω. 300χλμ βγάζει άνετα.

Πάντως πέρα από την χαμηλή κατανάλωση σε τέτοιες ταχύτητες, γλυτώνεις και άπειρα μυγαράκια για καθάρισμα μετά. Κι αυτό τελευταία αρχίζω να το εκτιμώ ιδιαίτερα.

Άντε και καλές βόλτες.
    ta 500 einai plaka ennohte oti den exw dei kati tetoio einai poli liga toulaxiston 700km kai bale xaxaxaxaxa! euxaristw pantos giati thelw na kanw ena taksidaki kai thelw gnwmes gia thn autonomia epeidh den thn exw taksidepsei akoma ektos polhs!
    the night is mine
    the fight is tonight
    i the ghostrider going for a ride!

Εγώ πάντως παιδιά στο ταξίδι που έκανα πρόσφατα όπως θα διαβάσετε στα Ταξιδιωτικά (Γύρος Κορινθιακού) έκανα σύνολο 520 χλμ και χρειάστηκα 25 λίτρα καυσίμου δηλαδή μια κατανάλωση της τάξης του 4,8ltr/100χλμ. Βέβαια να πω ότι αυτό έγινε σε φάση ρονταρίσματος της μηχανής με ταχύτητα maximum 130χλμ. Απλά δεν το πίστευα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από FZMAN
    Εγώ πάντως παιδιά στο ταξίδι που έκανα πρόσφατα όπως θα διαβάσετε στα Ταξιδιωτικά (Γύρος Κορινθιακού) έκανα σύνολο 520 χλμ και χρειάστηκα 25 λίτρα καυσίμου δηλαδή μια κατανάλωση της τάξης του 4,8ltr/100χλμ. Βέβαια να πω ότι αυτό έγινε σε φάση ρονταρίσματος της μηχανής με ταχύτητα maximum 130χλμ. Απλά δεν το πίστευα.
    Εγώ σε φάση ρονταρίσματος από τέρμα γεμάτο ρεζερβουάρ και με 30 γύρους στην πίστα στα Σέρρας, ρεζέρβα άναψε...πιο σωστά αναβόσβησε στα 330χλμ.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

[i] Εγώ σε φάση ρονταρίσματος από τέρμα γεμάτο ρεζερβουάρ και με 30 γύρους στην πίστα στα Σέρρας, ρεζέρβα άναψε...πιο σωστά αναβόσβησε στα 330χλμ.
    ΑΑΑΑΑΑ!!!!! εσύ είσαι καλόοοοος!
    Βάλ'τους τώρα ιδέες , να πηγαίνουν στας Σέρρας για ροντάρισμα

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikonian
    ΑΑΑΑΑΑ!!!!! εσύ είσαι καλόοοοος!
    Βάλ'τους τώρα ιδέες , να πηγαίνουν στας Σέρρας για ροντάρισμα
    Ε κοίτα....έτυχε να περνάω....ήταν ωραία η μέρα....δεν είχε κόσμο....δεν πάτησα πουθενά φρένο εκτός από την Κ5 και Κ10...άλλαζα όλες τις ταχύτητες εκτός 1ης........κατά τα άλλα καλά ήταν.

Μέλος Το avatar του/της bartman
    Αρχικά δημιουργήθηκε από FZMAN
    μια κατανάλωση της τάξης του 4,8ltr/100χλμ. Βέβαια να πω ότι αυτό έγινε σε φάση ρονταρίσματος της μηχανής με ταχύτητα maximum 130χλμ. Απλά δεν το πίστευα.

...τοσο και σε εμενα...με ταχυτητες κατω απο 150 χλμ/ωρα...παει παντα σταθερα 19 με 23 χιλιομετρα στο λιτρο βενζινης .....
    -

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF