oti mpori skotoni o ka8e enas...Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ??????
ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ....
ΑΣΕ ΡΕ ΧΡΗΣΤΟ ΜΗ ΤΑ ΠΑΡΩ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
oti mpori skotoni o ka8e enas...Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
Ρε 'συ, μιλαμε για μια προβληματικη χωρα !!!
Εσυ περιμενεις να αλλαξει απο την μια στιγμη στην αλλη?
Πρεπει να περασουν πολλα χρονια, αλλα το κυριωτερο να ΑΝΕΒΕΙ το μορφωτικο επιπεδο.
ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ Ο ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΣ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΚΕΜΑΛ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΣΑρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Ρε 'συ, μιλαμε για μια προβληματικη χωρα !!!
Εσυ περιμενεις να αλλαξει απο την μια στιγμη στην αλλη?
Πρεπει να περασουν πολλα χρονια, αλλα το κυριωτερο να ΑΝΕΒΕΙ το μορφωτικο επιπεδο.
ΧΕΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΟΥΣ
ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΡΕΛΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ 1,000,000 ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ....ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΚΕΦΤΩ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΩ ...
ΩΣ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΤΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΞΕΙ ΟΚ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ Ο ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΣ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΚΕΜΑΛ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ
.................
Γιωργο μην ξεχνας οτι ...
και για μας ο Αλεξανδρος ειναι Μεγας,
και για τους Μογγολους ο Τζεκινγκς Χαν ειναι Μεγας,
και ο Ναπολεων και ο ... και ο ...
Ολες οι χωρες φτιαχνουν ηρωες στρατηλατες ή μεταρρυθμιστες ...
Αυτο δεν λεει τιποτα!
Ηρεμια και ψυχραιμια χρειαζεται !
Εγω παλι λεω να μην τα ισοπεδωνουμε ολα και να μην βαζουμε στην ιδια μοιρα ΕΛΛΑΔΑ και Τουρκια. Δεν νομιζω να ειμαστε το ιδιο
αγριοι και απολιτιστοι.
Και κατι ακομα, Σκατα στα κοκκαλα ολων αυτων που κατα καιρους προδοσαν την Ελλαδα και τραβαμε αυτα που τραβαμε σημερα.
![]()
![]()
![]()
Ρε παπαρήγες γιατί δεν μπορείτε να το χωνέψετε ότι είμαστε και εμείς και οι άλλοι μια από τα ίδια σκατά απλά κάποιοι τριμ@@κες παίζουν με την ζωή μας λες και μοιράζουν πεντόβολα....
Χεστήκαμε για το ποιος έχει μαύρη μούρη η άσπρη ι κίτρινη ή και γώ δεν ξέρω....
Αυτό που με ζοχαδιάζει είναι ότι δεν συμφέρει κανέναν να ξυπνήσουν οι μαλάκες και γι αυτό μας φιμώνουν....
Σε ένα άλλο ΄φόρουμ που πήγα και τσακωνόμουνα γι αυτό το θέμα ...δεν υπάρχει λόγος να πω ποιο ...με κόψανε επειδή τους την έλεγα επικίνδυνα....
Γι αυτό είχα χαθεί...
Αλλά τώρα που το ξανάνιωσα ...
Με πιάσατε στη μέση που έγραφα για μας εδώ...
Απολαύστε τις βλακείες μου...
χαχαχαχαχααααχχαα
Έχοντας συμπληρώσει σχετικά μικρό χρονικό διάστημα θα ήθελα να εκφράσω την συνολική άποψή μου για το moto.gr.
Αρχικά θέλω να ξέρετε ότι ο κόσμος και ο τρόπος με τον οποίο συνεννοούμαστε με εκφράζει και πιο σημαντικό θεωρώ το ότι έχει δημιουργηθεί ένας χώρος όπου υπάρχει ελευθερία έκφρασης ,που ο καθένας μπορεί να εκφράσει τις όποιες απόψεις του να δεχθεί κριτική να αντιπαρατεθεί και τελικά να μάθει και κάτι περισσότερο για τον εαυτό του και για τους άλλους...
Μέσα σε αυτό το φόρουμ δεν υπάρχει λογοκρισία ή όση υπάρχει καλώς, απλά για να τηρούνται μέχρι του σημείου όπου δεν θίγονται πραγματικά και ουσιαστικά αξίες...
Επομένως είναι ηθικό να ευχαριστήσουμε όποιους έχουν συμβάλει στην δημιουργία του,
Παρέες και φιλίες όσο περνά ο καιρός όλοι κάνουμε εδώ σε αυτήν την κοινωνία όπως μαθαίνουμε να ανεχόμαστε ο ένας τα κουσούρια του άλλου.
Αναρωτιέμαι τελικά αν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος που κολλάνε οι παρέες μεταξύ τους ...
Μέσα στον τρόπο ζωής που ακολουθούμε θέλοντας και μη όλοι ψάχνουμε να βρεθούμε με άλλους που να αγαπάνε αυτό το κοινό στοιχείο όλων μας.. την μηχανή...
Είναι τελικά πολύ παράξενο πόσο όμως μπορεί να ενώσει τους τόσο διαφορετικούς σαν κι εμάς μόνο αυτή η αγάπη....
![]()
![]()
![]()
και η ζωή συνεχίζεται...
[SIZE=8Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Ωραιες ηταν!
Μηπως σου βρισκεται και καμμια σοδα?
:rotflmao:
![]()
]Μπππππππρρρρρρρρρρ[/SIZE]
και η ζωή συνεχίζεται...
we love u too free rider![]()
![]()
![]()
α στο διαλο βρε με εκανεσ και συγκινηθηκα![]()
σε 1 ωρα στη βουτα να σου πω εγω παλιοαληταρα που ξεμιαλησεσ το κοριτσι μου:hypnotizeπαει το εχασα και εγω:rotflmao:
FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.
POLI OREA MAS DIASKEDAZETE ESIS EKI KATO STIN ARENA EFTIXOS POU IPARXETE KE ESIS KE LINONTE TA ELINOTOURKIKA PROVLIMATA
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
we love u too free rider![]()
![]()
![]()
α στο διαλο βρε με εκανεσ και συγκινηθηκα![]()
σε 1 ωρα στη βουτα να σου πω εγω παλιοαληταρα που ξεμιαλησεσ το κοριτσι μου:hypnotizeπαει το εχασα και εγω:rotflmao:
ας αντιγράψω λίγο και κάποιον....
το γαμίδ σου και πάμεεε
:rotflmao: :rotflmao:
και η ζωή συνεχίζεται...
πια αρενα ρε αφροΑρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
POLI OREA MAS DIASKEDAZETE ESIS EKI KATO STIN ARENA EFTIXOS POU IPARXETE KE ESIS KE LINONTE TA ELINOTOURKIKA PROVLIMATA
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:τα ελληνο -τουρκικα δεν θα λυθουν ποτε πιστεψε με ειναι οπωσ ο σκυλος με την γατα ...εχουν διαφορετικα γονιδια ειναι ενα μισος που καλλιεργειται πολλα χρονια.........εχω ζησει μεχρι τα 18 παραμεθωριο ..ο παππουσ μου προσφυγασ απο περγαμο στο νησι στο σπιτι εχουμε οπλο......για πια φιλια μιλαμε
![]()
FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.
Οχι ρε συ Γιωργο, με παρεξηγησες.Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
οκ Γιωργο ειμαστε και εμεις γενοκτονοι ...
σφαγιασαμε
πανω απο 1,000,000 ...Τουρκους (εδω μπορεις να βαλεις ΕΛΛΗΝΕΣ)
2,000,000 Αρμενιους
κατι εκατονταδες χιλιαδες Κουρδους κτλ κτλ
...ειμαστε το ιδιο τουρκαλαδες και Ελληνες τελικα ε?
α ρε ιστορια διαβαζετε ποτε?
ή το να ξεχνας ειναι και αυτο μοδα (οπως οι gay)
Ειμαι πολυ περισσοτερο... "πατριωτης" απο οτι δειχνει η απαντηση μου.
Ασφαλως και γνωριζω τις θηριωδιες των Τουρκων.
Σε περιοδο πολεμου ομως υπαρχουν και αντιποινα να ξερεις, και εγω ειμαι κατα τις βιας, οπως και να εχει.
Δεν λεω βεβαια οτι δεν επρεπε να αντισταθουμε.
Η απαντηση του crs-k, ηταν λιγο πολυ εκει που ηθελα να καταληξω.
Καποτε καναμε και εμεις πολεμους και θηριωδιες, με την δικαιολογια του "εκπολιτισμου", το οποιο ειναι εξισου αασυγχωρητο, με την γενοκτονια κατα την γνωμη μου.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?