Τη μοτο...
"μωρά" τέτοια βρίσκουμε όποτε θέλουμε
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
moy aresei giati eisai oligarkis ego 8a h8ela kai ta dio pantos giati kai tA dio apo konta htan:hypnotize![]()
![]()
NO FEARR
Προσωπικα θα επαιρνα αγκαλια το μωρο (σαν νιοπαντροι ενα πραγμα) θα την εβαζα επανω ...(
) στο suzuki ρε!!Και θα φευγαμε αναμεσα απο καμμενο λαστιχο για το απειρο!!Στο πρωτο ξενοδοχειο δηλαδη
![]()
:wacko:
Keep spamming!!!:a13:
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΓΟΥΤΣΟΥ ΓΟΥΤΣΟΥ ΚΑΙ ΧΑΔΑΚΙΑ ΜΟΝΟ ΡΕΕΕΕ!!
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Στο πρωτο ξενοδοχειο δηλαδη![]()
:wacko:
Μα τί λεπτά αισθήματα!Τί gentleman!
:rotflmao:
![]()
![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
Εμένα μού τη σπάνε οι γλάστρες πάνω στις μοτοσυκλέτες.![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
+100000000Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Εμένα μού τη σπάνε οι γλάστρες πάνω στις μοτοσυκλέτες.![]()
Και οχι επιδη ειμαι γυναικα, γιατι οι περισσοτερες ειναι πραγματικα
κουκλες, αλλα μου βαζουν και το τακουνι πανω στο ντεποζιτο και
τρελλενομαι λεμε!!!!![]()
Live fast...
Die Young...
And leave a Beautiful Corpse...
What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..
Ακριβώς!Και μόλις θυμήθηκα που μια απ' αυτές είχε ακουμπήσει τα τακούνια στα κλιπ ον τής 312.Γκρρρρ!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
+100000000
Και οχι επιδη ειμαι γυναικα, γιατι οι περισσοτερες ειναι πραγματικα
κουκλες, αλλα μου βαζουν και το τακουνι πανω στο ντεποζιτο και
τρελλενομαι λεμε!!!!![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
ταφε εφη EVI στις 03.03.07:
"κατανταει πολυ αηδια τοσο κρεας φορα παρτιδα........σαν κρεατα τις βλεπω ..........εχει χαθει η ομορφια της γυναικας και η αξιοπρεπεια της και να φανταστεις οτι καποτε οι κυριαρχοι Θεοι....ηταν Θεες...ακομα και στις μερες μας καθε τι που δινει ζωη .....η ιδια η λεξη ζωη ειναι γενος θηλυκού
βγηκαμε απο τα σπιτια μορφωθηκαμε αποκτησαμε δικαιωματα ..... για να πουλαμε στο τελος τελος το κωλο και τα βυζια μας.................τραγικο.
τι ξεφτιλα Θεε μου .... οτι και να μας λενε καλά μας κανουν......."
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
ego pantos pera apo tin mixani kai mia poli kata mena glikia kopela stin foto oyte bizia blepo oyte kolo na exei bgalei
NO FEARR
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
ταφε εφη EVI στις 03.03.07:
"κατανταει πολυ αηδια τοσο κρεας φορα παρτιδα........σαν κρεατα τις βλεπω ..........εχει χαθει η ομορφια της γυναικας και η αξιοπρεπεια της και να φανταστεις οτι καποτε οι κυριαρχοι Θεοι....ηταν Θεες...ακομα και στις μερες μας καθε τι που δινει ζωη .....η ιδια η λεξη ζωη ειναι γενος θηλυκού
βγηκαμε απο τα σπιτια μορφωθηκαμε αποκτησαμε δικαιωματα ..... για να πουλαμε στο τελος τελος το κωλο και τα βυζια μας.................τραγικο.
τι ξεφτιλα Θεε μου .... οτι και να μας λενε καλά μας κανουν......."
Και εγώ συμφωνώ με την EVI σε αυτό το κομμάτι,όταν βλέπεις π.χ ένα μηχανάκι σαν το MV Agusta F4 δεν πρέπει να υπάρχει κάτι άλλο που να σου αποσπάει την προσοχή,να παρατηρείς κάθε λεπτομέρεια γιατί γυναίκες όμορφες βλέπουμε (ευτυχώς) κάθε μέρα αλλά Agusta εγώ προσωπικά έχω να δω από το 2001...Εκτός αυτού το βρίσκω πολύ "φτηνό" το marketing οποιασδήποτε εταιρίας να βασίζεται στο ποιάς εταιρίας τα μηχανάκια θα τα καβαλάνε οι πιο μουν@ρες.Αλλά δεν φταίνε αυτοί,εμείς φταίμε (και βάζω και τον εαυτό μου μέσα) που έχουμε ταυτοποιήσει τα περιοδικά μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου με το Playboy και το Penthouse.Τα πρώτα είναι ειδικός τύπος και τα δεύτερα τσόντες.Εντάξει,υπό προϋποθέσεις μπορεί και τα πρώτα να είναι τσόντες,όπως αν έχει κανένα συγκριτικό K7 vs R1 (Hardcore κίολας)![]()
Υ.Γ Πόση ώρα δίνετε στο Thread μέχρι να μεταφερθεί στις διαμάχες;
Fortis Fortuna Adiuvat
Εφ οσων ειναι τετοιο το μαρκετινγκ, τοτε γιατι δεν βαζουν και ημι-γυμνους αντρες![]()
πανω στις μηχανες, για να προσελκειουν και τις γυναικες αναβατριες??? :hypnotize
Εγω αν ποτε το δω αυτο, τι κανω με τη μια και δεν ξανα-ασχολουμαι...
Και πιστευω οτι ολα αυτα τα κονσεπτ του μαρκετινγκ πετυχενουν, γιατι εσεις
οι αντρες "τσιμπατε"...![]()
Live fast...
Die Young...
And leave a Beautiful Corpse...
What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..
Ηρακλη δηλ θες να μας πεις οτι αν δεις ενα τρελο μωρο να καθεται πανω σε μια Agusta θα τις πεις κανε περε μωρη χαμουρα να χαζεψω την μηχανη?Δεν νομιζω οτι θα το εκανες αυτο ε?Εγω οροσωπικα δεν τρελεννομαι για το agusta αν ηταν πανω σε κανενα Desmosedici moto gp replica θα την εριχνα και κατω!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Keep spamming!!!:a13: