αυτο λεω κ εγω......Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
ακόμα να βρούμε ένα γ@μημένο ηλεκτρολόγο μπας και ησυχάσουμε;
![]()
αυτο λεω κ εγω......Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
ακόμα να βρούμε ένα γ@μημένο ηλεκτρολόγο μπας και ησυχάσουμε;
![]()
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..
φερτε το πριοοοοονι![]()
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Μαρία μπέρδεψες τον κόσμο αναφέροντας εταιρία Internet!
Γράψε ότι έβαλες Full LLU δηλαδή τηλεφωνία και Internet από εναλλακτικό (όχι ΟΤΕ) πάροχο (δηλαδή On Telecom ή HOL ή FORTHNet ή Vivodi ή Tellas).
Στο προκείμενο : αν δεν κάνω λάθος, ο ΟΤΕ είναι υπεύθυνος να παραδώσει ένα ζεύγος χαλκών στη ρεγκλέτα της πολυκατοικίας. Για να κουμπώσει με το ζεύγος χαλκών που πάει στο σπίτι σου η ευθύνη είναι του παρόχου και όχι δική σου (αν δεν κάνω λάθος και πάλι)
Σίγουρα σου είπαν από τον εναλλακτικό πάροχο ότι δεν μπορούν να στο φτιάξουν;
Σίγουρα θα βρεις κάτι σχετικό στο adslgr.com αλλά βαριέμαι να ψάξω![]()
σορρυ που δεν ξερω οτι το λενε llu...:oΑρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Μαρία μπέρδεψες τον κόσμο αναφέροντας εταιρία Internet!
Γράψε ότι έβαλες Full LLU δηλαδή τηλεφωνία και Internet από εναλλακτικό (όχι ΟΤΕ) πάροχο (δηλαδή On Telecom ή HOL ή FORTHNet ή Vivodi ή Tellas).
Στο προκείμενο : αν δεν κάνω λάθος, ο ΟΤΕ είναι υπεύθυνος να παραδώσει ένα ζεύγος χαλκών στη ρεγκλέτα της πολυκατοικίας. Για να κουμπώσει με το ζεύγος χαλκών που πάει στο σπίτι σου η ευθύνη είναι του παρόχου και όχι δική σου (αν δεν κάνω λάθος και πάλι)
Σίγουρα σου είπαν από τον εναλλακτικό πάροχο ότι δεν μπορούν να στο φτιάξουν;
ευτυχως καποιος καταλαβε τι εννοω.....
να σαι καλα..
Σωστός ο Λεωνίδας!Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Επιτέλους! Διάβαζα 4 σελίδες, δεν μπορεί κάποιος φούστης θα το πει στο τέλος....![]()
Ρε αδέλφια πλέον δεν χρειάζεται γραμμή του ΟΤΕ για να έχεις Internet! Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές....![]()
Κάνε ένα post στο adslgr.com που είμαστε ευγενικά παλικάρια! Σίγουρα κάποιος θα μένει κοντά και θα πεταχτεί να το φτιάξει (λέμε και καμιά λαλακία... Σιγά μη σηκωθεί ο adslgr.com user από το pc του)
Εδώ μέσα μόνο αλήτες μηχανόβιους και spammers έχει![]()
![]()
![]()
Ε ΠΙ Τ Ε Λ Ο Υ Σ
ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ 4 ΣΕΛΙΔΕΣ , Κ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ???
κοιτα..κ καποιος να μην πεταχτει , σημασια εχει να βγει μια ακρη , γιατι κ εγω ειχα μπερδευτει με την ολη φαση ..αλλα λεω..αφου ηλεκτρολογο μου ειπαν......κατι θα ξερουν.........
Μα πριν λίγο το είδα το θέμα (όταν ήταν ήδη 4 σελίδες) και όταν πήγα να γράψω την απάντηση είδα το post του Λεωνίδα.Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
[B]
ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ 4 ΣΕΛΙΔΕΣ , Κ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ???
Αυτό έλειπε, να είχα δει το αρχικό σου post και απλά να 'χάζευα' την εξέλιξη![]()
Λείπει και ο ΟΤΕτζής μας ταξίδι![]()
Ο εναλλακτικός πάροχος τι σου είπε ακριβώς; Ότι είναι δουλειά ηλεκτρολόγου;
Νομίζω ότι δουλειά ηλεκτρολόγου είναι το κομμάτι ρεγκλέτα - σπίτι σου, δουλειά ΟΤΕ το κομμάτι Αστικό Κέντρο - ρεγκλέτα και δουλειά παρόχου το κομμάτι που μένει (η σύνδεση μέσα στη ρεγκλέτα)
Επίσης όταν λες ότι λείπει το κουτάκι, εννοείς ότι καταλήγουν χύμα τα καλώδια του ΟΤΕ σε κάποιο τοίχο; Δεν το πιάνω![]()
ναι εξω απο το σπιτι.Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Λείπει και ο ΟΤΕτζής μας ταξίδι![]()
Ο εναλλακτικός πάροχος τι σου είπε ακριβώς; Ότι είναι δουλειά ηλεκτρολόγου;
Νομίζω ότι δουλειά ηλεκτρολόγου είναι το κομμάτι ρεγκλέτα - σπίτι σου, δουλειά ΟΤΕ το κομμάτι Αστικό Κέντρο - ρεγκλέτα και δουλειά παρόχου το κομμάτι που μένει (η σύνδεση μέσα στη ρεγκλέτα)
Επίσης όταν λες ότι λείπει το κουτάκι, εννοείς ότι καταλήγουν χύμα τα καλώδια του ΟΤΕ σε κάποιο τοίχο; Δεν το πιάνω![]()
δηλαδη ειναι σαν να εχεις τραβηξει το κουτι κ εχει μεινει χυμα το καλωδιο!!!
κάτσε... ο ΟΤΕ φέρνει κάποια ζεύγη χαλκού στο κάθε σπίτιΑρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
ναι εξω απο το σπιτι.
δηλαδη ειναι σαν να εχεις τραβηξει το κουτι κ εχει μεινει χυμα το καλωδιο!!!
τα δικά σας είναι έξω χύμα;
ομολογώ δεν έχω υπόψη μου ποιος είναι υπεύθυνος να τα κουμπώσει ούτε ποιος είναι υπεύθυνος να εγκαταστήσει ρεγκλέτα (μάλλον οι ιδιοκτήτες της πολυκατοικίας)
λείπει και ο αρμόδιος![]()
nai re paidiaΑρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
κάτσε... ο ΟΤΕ φέρνει κάποια ζεύγη χαλκού στο κάθε σπίτι
ομολογώ δεν έχω υπόψη μου ποιος είναι υπεύθυνος να τα κουμπώσει ούτε ποιος είναι υπεύθυνος να εγκαταστήσει ρεγκλέτα (μάλλον οι ιδιοκτήτες της πολυκατοικίας)
ο ηλεκτρολογος παιρνει το κουτι βαζει μεσα τη ρεγκλετα και κουμπωνει το καθε ζευγος ξεχωριστα. εκει συνδεεται και το ζευγος που ερχεται απο εξω με τον ΠΟΤΕ .
Σιγά μη δεν έλειπε..Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
κάτσε... ο ΟΤΕ φέρνει κάποια ζεύγη χαλκού στο κάθε σπίτι
![]()
![]()
ακόμα ρε πούστη μου;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ήθελα να 'ξερα στο forum του adslgr.com υπάρχει θρεντ "τι μηχανή να πάρω" ;
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
ακόμα ρε πούστη μου;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κανε ενα search.......μη τα περιμενεις ολα ετοιμα!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
ακόμα ρε πούστη μου;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μαλλον το ηξερες , κουφαλιτσα!![]()
εχει κ αλλο ομως,
κ αλλο
κ για μεταχεριρα
κ για κουτι
κ προβληματισμος1
κ προβληματισμος2 ------τελευταια το ιδιο ποστραριστηκε κ στο μοτο.γρ!!!
θα εχει κι'αλλα, αλλα βαρεθηκα!
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H