Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
δεν κανεις και κανα μαγικο με το fotoshop σε συνεργασια με τον coperfield να το εμφανισεις στο γκαραζ της?![]()
![]()
αχ ναι !!!
ναι !!!!
τι καλη ιδεα!!!!!!!!!!!!!
οζζυ μου να σαι καλα!!!
![]()
![]()
![]()
δεν κανεις και κανα μαγικο με το fotoshop σε συνεργασια με τον coperfield να το εμφανισεις στο γκαραζ της?![]()
![]()
αχ ναι !!!
ναι !!!!
τι καλη ιδεα!!!!!!!!!!!!!
οζζυ μου να σαι καλα!!!
![]()
![]()
![]()
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..
Ναι, μαζί με λίγη μαγείαΑρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
fotoshop![]()
![]()
![]()
?
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Το κληρονομικό χάρισμα που λέγαμε .................![]()
![]()
αυτο το κληρονομικο δεν το χρησιμοποιειτε και στην ιδεα του οζζζυ?Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Ναι, μαζί με λίγη μαγεία![]()
![]()
ε?
ε??
σααααας παρακαλωωωωωωωωωω.........
![]()
Μαζι με τη μαγεια σου, δεν στελνεις και μια δικια μου συστημενη στη διευθηνση μου!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Ναι, μαζί με λίγη μαγεία![]()
![]()
![]()
Live fast...
Die Young...
And leave a Beautiful Corpse...
What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..
airamhag εχω προικα ενα Hornet 2006 κοκκινο με ακραπα και φιλτρο k&n..με παντρευεσαι?![]()
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Ο έχων μαγικές ικανότητες όπως παρακαλείται να εμφανίσει άμεσα έξω από την οικία του κ. alximistis ένα κατακόκκινο ducati multistrada 1.000 και πάνω την μελαχρινή γυναικάρα από την έκθεση με σορτσάκι στενό και μπότες.
Επίσης παρακαλείται να κάνει κίνηση ματ και να ξυπνήσω αύριο χωρίς το... πολύμπριζο και με το πόδι μου καλά.
Μετά... πάρε στην airhmag και στην vegas ότι θέλουν!!!![]()
alximistis θες μηπως και termignoni+power commander+φιλτρο αερα+carbon parts??![]()
![]()
πες πριν στειλω την παραγγελια![]()
![]()
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
alximistis θες μηπως και termignoni+power commander+φιλτρο αερα+carbon parts??![]()
![]()
πες πριν στειλω την παραγγελια![]()
![]()
![]()
Όχι μωρέ. Μην είμαστε και πλεονέκτες μην είμαστε και πλεονέκτες...![]()
παρεπιμπτοντως....μηπως θες να πεις το Multistrada 1100?![]()
airamhag εχω προικα ενα Hornet 2006 κοκκινο με ακραπα και φιλτρο k&n..με παντρευεσαι?![]()
![]()
αν μου το κανεις δωρο του γαμου........
![]()
αμεεε! κ μαζι κερδιζεις κ εμενα το κουκλι![]()
ναι...Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
αμεεε! κ μαζι κερδιζεις κ εμενα το κουκλι![]()
οκ...
φωτο απο το χορνετ εχουμε?
σε νοιαζει περισσοτερο το χορνετ απο μενα?:a017: :a017: :a017:
![]()
οχι !!! γιατι το λες αυτο ???
αλλα χτυπησες σ ευαισθητο σημειο...![]()
![]()
![]()
λεγε εχεις φωτο απο το χορνετ?
αλλωστε αυτο σημαινει οτι εσενα σε αγαπαω οπως κ αν εισαι !!!![]()