Σελίδα 11 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 181

Θέμα: ΑΡΙΑΝΑΡΑ!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της HEATSEEKER750
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
    ηρέμησε πατρίδα...πονάνε τα παιδία γιαυτο λενε οτι μαλακία τους έρθει!! :rotflmao:

όσο για το αλλο το χαϊβάνι που έγραψε για εβραιοφατσες ....διάβασες απο που είναι???/

απο εβρο...οχι της ελληνικής μεριάς ......απο την άλλη :rotflmao: :rotflmao:

όποτε καλά κανει και είναι………… αυτο που ειναι
    Καλο!!!!!
    Μα τι πρωτοτυπο...:rotflmao:

Και σημερα επιβεβαιωθηκε το ποσο καλη μπαλα παιζει ο ΑΡΗΣ φετος:rotflmao: :rotflmao:

Τι να πει κανεις για αυτη την ομαδαρα!!!!

:a19: :a19: :a19: :a19: :a19: :a19: :a19: :a19: :a19: :a19: :a19:
    ONE LIFE,
    LIVE IT

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THRESH
    Έχετε πολύ πλάκα εσείς οι Αρειανοί.Είστε στα καλύτερα σας μετά το '93-'94 και είστε 4οι και ο Παοκ στα χειρότερα του και είναι "μόλις" 6ος.Η φάση είναι οτι πανυγηρίζετε σαν τρελοί λες και πήρατε πρωτάθλημα.Δεν πειράζει...Η νέα σεζόν είναι κοντά.....

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων ο Άρης παίζει μπαλάρα,αλλά τέτοιο κομπασμό δεν τον καταλαβαίνω....

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    Αρχικά δημιουργήθηκε από THRESH
    Έχετε πολύ πλάκα εσείς οι Αρειανοί.Είστε στα καλύτερα σας μετά το '93-'94 και είστε 4οι και ο Παοκ στα χειρότερα του και είναι "μόλις" 6ος.Η φάση είναι οτι πανυγηρίζετε σαν τρελοί λες και πήρατε πρωτάθλημα.Δεν πειράζει...Η νέα σεζόν είναι κοντά.....

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων ο Άρης παίζει μπαλάρα,αλλά τέτοιο κομπασμό δεν τον καταλαβαίνω....
    κοιτα ο ρουλης κόβει 11 094 κομματια με την Γρια και 13280 με τον ΠΑΟΚ.

ενώ κόβει μόλις 6718 με την ΑΕΚ, 10433 με τον βαζελο και 6915 με τον Γαυρο.

και φυσικά εκτος του κατεστημένου πολεμάει για να γίνει το :

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	macedonia.jpg 
Προβολές:	89 
Μέγεθος:	31,0 KB 
ID:	86387

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ Το avatar του/της SvsGreek

eiste toooso mlk??

H vlakeia pou sas dernei den exei teleiomo....
    Anti na asxoleiste me thn parth sas vriskete tropo na amayrosete την (οποια) χαρα ενος αλλου συλλογου....κ οχι μονο αυτο ΑΛΛΑ αυτο που θα επρεπε να σας προβληματισει ειναι οτι αχολειστε με οτι γραφουν οι λοκοφυλλαδες που εχουν τον κομπλεξισμο ως σημαια.....!!!Αρα εχετε κανει τροπο ζωης το κομπλεξ κ το γνωστο ρητο του ελληνα....ο γειτονας να μη παει καλα κ εγω ας παω να γαμηθω...!!!

Κ τι νοιαζει τον αρειανο τι κανουν οι αλλοι οπαδοι? Ρε μπορειται να παρετε το πρωταθλημα...στα απο τετοια μας..καντε το....
    Οταν περασετε αυτα που περασαμε εμεις ελατε να μιλησουμε για χαρες κ πανυγηρια....ακομα κ οταν παιξετε την μπαλα που παιζουμε εμεις κ γουσταρουμε τοτε βγειτε κ μηλιστε...μεχρι τοτε ζητηστε κανα δανειο απττην πολιτεια κ μη ασχολειστε με το γουμενο που σας εχει μαμισει....κ οταν μπαιναμε στο 44 ελεγε γεματος στομφο " ΕΜΕΙΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΛΙΓΑ,,,,,ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ 44....ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ". Δεν βλεπετε τα χαλια με αυτα τα λαμογια που ειχατε(?) αλλα ασχολειστε με το να χαλασετε μια χαρα καποιου αλλου. Αυτο αφηνει την πολη μας πισω κ δημιουργει το γνωστο κομπλεξ οτι για ολα φταιει η αθηνα....

Τα λαμογια σας τα ειχαμε σε πολυ μεγαλυτερο βαθμο εμεις....δειτε να καθαρισετε κ μετα βγαλτε οτι γουστα θελετε με ΟΤΙ θελετε.....μεχρι τοτε εμεις μπορει να γουσταρουμε ακομα κ οταν χανουμε....

Οσο για τις υβρεις περι εβραιους κλπ....απλτο πληκτρολογειο ολοι μαγκες ειμαστε.....α κ αυτο ισχυει κ για οσους αρειανους γραφουν περι τουρκιας κ αλλων τετοιων ηλιθιοτητων ....απλα δειτε τι γινετε στη κυπρο με τους εκει βλακες να βριζουν την ελλαδα κ εμας τους ελληνες.....και αναλωθειτε στο να αλληλοβριζοσαστε.....
    Ο παλιος ειναι αλλιως....

Αρχικά δημιουργήθηκε από THRESH

Οτι ναναι ...:o
    για ποιο κομπασμό μιλας ?
    πανηγυρίζω γιατι τελείωσα τέταρτος ενω όλοι μα ολοι με είχαν ξεγραμμένο.
    πανηγυρίζω επειδή ρεζίλεψα ολα τα ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης που με θεωρούσανε φτωχό συγγενή
    πανηγυρίζω γιατι παίζω μπαλαρα
    πανηγυρίζω γιατί συσπείρωσα τον κόσμο μου και είμαι τέταρτος και στα εισιτήρια
    πανηγυρίζω γιατι 5 διαιτητές που με έπαιξαν παραπέμφθηκαν για λαθη που εκαναν ΚΑΤΑ μου ενω σε κάποιες άλλες γειτονίες παραπέμφθηκαν επειδή έπαιξαν υπερ τους.
    ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΒΗΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΑΡΕΙΑΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΤΜΗΜΑΤΑ .
    πανηγυρίζω επειδή βλέπω την σιχαμερή την κοτα 7η ,και την γρια να πέφτει εκει που τις αξιζει...Β! και Α2!
    εσυ δεν κατάλαβα τον λόγο που εισαι σαν συγκαμένος και γράφεις σε ενα ποστ που ειναι για αρειανους ....
    πρόβλημα μας να πανυγριζουμε οπως γουστάρουμε αφου δεν ενοχλούμε και κανέναν...μηπως να παρουμε καμια αδεια ?? :rotflmao:

ακου εκει κομπασμό :rotflmao: :rotflmao:

Όνομα:	news2671.jpg 
Προβολές:	74 
Μέγεθος:	27,6 KB 
ID:	86504
    Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
    κοιτα ο ρουλης κόβει 11 094 κομματια με την Γρια και 13280 με τον ΠΑΟΚ.

ενώ κόβει μόλις 6718 με την ΑΕΚ, 10433 με τον βαζελο και 6915 με τον Γαυρο.

και φυσικά εκτος του κατεστημένου πολεμάει για να γίνει το :
    μη μιλας εσυ ρε για κατεστημενο..
    με εσφαξαν στο χαριλαου με γαυρο 2-3 πηρα χ εκει μεσα
    τον βαζελο μεσα εξω 1-0 κα 0-1
    την αεκ εχασα χαριλαου 1-3,και εφαγα εκει μεσα με το κορακι να σφυριζει οτι ναναι και φυσικα με παραπομπη και ξηλωμα οπως αρκετοι που μας σφυριξαν.
    σου φτανουνε?

ολα τα ματς τα χτυπησα και εχασα μονο 5 σε ολο το πρωταθλημα

και εσυ ειχες μονο με τον γαυρο κοσμο...σε ολα τα αλλα ματς εγιναν με 500 700 ατομα ...και αυτοι τζαμπατσιδες :rotflmao:
    Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΟ ISDE ΛΕΜΕ Το avatar του/της nantin

α καλο

Ε ΡΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΙΟ ΝΤΕΜΗ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΡΕ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΑΤΕ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΟΦΥΛΛΑΔΑ Ε ΡΕ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕΣ ΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΣΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΤΕ . ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΠΑΛΑΡΑ ΠΕΡΣΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΖΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΞΕΧΩΡΙΖΕΤΕ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ 12 ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΙΖΕΡΙΑΖΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Πώς βάζουμε φωτό γαμώτη μου @!$$^$%&&%*$@$!**
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Re: α καλο

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από nantin
    [B]Ε ΡΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΙΟ ΝΤΕΜΗ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΡΕ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΑΤΕ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΟΦΥΛΛΑΔΑ

Ρε παλιογριουλα εχεις θρασος να μιλας για πουλημενα παιχνιδια?ολη η Ελλαδα εχει να λεει για την μπαλα που παιζει ο ΑΡΗΣ φετος και για 12ο παιχτη?εκτος αν εννοεις τον λαο του ΑΡΗ!!:winka
    Το οτι πηγαινετε και γλειφετε τον καθε πολιτικο (για να μην λεμε και ονοματα)και παραγοντα και παρακαλατε για την σωτηρια σας δεν τα λες...
    ONE LIFE,
    LIVE IT

dokimi

Όνομα:	image002.jpg 
Προβολές:	63 
Μέγεθος:	35,6 KB 
ID:	86584
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

Έπιασε επιτέλους!

Λοιπόν το παραπάνω είναι οι κατάταξη των 3 ομάδων της Θεσσαλονίκης από το 79-80 έως πέρυσι.

Το έβαλα για να δείξω απλά γιατί χαίρονται τόσο οι Αριανοί...

Μετρήστε σε πόσες χρονιές τερμάτισε ο Άρης πιο πάνω απ'τους άλλους δύο.
    Σε τρεις (79-80, 80-81 & 93-94).

Αντίστοιχα ο Ηρακλής σε πέντε (83-84, 85-86, 88-89, 95-96 & 05-06).

Κατά συνέπεια για τον ΠΑΟΚ απομένουν 27-3-5=19 φορές πάνω απ'τους άλλους δύο.

Δε συζητώ για 89-90 και μετά... χάνεται η μπάλα.

Αυτά τα μαθήματα ιστορίας "περί αφεντικών"...

ΥΓ Μερικά κενά στις γραμμές οφείλονται σε τουρνέ των αντίστοιχων ομάδων στην όμορφη ελληνική επαρχία :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Έπιασε επιτέλους!

Λοιπόν το παραπάνω είναι οι κατάταξη των 3 ομάδων της Θεσσαλονίκης από το 79-80 έως πέρυσι.

ΥΓ Μερικά κενά στις γραμμές οφείλονται σε τουρνέ των αντίστοιχων ομάδων στην όμορφη ελληνική επαρχία :rotflmao:
    ΥΓ2 Να συμπληρώσω ότι μόλις έχει τελειώσει ο ημιτελικός του ΤΣΟΥ ΛΟΥ... Τί σχέση έχουν ο ΠΑΟΚ, ο Άρης και η κάθε ελληνική ομαδούλα με αυτούς;;; Αυτοί παίζουν ποδόσφαιρο κι εμείς μπάλα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Έπιασε επιτέλους!

εισαι πολυ κακος ανθρωπας ρε πουστη μου!!!

ασε τα σκουλικια να το χαρουνε λιγο!!!

Dorsoduro 750 & Norton 16H

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THRESH
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
    Οτι ναναι ...:o
    για ποιο κομπασμό μιλας ?
    πανηγυρίζω γιατι τελείωσα τέταρτος ενω όλοι μα ολοι με είχαν ξεγραμμένο.
    πανηγυρίζω επειδή ρεζίλεψα ολα τα ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης που με θεωρούσανε φτωχό συγγενή
    πανηγυρίζω γιατι παίζω μπαλαρα
    πανηγυρίζω γιατί συσπείρωσα τον κόσμο μου και είμαι τέταρτος και στα εισιτήρια
    πανηγυρίζω γιατι 5 διαιτητές που με έπαιξαν παραπέμφθηκαν για λαθη που εκαναν ΚΑΤΑ μου ενω σε κάποιες άλλες γειτονίες παραπέμφθηκαν επειδή έπαιξαν υπερ τους.
    ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΒΗΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΑΡΕΙΑΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΤΜΗΜΑΤΑ .
    πανηγυρίζω επειδή βλέπω την σιχαμερή την κοτα 7η ,και την γρια να πέφτει εκει που τις αξιζει...Β! και Α2!
    εσυ δεν κατάλαβα τον λόγο που εισαι σαν συγκαμένος και γράφεις σε ενα ποστ που ειναι για αρειανους ....
    πρόβλημα μας να πανυγριζουμε οπως γουστάρουμε αφου δεν ενοχλούμε και κανέναν...μηπως να παρουμε καμια αδεια ?? :rotflmao:

ακου εκει κομπασμό :rotflmao: :rotflmao:
    Συγκαμένος??Το ξέρα οτι έχετε διορατική ματιά,αλλά όχι κι έτσι...
    Άκου συγκαμένος...

Μα όλα τα ΜΜΕ της Σαλονίκης σε είχαν ξεγραμμένο???Ποιος τα λέει αυτά ρε μπάρμπα??
    Ο κομπασμός είναι για το αεροδρόμιο και τα σκηνικά εκεί...Μα έχει πολύ γέλιο να πάνε καμιά 600 άτομα να πανηγυρίσουνε λές και πήραν το πρωτάθλημα

Αλλά στην τελική έχεις δίκιο,θα σας αφήσω την Νιρβάνα σας.Στο κάτω κάτω,τα δύσκολα ξεκινάν την νέα σεζόν....

Σελίδα 11 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΑΝΑΡΑ
    από Chemical στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 25/03/2007, 15:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •