γιατι εισαι λογικος ανθρωπος και σκεφτηκες οτι δεν δουλευει τις Κυριακες η express service![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
γιατι εισαι λογικος ανθρωπος και σκεφτηκες οτι δεν δουλευει τις Κυριακες η express service![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
![]()
![]()
ωρες ωρες περάς ΚΑΤΙ μαλακίες!
![]()
![]()
![]()
το τ ειναι λιιιιγο πιο δεξια απο το ρ![]()
![]()
και μαζεψου![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
το τ ειναι λιιιιγο πιο δεξια απο το ρ![]()
![]()
και μαζεψου![]()
:a12: :a16: :a019:
"να έρθεις" μπορούμε να του πούμε εμείς που πήγαμεΑρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
δεν πιστευω να την εβαψες ετσι γι αυτο να ντρεπεσαι να ρθεις
εσύ μπορείς να του πεις "να πας"
βγάλανε τα ελληνικά από το σχολείο ή ήσουν μαζί μας... πνευματικά;![]()
Δε θα πάρω μηχανάκι ρε πούστη;Δε θα πάρω;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπράβο ρε παιδάκια....πάντα τέτοια!![]()
![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Να στε καλά ρε παιδιά, θα τα ξαναπούμε σίγουρα ...
μπορούσες και να ρωτήσεις ... αλλά βαριέσαι (όπως κι εγώ!)Αρχικά δημιουργήθηκε από goodboy
kala perasame den gnoristika me kanenan oute 8imame pos lene ton diplano mou
λεωνιδα που νομιζεις οτι ειχα την εγνοια μου??![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Δε θα πάρω μηχανάκι ρε πούστη;Δε θα πάρω;![]()
![]()
![]()
ΤΟ "ΡΕ" ΘΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙΣ!!! :a29:![]()
Αφού σου έχω πεί ότι με ενοχλείιιιιιιι!!!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Μπράβο ρε παιδάκια....πάντα τέτοια!![]()
![]()
Άλλος από δώ*!![]()
![]()
![]()
![]()
μου έλειψε ο κερατάς!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από pimenas
μπορούσες και να ρωτήσεις ... αλλά βαριέσαι (όπως κι εγώ!)
Ενημερωτικά ο Λεωνίδας του ήξερε σχεδόν όλους γι’αυτό δεν ρώτησε![]()
![]()
Προσπαθώ να είμαι καλός άνθρωπος. Απλώς μερικές φορές το στόμα μου δε δείχνει να συνεργάζεται...!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από goodboy
diladi i kopela den sou arese filtate alxim
8a ekoves ke 8a kratouses to komati me to pirsink ke to ipolipo 8a to perifronouses iktra?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
pes orea i aderfi sou na to efxaristi8is re file
min ntrepese na ti 8avmasis![]()
Δεν ντρέπομαι καθόλου!Αλλά ξέρεις τώρα... τα σόγια μπροστά ήταν και ο... γαμπρός εκεί
μην μας κυνηγάνε όλοι...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
![]()
![]()
![]()
γιατί την έχασα αυτή τη βόλτα γμτ??????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γιατί είσαι bmwδάκιας! Αυτό τα λέει όλα!!!![]()
Ήταν όντως καταπληκτικά...
Και η βόλτα και η παρέα...
Ο λόγος που δεν ακολουθήσαμε στο για καφέ στο εξοχικό ήταν, για μένα τουλάχιστον, η...ώρα..!! Και για να εξηγηθώ...
Ήθελα στην επιστροφή μου να είναι ακόμα ο ήλιος ψηλά για να μη δυναμώσει ο αέρας... Βλέπετε το γυμνό μου... δεν τα πάει και τόσο καλά με τον αέρα...
Βέβαια.. έναν καφέ τον θέλαμε... και έτσι σταματήσαμε στην Πάχη να τον πιούμε...
Και ήταν τόσο όμορφα και ειδιλιακά... που ξεχαστήκαμε και.. μια χαρά είχε δυναμώσει ο αέρας
Χαλάλι του...!!!
Άντε και στην επόμενη τώρα..!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Γιατί είσαι bmwδάκιας! Αυτό τα λέει όλα!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais